Fysiotherapie ZieZo 2025

Wel eens van zorgverzekeraar ZieZo gehoord? ZieZo kun je zien als het kleine broertje van de grote verzekeraar, Zilveren Kruis. Je kunt bij ZieZo prima een goedkope basisverzekering afsluiten en daarnaast kiezen voor fysiotherapie Ziezo 2025. Wil je de zekerheid dat fysiotherapie ZieZo 2025 ook de voor jou beste aanvullende verzekering is? Lees dan de informatie hier op Zorgverzekerinq.nl en vergelijk daar de beste verzekeraars met elkaar.

De voordelige zorgverzekering van Zilveren Kruis

ZieZo fysiotherapie 2025ZieZo is de voordelige zorgverzekering van Zilveren Kruis. In tegenstelling tot Zilveren Kruis, regel je bij ZieZo alles zelf online. Op die manier kunnen de premies die je elke maand moet betalen laag gehouden worden. Wanneer je besluit te kiezen voor de diensten van ZieZo, dan kun je kiezen uit twee verschillende basisverzekeringen en een beperkt aantal aanvullende verzekeringen. Ook kun je bij de basisverzekering ‘spelen’ met het eigen risico. Op die manier kun je de maandlasten nog verder naar beneden brengen. Wil jij een gemakkelijke en vooral voordelige zorgverzekering, dan is ZieZo ook voor jou een interessante optie.

Dit is fysiotherapie ZieZo 2025

Wat betreft fysiotherapie ZieZo 2025 heb je bij ZieZo niet heel veel te kiezen. Je kunt wat betreft fysiotherapie ZieZo 2025 kiezen voor ZieZo Aanvullend 1. Neem jij deze aanvullende zorgverzekering, dan ben je verzekerd voor zes bezoeken aan de fysiotherapeut per jaar. Kies je voor deze aanvullende verzekering, dan zijn jouw kinderen tot en met de leeftijd van zeventien jaar automatisch en gratis meeverzekerd. In algemeen zin kun je nog stellen dat als je kiest voor ZieZo en fysiotherapie ZieZo 2025, je minder service kunt verwachten dan wat je van Zilveren Kruis gewend bent. Daar staat echter wel een aantrekkelijke, lage premie tegenover.

Bezoek altijd eerst Zorgverzekerinq.nl

Door alles over de zorgverzekering hier op Zorgverzekerinq.nl goed door te nemen, en door hier de beste zorgverzekeraars goed met elkaar te vergelijken kun je al snel zien of fysiotherapie ZieZo 2025 ook de voor jou geschikte aanvullende verzekering is. Het is dus altijd goed om eerst Zorgverzekerinq.nl te bezoeken voor je voor een bepaalde verzekeraar kiest.

Is zorgverzekeraar ZieZo goedkoop?

Ja. ZieZo geldt als de goedkope verzekering van Zilveren Kruis. Omdat het en online verzekering is, kunnen de kosten laag gehouden worden en dat resulteert in een zeer lage en dus aantrekkelijke premie. ZieZo biedt overigens twee basisverzekeringen aan.

En hoe zit het met fysiotherapie ZieZo 2025?

Wat betreft fysiotherapie ZieZo 2025 kun je kiezen voor ZieZo Aanvullend 1. Je bent dan verzekerd voor zes behandelingen van een fysiotherapeut en dat op jaarbasis. Kies je voor deze aanvullende verzekering, dan zijn kinderen tot achttien jaar automatisch en gratis meeverzekerd.

Waarom kijk je altijd eerst op Zorgverzekerinq.nl?

Op Zorgverzekerinq.nl check je alle mogelijke informatie over de zorgverzekering. Ook kun jij kennismaken met de beste verzekeraars. Die kun je hier vervolgens goed met elkaar vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken.

5/5 - (24 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar