Fysiotherapie HEMA 2025

In 2025 kan je een fysiotherapie zorgverzekering afsluiten bij HEMA. De HEMA (Basisverzekering + Aanvullend 1) zorgverzekering kost € 150,30. Als je bereid bent om voor een hogere eigen risico te kiezen dan is HEMA (Basisverzekering + Aanvullend 1) een alternatief met een zorgpremie van € 132,80 en 885 eigen risico. Verwacht je in 2025 hogere zorgkosten en wil je goede dekking van je zorgverzekering? Kies dan de zorgverzekering van Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend 1 ster) voor € 149,40 per maand.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Nog steeds zijn er vele mensen die bij het afsluiten van een zorgverzekering niet meteen denken aan HEMA. Toch kun je bij de HEMA prima een zorgverzekering afsluiten. Verder zou je een beroep kunnen doen op fysiotherapie HEMA 2025. Hier op Zorgverzekerinq.nl kun je zelf ontdekken of fysiotherapie HEMA 2025 ook de voor jou beste aanvullende verzekering is. Maak er gebruik van!

HEMA: 740 winkels en prima verzekeringen

HEMA fysiotherapie 2025Zoals gesteld denken mensen bij het horen van de naam HEMA niet meteen aan een zorgverzekering. Zij denken aan de winkels van HEMA. Logisch, want HEMA is door die winkels een bekend Nederlands merk geworden. Zeg HEMA en iedereen weet wat je bedoelt. Bij HEMA werkt men volgens het principe ‘een beter alledaags leven in een mooiere wereld’. HEMA verkoopt ruim 32.000 producten en diensten en doet dat in 740 winkels. Die winkels vind je niet alleen in Nederland maar ook in België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk. Sinds een aantal jaren biedt HEMA ook een zorgverzekering aan en kun je ook gebruik maken van fysiotherapie HEMA 2025.

Maak gebruik van fysiotherapie HEMA 2025

Wil jij fysiotherapie HEMA 2025, dan heb je de keuze uit drie aanvullende verzekeringen. Je kunt kiezen voor Aanvullend 1 met zes behandelingen van de fysiotherapeut, Aanvullend 2 met negen behandelingen en Aanvullend 3 met twaalf behandelingen. Wil jij naast een basisverzekering van de HEMA en kies je voor fysiotherapie HEMA 2025, dan profiteer je van een aantal voordelen. Zo kun je de fysiotherapie HEMA 2025 al binnen drie minuten regelen en krijg je bij fysiotherapie HEMA 2025 tien procent winkelkorting bij de HEMA. Kies je voor een verzekering via HEMA, dan krijg je altijd 100 procent vergoeding bij de gecontracteerde zorgaanbieders.

Vergelijk de verzekeraars hier op Zorgverzekerinq.nl

Wil jij weten of de fysiotherapie HEMA 2025 ook de voor jou beste aanvullende verzekering is? Kijk dan altijd eerst op Zorgverzekerinq.nl. Daar lees je namelijk alles over de zorgverzekering en maak je bovendien kennis met de beste zorgverzekeraars. Ook kun je deze verzekeraars hier op een prima manier met elkaar vergelijken. Op die manier weet je zeker dat jij de voor jou beste keuze maakt.

Doet HEMA alleen in verzekeringen?

Nee, dat is zeker niet zo. HEMA is vooral bekend geworden vanwege de winkels in zowel binnen- als buitenland. In die 740 winkels worden 32.000 producten verkocht. HEMA biedt daarnaast ook verschillende verzekeringen aan, waaronder dus een zorgverzekering.

Waarom kies je voor fysiotherapie HEMA 2025?

Kies je voor fysiotherapie HEMA 2025, dan kun je kiezen uit drie aanvullende verzekeringen. Daarbij heb je de keuze uit zes, negen of twaalf behandelingen bij de fysiotherapeut. De premies voor deze aanvullende verzekering zijn laag.

Waarom check je altijd eerst Zorgverzekerinq.nl?

Op Zorgverzekerinq.nl kun je echt alles lezen over de zorgverzekering. Ook kun je je verdiepen in de beste zorgverzekeraars. Deze verzekeraars kun je hier meteen ook goed met elkaar vergelijken. Doe je dat, dan kies je altijd de voor jou beste verzekeraar.

5/5 - (28 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar