Fysiotherapie Ik kies zelf van ASR aanvullende zorgverzekering 2025

Volgend jaar (2024) kan je een fysiotherapie zorgverzekering te kiezen bij Ik kies zelf van ASR. De Ik kies zelf van ASR (Goede keuze + ZorgBasis) aanvullende zorgverzekering kost € 145,75. Als je korting op je premie wilt dan is Ik kies zelf van ASR (Goede keuze + ZorgBasis) een alternatief met een zorgpremie van € 130,75. Echt goed verzekerd zijn in 2025? Kies dan de zorgverzekering van Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend 1 ster) met een zorgpremie van € 149,40.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Als je een goede zorgverzekering af wilt sluiten, dan zou je kunnen kiezen voor verzekeraar Ik kies zelf van ASR (voorheen Ditzo). Dan kun je ook meteen kiezen voor fysiotherapie Ik kies zelf van ASR 2025. Als je zekerheid wenst en wilt weken of fysiotherapie Ik kies zelf van ASR 2025 ook de voor jou beste aanvullende verzekering is? Check dan altijd de informatie zoals je die vindt hier op Zorgverzekerinq.nl.

 

Dit kan verzekeraar Ik kies zelf van ASR je bieden

Ik kies zelf ASR fysiotherapie zorgverzekeringKies je voor de diensten van Ik kies zelf van ASR, dan tref je een zorgverzekeraar waarbij je zo goed als alles zelf online kunt regelen. Bovendien staat Ik kies zelf van ASR bekend vanwege de zeer lage premies. Ik kies zelf van ASR biedt overigens veel meer dan alleen een zorgverzekering. Kies je voor meerdere verzekeringen bij Ik kies zelf van ASR, dan kun je kiezen voor alles onder één dak en kun je van behoorlijk wat voordelen genieten. Liefst 87 procent van de klanten laat weten Ik kies zelf van ASR aan te bevelen, en dat is een behoorlijk hoog percentage.

Lees hier over de fysiotherapie Ik kies zelf van ASR 2025

Dan de fysiotherapie Ik kies zelf van ASR 2025. Je kunt je via fysiotherapie Ik kies zelf van ASR 2025 prima verzekeren middels de Ik kies zelf van ASR Goede Keuze naturapolis. Je kunt als je kiest voor fysiotherapie Ik kies zelf van ASR 2025 gebruik maken van reguliere fysio- en oefentherapie. Ook kun je met fysiotherapie Ik kies zelf van ASR 2025 gebruik maken van fysiotherapie als sprake is van een chronische aandoening en als sprake is van COPD stadium II of hoger. Ook als je etalagebenen hebt, kun je met fysiotherapie Ik kies zelf van ASR 2025 gebruik maken van de diensten van de fysiotherapeut. Ook kun je gebruik maken van oefentherapie bij knie- en heupproblemen. En zo heeft fysiotherapie Ik kies zelf van ASR 2025 gewoon erg veel te bieden.

Waardevolle informatie op Zorgverzekerinq.nl

Om er zeker van te zijn of fysiotherapie Ik kies zelf van ASR 2025 ook de voor jou beste aanvullende verzekering is, kun je prima gebruik maken van Zorgverzekerinq.nl. Daar lees je alles over de zorgverzekering en maak je bovendien kennis met alleen maar prima zorgverzekeraars. Deze geselecteerde zorgverzekeraars kun je hier bovendien goed en gemakkelijk met elkaar vergelijken. Door dat te doen, kies je precies die verzekering die goed bij je past.

Staat Ik kies zelf van ASR bekend als een goede zorgverzekeraar?

Ja, Ik kies zelf van ASR staat zeker bekend als een zeer goede zorgverzekeraar. De verzekeraar was eerder bekend als Ditzo waar je alles zelf regelen wat betreft de zorg. Ik kies zelf van ASR is bovendien een verzekeraar die niet al te hoge premies vraagt. Bijna 90 procent van de klanten stelt erg tevreden te zijn met de diensten van de verzekeraar.

En wat is de fysiotherapie Ik kies zelf van ASR 2025?

Kies je voor de fysiotherapie Ik kies zelf van ASR 2025, dan sluit je de Ik kies zelf van ASR Goede Keuze naturapolis af. Je kunt dan rekenen op een zeer brede dekking en dat voor een zeer betaalbare premie per maand.

Wat kun je lezen hier op Zorgverzekerinq.nl?

Op Zorgverzekerinq.nl is echt alles te lezen over de zorgverzekering. Verder kun je nader kennismaken met verschillende verzekeraars. Deze verzekeraars kun je vervolgens op een eenvoudige wijze met elkaar vergelijken. En zo weet je dat jij de voor jou beste keuze maakt wat betreft een zorgverzekeraar.

4.9/5 - (18 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar