Niet helpende gedachten behandeling vergoeding

Behoefte naar een goedkope zorgverzekering met vergoeding voor niet helpende gedachten behandeling in 2025? Menzis heeft de goedkoopste zorgverzekering voor € 122,75 en 885 eigen risico. Met een lager eigen risico heeft FBTO de voordeligste zorgverzekering voor € 131,95 zorgpremie. De hoogste dekking heeft zorgverzekeraar Zilveren Kruis voor € 140,45 premie per maand.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
75,23
Zorgkeuze
ruim
Ruime zorgkeuze
  • Kies zelf wanneer je premie wordt afgeschreven
  • Inclusief Dokter op Zak App

Niet helpende gedachten kunnen zorgen voor negatieve gevoelens en kunne het dagelijks functioneren erg in de weg staan. Gelukkig is er met behulp van het GGZ prima iets aan te doen. Of er ook een niet helpende gedachten behandeling vergoeding 2025 is, dat lees je hier op Zorgverzekerinq.nl. Op deze website kun je verder vrijblijvend kennismaken met de zorgverzekeraars en kun je de beschikbare zorgverzekeringen goed met elkaar vergelijken

Wat zijn niet helpende gedachten?

Wat niet helpende gedachten zijn, is het best uit te leggen met een voorbeeld. Stel iemand weigert jou te groeten. Vervolgens denk jij dat jij dan wel iets verkeerds gedaan hebt. Je denkt dat iemand je niet mag en je ervaart dit als erg vervelend. Wat je vervolgens doet is de confrontatie voortaan maar uit de weg gaan. Niet helpende gedachten zorgen vrijwel altijd voor negatieve gevoelens en veroorzaken afwijkend en vaak ongewenst en ongepast gedrag.

Wat zijn de niet helpende gedachten behandeling kosten?

Als je te maken hebt met niet helpende gedachten, dan kun je terecht bij de geestelijke gezondheidszorg. Zij kunnen je helpen om je minder vervelend te voelen. Wat de kosten voor een behandeling zijn, hangt van de duur van het behandeltraject af. Bovendien slaat een bepaalde behandeling bij jou wellicht wel eerder aan dan bij een ander. Om de reden kan niets zinnigs gezegd worden over de kosten, voor het behandeltraject gestart wordt.

Valt de niet helpende gedachten behandeling vergoeding 2025 binnen de basisverzekering?

Ja, de niet helpende gedachten behandeling vergoeding 2025 valt inderdaad binnen de basisverzekering. In dit geval hoef je de afgesloten aanvullende verzekering dus niet aan te spreken. Waar je wél voor moet zorgen, is dat je in het bezit komt van een directe verwijzing van de eigen huisarts.

Bij welke zorgverzekering krijg je de hoogste niet helpende gedachten vergoeding?

Dat kun je onderzoeken door hier op Zorgverzekerinq.nl de verschillende zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken. Op basis van dat vergelijk maak je in elk geval altijd de voor jou beste keuze. Op de website kun je toch al alles lezen over de zorgverzekering en kun je op geheel vrijblijvende wijze kennismaken met de beste zorgverzekeraars.

Wie kan je helpen als je te maken hebt met niet helpende gedachten?

Je kunt dan aankloppen bij de geestelijke gezondheidszorg. Zij kunnen maatwerk bieden en je helpen om van niet helpende gedachten verlost te raken.

Valt de niet helpende gedachten behandeling vergoeding binnen de basisverzekering?

Ja! Deze vergoeding valt inderdaad binnen de basisverzekering. Het enige dat noodzakelijk is, is een verwijzing van de eigen huisarts.

Wat kun je lezen op de website Zorgverzekerinq.nl?

Hier kun je alles lezen wat met de zorgverzekering te maken heeft. Ook ontdek je de verschillende verzekeraars en kun je de verzekeringen goed met elkaar vergelijken.

5/5 - (10 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd