Fysiotherapie United Consumers 2025

Als je in 2025 korting op je premie wilt dan is United Consumers (Bewuste Keuze + UC ZorgBasis) een optie met een zorgpremie van € 127,15 en 885 eigen risico. Als je in 2025 minder eigen risico wilt dan is de United Consumers (Bewuste Keuze + UC ZorgBasis) fysiotherapie zorgverzekering met € 143,15 een prima keuze. Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend 1 ster) is de zorgverzekering met de beste dekking voor € 149,40.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Het kiezen voor een zorgverzekering an sich is niet moeilijk. Er zijn namelijk heel erg veel verzekeraars actief. Aan de andere kant maakt dat het vinden van de voor jou beste verzekering nogal ingewikkeld. Niet echter als je eerste altijd Zorgverzekerinq.nl checkt. Hier kun je namelijk alles lezen over de zorgverzekering en maak je bovendien kennis met de beste zorgverzekeraars. Een van de zorgverzekeraars waarmee je zaken kunt doen is United Consumers. Kies je voor een basisverzekering bij deze verzekeraar, dan kun je meteen ook kiezen voor fysiotherapie United Consumers 2025. Vergelijk hier om te zien of fysiotherapie United Consumers 2025 ook de voor jou beste aanvullende verzekering is.

United Consumers is geen standaard verzekeraar

United Consumers fysiotherapie 2025United Consumers is bepaald geen standaard verzekeraar. De term consumentencollectief is hier beter op zijn plaats. Doel van United Consumers is om de vaste lasten van mensen naar beneden te brengen. Kies je dus voor UC, dan weet je zeker dat je altijd te maken krijgt met de laagste premies, zodat je dus daadwerkelijk op jouw vaste lasten kunt besparen. De hulp en de service die UC je kan bieden, is uniek. Kom je er dus zelf niet uit, dan kun je altijd rekenen op de helpdesk van het grootste consumentencollectief van ons land.

Daarom kies je voor fysiotherapie United Consumers 2025

Dan over fysiotherapie United Consumers 2025. Wanneer je besluit te kiezen voor fysiotherapie United Consumers 2025, dan heb je de keuze uit drie verschillende aanvullende pakketten.  Kies je voor UC ZorgZeker 1, dan heb je standaard recht op zes behandelingen van de fysiotherapeut. Je kunt echter ook kiezen voor UC ZorgZeker 2, waarbij je verzekerd bent voor twaalf behandelingen van de fysiotherapeut. Tenslotte kun je ook nog kiezen voor UC ZorgZeker 3. Bij deze aanvullende verzekering ben je verzekerd voor 24 behandelingen. En zo kun je dus altijd een perfect pakket kiezen wat betreft de fysiotherapie United Consumers 2025.

Lees op Zorgverzekerinq.nl alles over de verzekering en zorgverzekeraars

Zoals reeds gesteld kun je hier op Zorgverzekerinq.nl echt alles lezen over de zorgverzekering en dat in de breedste zin van het woord. Verder kun je op vrijblijvende basis kennismaken met de beste zorgverzekeraars. Deze verzekeraars kun je hier meteen ook goed met elkaar vergelijken om zo een verzekering af te sluiten die perfect aansluit bij jouw wensen en eisen.

Wat is United Consumers precies?

United Consumers is bepaald gene standaard verzekeraar. De benaming consumentencollectief is veel meer op zijn plaats. Doel van UC is om jouw vaste lasten zo goedkoop mogelijk te maken. En in die missie slaagt UC vanaf het jaar 2000 met vlag en wimpel.

Heb je wat te kiezen wat betreft fysiotherapie United Consumers 2025?

Kies je voor fysiotherapie United Consumers 2025, dan heb je zeker wat te kiezen, dit in de vorm van UC ZorgZeker1, UC ZorgZeker2 en UC ZorgZeker 3. Je kunt je via deze aanvullende pakketten verzekeren voor 6, 12 en 24 behandelingen bij de fysiotherapeut.

Welke informatie vind je op Zorgverzekerinq.nl?

Op Zorgverzekerinq.nl krijg je alle informatie over de zorgverzekering en wat daarmee te maken heeft. Op geheel vrijblijvende wijze maak je er bovendien kennis met de beste zorgverzekeraars. Die verzekeraars kun je hier prima met elkaar vergelijken. Op die manier vind je altijd de voor jou beste zorgverzekeraar.

4.7/5 - (40 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar