Fysiotherapie Univé 2025

Als je in 2025 korting op je premie wilt dan is Unive een optie met een premie van € 126,95 en 885 eigen risico. Liever een lager eigen risico? Kies dan is de Unive aanvullende zorgverzekering de beste keuze voor € 142,95. De fysiotherapie zorgverzekering met de beste dekking heb je voor € 149,40 p/m.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Vraag mensen om vijf aanbieders van een zorgverzekering te noemen en geheid dat ze ook Univé noemen. Het is dus niet zo gek om een zorgverzekering bij Univé te nemen. Je kunt dan ook meteen kiezen voor fysiotherapie Univé 2025 kiezen. Of fysiotherapie Univé 2025 ook de voor jou beste aanvullende verzekering is, kun je hier op Zorgverzekerinq.nl onderzoeken.  Op deze pagina lees je alles over Univé en meteen ook over de fysiotherapie Univé 2025.

Univé is een zeer ervaren aanbieder van verschillende verzekeringen

Univé fysiotherapie 2025Univé biedt meer dan alleen een zorgverzekering. Zo kun je er ook de auto verzekeren bijvoorbeeld, en kun je ook een reisverzekering, een aansprakelijkheidsverzekering en een rechtsbijstandverzekering afsluiten. Je kunt dus gemakkelijk al jouw verzekeringen bij Univé onderbrengen. Bij Univé kun je heel erg veel zelf regelen. Kies je voor Univé, dan kies je voor een verzekeraar die al vanaf 1794 actief is. Aan ervaring geen gebrek dus. Univé staat voor zekerheid en het is niet voor niets dat al ruim 1,6 miljoen mensen gebruik maken van de diensten van deze betrouwbare verzekeraar.

Dit biedt fysiotherapie Univé 2025

Dan specifiek over fysiotherapie Univé 2025. Kies jij voor fysiotherapie Univé 2025, dan heb je de keuze uit drie verschillende aanvullende verzekeringen. Dit zijn Aanvullend Goed, Aanvullend Beter en Aanvullend Best. Bij deze pakketten van fysiotherapie Univé 2025 ben je verzekerd voor respectievelijk negen, zestien en twintig behandelingen bij de fysiotherapeut. Vind je het lastig om het juiste aanvullende pakket te kiezen, maak dan gebruik van de Online ZorgCheck. Dan weet je al binnen drie minuten wat de voor jou beste aanvullende verzekering is.

Goed om altijd eerst Zorgverzekerinq.nl te bekijken

Om te weten of fysiotherapie Univé 2025 ook de voor jou beste verzekering is voor een bezoek aan de fysiotherapeut, is het altijd goed om eerst de informatie te lezen die je vindt hier op Zorgverzekerinq.nl. Behalve dat je hier alles leest over de zorgverzekering, kun je ook op geheel vrijblijvende wijze kennismaken met de beste verzekeraars. Die kun je vervolgens met elkaar vergelijken om er achter te komen wat dan voor jouw specifieke situatie de beste aanvullende verzekering is.

Is Univé een ervaren verzekeraar?

Ja, Univé is een zeer ervaren verzekeraar. De verzekeraar is al actief vanaf 1794 namelijk. Univé staat voor zekerheid en het feit dat ruim 1,6 miljoen mensen gebruik maken van de diensten van Univé zegt veel, zo niet alles. Overigens biedt Univé heel veel meer dan alleen een zorgverzekering.

Heb je veel te kiezen bij fysiotherapie Univé 2025?

Kies je voor fysiotherapie Univé 2025, dan kun je kiezen uit drie verschillende pakketten: Aanvullend Goed, Aanvullend Beter en Aanvullend Best. Kies je voor een van deze pakketten, dan ben je verzekerd voor respectievelijk negen, zestien en twintig behandelingen bij de fysiotherapeut.

Wat lees je op Zorgverzekerinq.nl?

Op Zorgverzekerinq.nl kun je echt alles lezen over de zorgverzekering. Verder kun je geheel vrijblijvend kennismaken met de beste verzekeraars. Deze verzekeraars kun je hier meteen ook goed met elkaar vergelijken. Zo weet je zeker dat jij de voor jou beste keuze maakt.

5/5 - (21 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar