Fysiotherapie FBTO 2025

Ook in 2025 is het mogelijk om een fysiotherapie zorgverzekering te kiezen bij FBTO. De aanvullende zorgverzekering van FBTO (Basis + Module Spieren & Gewrichten 100) heeft een premie van € 135,20. Nog een lagere premie? Dan is FBTO (Basis + Module Spieren & Gewrichten 100) een optie met een premie van € 130,20 en 885 eigen risico. Een hogere dekking van je zorgverzekering in 2025? Overweeg dan de Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend 1 ster) zorgverzekering met een premie van € 149,40.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Naast een verplichte basisverzekering, heb je wat betreft de zorgverzekering nog de keuze voor een aanvullende verzekering. De meeste mensen doen dat speciaal voor een bezoek aan de tandarts of de fysiotherapeut. Wil jij je verzekeren voor een bezoek aan de fysiotherapeut, dan kun je denken aan fysiotherapie FBTO 2025. Wil je onderzoeken of fysiotherapie FBTO 2025 ook de voor jou beste aanvullende verzekering is, kun je zelf ontdekken hier op Zorgverzekerinq.nl.

FBTO: alom gerespecteerde verzekeraar

FBTO fysiotherapie 2025FBTO is een alom gerespecteerde verzekeraar. FBTO staat voor het verzekeren van jouw vrijheid. Het is een onderdeel van Achmea, een van de grootste zorgverzekeraars die ons land rijk is. Kies je voor een verzekering bij FBTO, dan kun je het grootste deel van de zorg zelf regelen. FBTO beschikt namelijk over een zeer gebruiksvriendelijke app. Nog ene reden waarom zoveel mensen kiezen om een verzekering af te sluiten bij FBTO, is de lage premie die je per maand betaalt. Met FBTO kies je dus gewoon voor een solide en degelijke verzekeraar.

Fysiotherapie FBTO 2025

Of de fysiotherapie FBTO 2025 ook de voor jou beste aanvullende verzekering is? Wanneer je besluit om de fysiotherapie FBTO 2025 te kiezen, dan kies je voor de module Spieren & Gewrichten Kies je voor fysiotherapie FBTO 2025 dan ben je verzekerd voor een bezoek aan de fysiotherapeut en aan de oefentherapeut. Tevens ben je verzekerd voor Cesar en Mensendieck. Verder is er een vergoeding voor oedeemtherapie. De premie die je betaalt voor fysiotherapie FBTO 2025 is overigens vaak afhankelijk van jouw leeftijd. Je kunt je aanvullend laten verzekeren bij FBTO voor zes of tien behandelingen van de fysiotherapeut en kunt kiezen voor Basis, Basis Plus of Basis Vrij.

Check de informatie hier op Zorgverzekerinq.nl

Hier op Zorgverzekerinq.nl kun je zelf ontdekken of fysiotherapie FBTO 2025 de voor jou beste aanvullende verzekering is. Je leest hier namelijk niet alleen alles over de zorgverzekering, maar kunt hier meteen ook de beste zorgverzekeraars goed met elkaar vergelijken. Door een vergelijk te maken, weet je echt zeker wat de voor jou beste zorgverzekeraar is.

Is FBTO een aantrekkelijke verzekeraar?

Ja, FBTO is een zeer aantrekkelijke verzekeraar. Het is een onderdeel van Achmea, de grootste verzekeraar van ons land. Maak je gebruik van de diensten van FBTO, dan kun je gebruik maken van een handige app waarmee je zelf heel erg veel kunt regelen.

Wat is te zeggen van fysiotherapie FBTO 2025?

De fysiotherapie FBTO 2025 staat ook al zeer goed bekend. Met de module Spieren en Gewrichten kun jij je prima verzekeren, waarbij je zelf de maximale vergoeding kunt kiezen. De hoogte van de premie hangt samen met jouw leeftijd.

Waarom kijk je altijd eerst op Zorgverzekerinq,nl?

Op Zorgverzekerinq.nl lees je alle mogelijke informatie over de zorgverzekering. Je kunt hier ook kennismaken met de beste verzekeraars en je kunt die vervolgens goed met elkaar vergelijken. Daardoor maak je altijd een betere keuze en kies je een verzekering die goed bij jou past.

5/5 - (25 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar