Fysiotherapie Nationale Nederlanden 2024

Volgend jaar (2024) kan een zorgverzekering met fysio bij Nationale-Nederlanden een slim idee zijn. De Nationale-Nederlanden zorgverzekering kost € 145,00. Als je bereid bent om voor een hogere eigen risico te kiezen dan is Nationale-Nederlanden een alternatief met een premie van € 130,00 en 885 eigen risico. Een hogere dekking van je zorgverzekering in 2024? Bekijk dan de aanvullende zorgverzekering van Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend 1 ster) voor € 149,40 per maand.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Zeg Nationale Nederlanden en iedereen weet meteen waarover je het hebt. Nationale Nederlanden is een zeer bekende merknaam in ons land en daarbuiten. Je kunt bij Nationale Nederlanden prima een basis zorgverzekering afsluiten en tegelijk kiezen voor fysiotherapie Nationale Nederlanden 2024. Om er achter te komen of fysiotherapie Nationale Nederlanden 2024 ook de voor jou beste aanvullende verzekering is, kun je zelf checken hier op Zorgverzekerinq.nl. Je kunt hier namelijk de beste zorgverzekeraars op eenvoudige wijze met elkaar vergelijken.

Nationale Nederlanden biedt meer dan alleen een goede zorgverzekering

Nationale Nederlanden fysiotherapie 2024Nationale Nederlanden is meer dan alleen een zorgverzekeraar. Het is meer een financiële dienstverlener die behalve verzekeringen ook pensioenen en bankactiviteiten aanbiedt. Ondertussen heeft Nationale Nederlanden meer dan zes miljoen klanten op zowel de zakelijke als de particuliere markt. Nationale Nederlanden bestaat overigens al 175 jaar en maakt onderdeel uit van de NN Group. De NN Group is ondertussen al in meer dan elf landen (zeer) actief.

Kies voor fysiotherapie Nationale Nederlanden 2024

Bij Nationale Nederlanden kun je een zeer complete basisverzekering afsluiten en kun je ook kiezen voor fysiotherapie Nationale Nederlanden 2024. Kies je voor fysiotherapie Nationale Nederlanden 2024, dan kun je kiezen liefst zeven verschillende pakketten. Het meest bescheiden pakket is Start, waarbij je verzekerd bent voor zes behandelingen bij de fysiotherapeut. Ook kun je kiezen voor Jij & Gemak (twaalf behandelingen), Jij & Jonge Kinderen (tien), Jij & Pubers (tien behandelingen), Jij & Vitaal (tien behandelingen), Extra (negen behandelingen) en Compleet (vierentwintig behandelingen). En zo is de conclusie gerechtvaardigd dat je bij Nationale Nederlanden altijd de voor jou beste aanvullende verzekering kunt vinden.

Vergelijk verzekeraars hier op Zorgverzekerinq.nl

Of fysiotherapie Nationale Nederlanden 2024 de voor jou beste aanvullende verzekering is? Dat kun je hier op Zorgverzekerinq.nl prima zelf uitzoeken. Hier lees je namelijk echt alles over de zorgverzekering en maak je ook al kennis met alleen de beste zorgverzekeraars. Deze geselecteerde zorgverzekeraars kun je hier vervolgens ook prima en gemakkelijk met elkaar vergelijken. En door te vergelijken, weet je altijd zeker dat jij de voor jou beste keuze maakt.

Wat is Nationale Nederlanden?

Nationale Nederlanden is een financiële dienstverlener. Behalve dat er verzekeringen aangeboden worden, kun je ook voor bankactiviteiten en pensioenen terecht bij NN. Behalve een goede basisverzekering, kun je bij NN ook terecht voor zeven aanvullende verzekeringen.

Wat is te vertellen over fysiotherapie Nationale Nederlanden 2024?

Kies je voor fysiotherapie Nationale Nederlanden 2024, dan kun je kiezen uit maar liefst zeven verschillende pakketten. Je kunt je verzekeren voor fysiotherapie en kiezen voor minimaal zes en maximaal vierentwintig behandelingen per jaar. En dat voor een aantrekkelijke prijs.

Waarom check je altijd eerst Zorgverzekerinq.nl?

Op Zorgverzekerinq.nl lees je alle informatie over de zorgverzekering. Ook kun je alles lezen over de beste zorgverzekeraars, die je hier vervolgens meteen goed met elkaar kunt vergelijken. En door te vergelijken, maak je gewoon altijd de voor jou beste keuze.

4.9/5 - (28 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar