Fysiotherapie De christelijke zorgverzekeraar 2025

Als je bereid bent om voor een hogere eigen risico te kiezen in 2025 dan is De christelijke zorgverzekeraar (Principe Polis Budget + Smallpolis) de beste keuze met de laagste kosten met een premie van € 131,70 en 885 eigen risico. Liever een lager eigen risico? Kies dan de De christelijke zorgverzekeraar (Principe Polis Budget + Smallpolis) fysiotherapie zorgverzekering met € 149,20 een prima keuze. De Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend 1 ster) zorgverzekering heeft een goede dekking voor € 149,40.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

De christelijke zorgverzekeraar (voorheen Pro Life) kun je beslist omschrijven als een bijzondere zorgverzekeraar. Zoals de naam het al zegt is het een christelijke verzekeraar namelijk, die echter zorg kan bieden aan mensen die niet-christelijk zijn. Sluit je een basisverzekering af bij De christelijke zorgverzekeraar, dan kun je ook meteen kiezen voor fysiotherapie De christelijke zorgverzekeraar 2025. Je kunt hier op Zorgverzekerinq.nl zelf ontdekken of fysiotherapie De christelijke zorgverzekeraar 2025 de voor jou beste aanvullende verzekering is. Hoe? Heel simpel door de verschillende verzekeraars goed met elkaar te vergelijken.

De christelijke zorgverzekeraar staat voor liefde voor het leven

De christelijke zorgverzekeraar fysiotherapie zorgverzekeringDe christelijke zorgverzekeraar staat voor liefde voor het leven. Voor zorgen voor elkaar. Zoals gezegd is De christelijke zorgverzekeraar een verzekeraar die van oudsher een christelijk inslag heeft. De christelijke zorgverzekeraar biedt een zorgverzekering voor christelijke klanten en voor niet-christelijke mensen. De zorgverzekeraar biedt verschillende extra’s, zeker voor klanten met een christelijke achtergrond. De klanten die al gebruik maken van de diensten van deze verzekeraar, geven De christelijke zorgverzekeraar een zeer hoog rapportcijfer. Dat zegt veel, zo niet alles. Ben jij een christelijke klant, dan ben je meteen ook verzekerd voor christelijke zorg en voor bijvoorbeeld een verblijf in een hospice en psychische hulp. Ook wordt extra zorg geboden rond het levenseinde.

Dit is wat fysiotherapie De christelijke zorgverzekeraar 2025 voor je kan betekenen

Kijken we naar fysiotherapie De christelijke zorgverzekeraar 2025, dan heb je de keuze uit vier aanvullende verzekeringen. Kies je voor de Smallpolis, dan heb je recht op negen bezoeken aan de fysiotherapeut. Kies je voor de Mediumpolis, dan ben je verzekerd voor twaalf behandelingen en bij de Largepolis zelfs op 27 behandelingen, het meest uitgebreide pakket wat betreft fysiotherapie De christelijke zorgverzekeraar 2025 is de Extra Largepolis. Kies je voor deze aanvullende verzekering, dan heb je recht op 36 behandelingen voor de fysio- of de oefentherapeut.

Daarom check je altijd eerst Zorgverzekerinq.nl

Om er achter te komen of fysiotherapie De christelijke zorgverzekeraar 2025 ook de voor jou beste aanvullende verzekering is, is het zeer verstandig om Zorgverzekerinq.nl te raadplegen. Daar lees je alles over de zorgverzekering en kun je geheel vrijblijvend kennismaken met de beste zorgverzekeraars. Deze zorgverzekeraars kun je vervolgens prima met elkaar vergelijken. Op die manier kies jij altijd die verzekering die perfect aansluit bij al jouw wensen en eisen.

Is De christelijke zorgverzekeraar fysiotherapie zorgverzekering een bijzondere verzekeraar?

De christelijke zorgverzekeraar is zeker een bijzondere verzekeraar. Het is een verzekeraar met een christelijke inslag, al worden zeker ook zorgverzekeringen afgesloten aan niet-christelijke mensen. Ben jij wel christelijk, dan kun je wel rekenen op een aantal extra’s.

En wat is de fysiotherapie De christelijke zorgverzekeraar fysiotherapie zorgverzekering 2025?

Kies je voor fysiotherapie De christelijke zorgverzekeraar fysiotherapie zorgverzekering 2025, dan kun je kiezen uit maar liefst vier aanvullende verzekeringen. Daarbij ben je verzekerd voor 9, 12. 27 of 36 behandelingen bij zowel de fysio- als de oefentherapeut. De premie die je betaalt, is afgezet tegen andere aanbieders zeker aan de lage kant.

Welke informatie kun je vinden op Zorgverzekerinq.nl?

Op Zorgverzekerinq.nl lees je gewoon alles over de zorgverzekering. Verder kun je vrijblijvend kennismaken met de beste verzekeraars, die je hier ook goed en zeer nauwkeurig met elkaar kunt vergelijken. Op basis van dat vergelijk maak je precies de juiste keuze en kies je een verzekering die perfect aansluit bij jouw specifieke wensen en eisen.

4.8/5 - (19 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar