Fysiotherapie OHRA 2025

Als je in 2025 korting op je premie wilt dan is OHRA (Basisverzekering + Compact) een optie met een premie van € 137,48 en 885 eigen risico. Liever een lager eigen risico? Dan is de OHRA (Basisverzekering + Compact) fysiotherapie zorgverzekering met een zorgpremie van € 152,48 uitstekend voor jou. Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend 1 ster) is de zorgverzekering met beste dekking: € 149,40 per maand.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
211,34
Zorgkeuze
zeer ruim
100%, max. 6 behandelingen p/j
  • Fysio Meeneemservice mogelijk
  • Gratis tandongevallen dekking bij aanvullende verzekering
  • Korting op veel sportscholen
Goedkoopste: € 885,- eigen risico
Maximale korting
211,34
Zorgkeuze
zeer ruim
100%, max. 6 behandelingen p/j
  • Fysio Meeneemservice mogelijk
  • Gratis tandongevallen dekking bij aanvullende verzekering
  • Korting op veel sportscholen

Zeg OHRA en vrijwel iedereen zal meteen weten dat het hier om een verzekeraar gaat. Bij OHRA kun je prima een basisverzekering afsluiten en bovendien zou je kunnen kiezen voor fysiotherapie OHRA 2025. Hier op Zorgverzekerinq.nl kun je zelf checken of fysiotherapie OHRA 2025 de voor jou beste aanvullende verzekering is door hier de verschillende verzekeraars goed met elkaar te vergelijken. Zo weet je zeker dat jij uiteindelijk een verzekering afsluit die precies aansluit bij jouw specifieke wensen en eisen.

OHRA heeft ene zeer goede naam opgebouwd

OHRA fysiotherapie 2025OHRA is een verzekeraar met een zeer goede naam. De verzekeraar bestaat al bijna een eeuw en OHRA staat vooral bekend als eerlijk, duidelijk en oprecht betrokken. OHRA biedt je gewoon altijd de gemakkelijkste oplossing. Bovendien kun je bij OHRA heel erg veel zelf regelen met behulp van de website of de zeer gebruiksvriendelijke app. Zo kun jij jouw eigen zorg regelen wanneer het jou uitkomt. OHRA is bovendien een verzekeraar die nog belang hecht aan persoonlijk contact. Dit alles samen – en de aantrekkelijke premies- maakt van OHRA een zeer interessante verzekeraar.

Fysiotherapie OHRA 2025: zeer brede aanvullende verzekering

Kijken we nu specifiek naar de fysiotherapie OHRA 2025, dan zien we dat je nog best veel te kiezen hebt.  Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor Compact, waarbij je verzekerd bent voor zes behandelingen bij de fysio- of de oefentherapeut. Wat betreft fysiotherapie OHRA 2025 kun je ook kiezen voor de module Sterk. Je bent dan verzekerd voor negen behandelingen. Daarnaast kun je nog kiezen voor Aanvullend (negen behandelingen), Extra Aanvullend (negen behandelingen) en Uitgebreid met achttien behandelingen bij de fysiotherapeut. Je kunt dus stellen dat fysiotherapie OHRA 2025 een zeer brede aanvullende verzekering is.

Check de informatie op Zorgverzekerinq.nl

Wil je weten of fysiotherapie OHRA 2025 ook de voor jou beste aanvullende verzekering is? Check dan de informatie op Zorgverzekerinq.nl. Hier lees je namelijk alles over de zorgverzekering en wat daar mee te maken heeft. Ook kun jij kennismaken met de beste zorgverzekeraars. Deze verzekeraars kun je hier vervolgens met elkaar vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken.

Is OHRA een goede zorgverzekeraar?

Ja, OHRA kun je omschrijven als een zeer goede zorgverzekeraar, die al bijna honderd jaar actief is. OHRA maakt het je gemakkelijk en is nog een verzekeraar die bekend staat vanwege het persoonlijke contact. Ook de app die je kunt gebruiken wordt als zeer gebruiksvriendelijk omschreven.

En wat is te vertellen over fysiotherapie OHRA 2025?

Je kunt wat betreft fysiotherapie OHRA 2025 kiezen uit liefst vijf verschillende modules. Je hebt dan de keuze uit zes, negen en zelfs achttien behandelingen bij de fysio- of oefentherapeut. De premie voor al deze aanvullende verzekeringen kun je beslist laag noemen.

Wat voegt Zorgverzekerinq.nl precies toe?

Op Zorgverzekerinq.nl kun je echt alles lezen over zorgverzekeringen en wat daarmee te maken heeft. Ook ontdek je de verschillende verzekeraars, die je meteen goed en snel met elkaar kunt vergelijken. En door te vergelijken, weet je zeker dat jij de voor jou beste keuze maakt.

5/5 - (22 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar