Fysiotherapie Zilveren Kruis 2024

Wil je de goedkoopste fysiotherapie zorgverzekering van Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend 1 ster) in 2024? Dan is Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend 1 ster) de beste keuze met de laagste kosten met een premie van € 131,90 en 885 eigen risico. Liever een lager eigen risico? Kies dan de Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend 1 ster) zorgverzekering met een zorgpremie van € 149,40. De zorgverzekering met beste dekking is Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend 1 ster) voor € 149,40.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Als je zoekt naar een betrouwbare en ervaren zorgverzekeraar, dan zou je prima gebruik kunnen maken van de diensten van zorgverzekeraar Zilveren Kruis. Als je kiest voor de diensten van Zilveren Kruis, kies dan ook meteen voor fysiotherapie Zilveren Kruis 2024. En als je nou echt zeker wilt weten of fysiotherapie Zilveren Kruis  de voor jou beste aanvullende verzekering is, doe je er zeer verstandig aan om altijd eerst Zorgverzekerinq.nl te checken. Dan weet je echt zeker of jij de voor jou beste keuze hebt gemaakt.

Zilveren Kruis helpt je om gezonder te leven

Zilveren Kruis fysiotherapie 2024Zilveren Kruis is nog zo’n verzekeraar die zich echt inzet voor de gezondheid van klanten. Je krijgt bij Zilveren Kruis altijd deskundige hulp bij het vinden en het regelen van zorg die aansluit bij jouw specifieke wensen en eisen.  Bovendien probeert Zilveren Kruis je nadrukkelijk te helpen om zelf te werken aan een beter gezondheid. Dit uiteraard niet rigoureus, maar in kleine stapjes. Zilveren Kruis staat bekend om de meer dan uitstekende service en ondersteuning. Het is bovendien een onderdeel van Achmea, de grootste zorgverzekeraar van ons land. En ook dat geeft klanten extra vertrouwen en dat is een reden waarom zij ook kiezen voor de diensten van Zilveren Kruis.

Kies voor fysiotherapie Zilveren Kruis 2024

Kijken we naar fysiotherapie Zilveren Kruis 2024, dan heb je enorm veel te kiezen. De aanvullende pakketten van Zilveren Kruis worden met sterren aangeduid. Hoe meer sterren, hoe uitgebreider de dekking is. De meest voordelige aanvullende verzekering wat betreft fysiotherapie Zilveren Kruis 2024 is de Basis Plus Module. Je bent dan verzekerd voor tenminste negen behandelingen van de fysiotherapeut. Het meest uitgebreide pakket is dat met vier sterren, Wat betreft fysiotherapie Zilveren Kruis 2024 heb je dan recht op 36 behandelingen. En zo is er voor iedereen wel een geschikte aanvullende verzekering beschikbaar, en dat voor verrassend lage premies per maand.

Vergelijk de beste verzekeraars op Zorgverzekerinq.nl

Je kunt hier op Zorgverzekerinq.nl zelf ontdekken of fysiotherapie Zilveren Kruis 2024 ook de voor jou geschikte aanvullende verzekering is. Dat door alle relevante informatie over de zorgverzekering hier te lezen en door hier de beste zorgverzekeraars goed met elkaar te vergelijken. Door te vergelijken weet je namelijk zeker dat jij de voor jou beste keuze maakt.

Wat is te vertellen over zorgverzekeraar Zilveren Kruis?

Zilveren Kruis is een onderdeel van Achmea, de grootste zorgverzekeraar van het land. Zilveren Kruis helpt de klanten om gezonder te leven en is een verzekeraar die bekend staan om de meer dan deskundige service.

En wat is te vertellen over fysiotherapie Zilveren Kruis 2024?

Kies je voor fysiotherapie Zilveren Kruis 2024, dan kun je kiezen uit liefst vijf verschillende pakketten. Kies je voor het goedkoopste pakket, dan ben je verzekerd voor negen behandelingen. Bij het duurste vier sterren pakket voor liefst 36 behandelingen.

Waarom bezoek je altijd eerst Zorgverzekerinq.nl?

Omdat je op Zorgverzekerinq.nl alles kunt lezen over de zorgverzekering. Verder kun je nader kennis maken met zorgverzekeraars, die je vervolgens meteen goed met elkaar kunt vergelijken. Op basis van dat vergelijk kies je precies die verzekeraar die bij jou past.

5/5 - (28 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar