Fysiotherapie ONVZ 2025

Wil je de goedkoopste fysiotherapie zorgverzekering van ONVZ (Vrije Keuze + Vrije Keuze Startfit) in 2025? Dan is ONVZ (Vrije Keuze + Vrije Keuze Startfit) een mogelijkheid met een zorgpremie van € 140,35 en 885 eigen risico. Als je in 2025 minder eigen risico wilt dan is de ONVZ (Vrije Keuze + Vrije Keuze Startfit) zorgverzekering de beste keuze voor € 160,35. De Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend 1 ster) zorgverzekering heeft een zeer goede dekking voor € 149,40.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Mocht je op zoek zijn naar een nieuwe zorgverzekeraar, dan zou je best eens kunnen overwegen om een verzekering bij ONVZ af te sluiten. In dat geval kun je meteen ook kiezen voor fysiotherapie ONVZ 2025. Hier op Zorgverzekerinq.nl kun je helemaal zelf onderzoeken of fysiotherapie ONVZ 2025 de voor jou perfecte aanvullende verzekering is. Duit kun je onderzoeken door hier de verschillende verzekeraars goed en gemakkelijk met elkaar te vergelijken.

ONVZ: persoonlijk en betrouwbaar

ONVZ fysiotherapie 2025ONVZ geldt als een van de grootste en de beste zorgverzekeraars. De service die ONVZ biedt, wordt door de klanten geroemd. ONVZ is gewoon een eersteklas zorgverzekering en je kunt als je kiest voor ONVZ altijd snel geholpen worden door een ZorgConsulent. Niet voor niets geven de klanten de service en de diensten van ONVZ een zeer hoog rapportcijfer. ONVZ noemt zichzelf persoonlijk en betrouwbaar. ONVZ is, zo zeggen ze althans zelf, een zorgverzekeraar die echt het verschil maakt.

Daarom kies je voor fysiotherapie ONVZ 2025

Wat betreft fysiotherapie ONVZ 2025 heb je nog best wat knopen door te hallen. Zo kun je wat betreft fysiotherapie ONVZ 2025 kiezen voor Startfit, Benfit, Optifit en Topfit.  Kies je voor Startfit, dan ben je verzekerd voor tenminste tien behandelingen voor de fysiotherapeut. Voor Benfit is dat zestien behandelingen, voor Optifit dertig behandelingen en kies je voor Topfit dan ben je verzekerd voor maar liefst vijftig behandelingen bij de fysiotherapeut. Je kunt wat betreft fysiotherapie ONVZ 2025 zelf dus gemakkelijk jouw ideale pakket samenstellen. Dit alles samen maakt fysiotherapie ONVZ 2025 ene zeer aantrekkelijke aanvullende verzekering.

Vergelijk de beste verzekeraars op Zorgverzekerinq.nl

Wil jij nou weten of fysiotherapie ONVZ 2025 ook de voor jou beste aanvullende verzekering is? Check dan altijd eerst Zorgverzekerinq.nl. Hier kun je gewoon alles lezen over de zorgverzekering en alles wat daar mee te maken heeft. Verder kun je nader kennismaken met de beste zorgverzekeraars, die je hier ook nog eens gemakkelijk en nauwkeurig met elkaar kunt vergelijken. En door goed te vergelijken, weet je gewoon zeker dat jij de voor jou beste keuze maakt.

Is het verstandig om te kiezen voor verzekeraar ONVZ?

Ja, het is zeer verstandig om te kiezen voor een zorgverzekering van ONVZ. Deze verzekeraar staat voor persoonlijk en betrouwbaar. ONVZ krijgt van klanten een zeer hoog rapportcijfer en het is ene verzekeraar die probeert in alles het verschil te maken.

Wat is te zeggen over fysiotherapie ONVZ 2025?

Kies je voor fysiotherapie ONVZ 2025, dan kun je kiezen uit vier verschillende aanvullende modules. Je kunt je daarbij verzekeren voor tien, zestien, dertig of vijftig behandelingen van een fysio- of een oefentherapeut. Je kunt gemakkelijk jouw eigen aanvullende pakket samenstellen.

Waarom bezoek je altijd eerst Zorgverzekerinq.nl?

Op Zorgverzekerinq.nl lees je simpelweg alles over de zorgverzekering. Ook kun je geheel vrijblijvend kennismaken met de beste zorgverzekeraars, die je meteen ook goed met elkaar kunt vergelijken. Daardoor weet je zeker dat jij de voor jou beste keuze maakt.

5/5 - (20 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar