Kinderopvang bij ziekenhuisopname  2021

Tijdens je ziekenhuisopname, na een ongeval of een operatie is het belangrijk dat opvang geregeld is voor je kind of kinderen. Kinderopvang is natuurlijk dan de beste uitkomst. De basisverzekering biedt helaas geen vergoeding voor kinderopvang tijdens ziekenhuisopname.

Ziekenhuisopname en je zorgverzekering

De zorgverzekeraars hebben elk hun eigen voorwaarden voor de vergoeding voor kinderopvang tijdens ziekenhuisopname. Zo vergoedt de ene verzekeraar pas bij meerdere aaneengesloten dagen ziekenhuisopname, terwijl de andere een leeftijd grens heeft. Kinderopvang vanwege een bevalling wordt in de meeste gevallen uitgelsoten van vergoeding. Hieronder de meest gekozen aanvullende zorgverzekeringen met de kinderopvang vergoeding.

Meer Kinderovang tijdens ziekenhuisopname informatie

De bovenstaande zorgverzekeringen hebben wij voor je uitgezocht. Klik op meer informatie en wij verwijzen je direct door naar de juiste pagina. Iedere genoemde aanvullende zorgverzekering biedt natuurlijk meer dekking dan alleen voor de kinderopvang tijdens ziekenhuisopname in 2021.

De informatie die je hier leest hebben wij samengesteld voor jou, echter kun je hier geen rechten aan ontlenen. Wij verwijzen je graag door voor meer informatie naar de website van de zorgmaatschappij.