Fysiotherapie Anderzorg 2025

In 2025 kan je een fysiotherapie zorgverzekering kiezen bij Anderzorg. De aanvullende zorgverzekering van Anderzorg (Basis + Fysiotherapie) kost € 148,80. Nog een lagere premie? Dan is Anderzorg (Basis + Fysiotherapie) optie met een premie van € 131,30 en 885 eigen risico. Verwacht je in 2025 hogere zorgkosten en wil je goede dekking van je zorgverzekering? Bekijk dan de Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend 1 ster) zorgverzekering met een zorgpremie van € 149,40.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Een van de meest gekozen aanvullende verzekeringen is de aanvullende verzekering voor fysiotherapie. Je kunt een beroep op fysiotherapie doen als je klachten hebt met betrekking tot jouw houding en beweging. Onder fysiotherapie valt in negen van de tien keer ook manuele therapie, bekkenfysio en oedeemtherapie. Wil jij een goede verzekering voor de fysiotherapeut, dan zou je kunnen overwegen te kiezen voor fysiotherapie Anderzorg 2025. Lees hier wat de fysiotherapie Anderzorg 2025 precies inhoudt.

Een basisverzekering is voor iedereen verplicht

Anderzorg fysiotherapie 2025Natuurlijk is het afsluiten van een basisverzekering voor iedereen verplicht. Daarnaast kun je kiezen voor een aantal aanvullende verzekeringen. Kijken we naar Anderzorg, dan zien we een verzekeraar die al twaalf jaar een van de scherpste premies van ons land aanbiedt. Bovendien kun jij al jouw verzekeringszaken bij Anderzorg eenvoudig regelen met de Anderzorg app. De dienstverlening van Anderzorg wordt door de klanten gewaardeerd met een zeer hoog rapportcijfer en al met al kun je Anderzorg wel beschouwen als een unieke verzekering.

Dit is fysiotherapie Anderzorg 2025

Kijken we naar fysiotherapie Anderzorg 2025, dan zou  jij je aanvullend kunnen later verzekeren met de Anderzorg Flex verzekering, een brede aanvullende verzekering. Bij deze fysiotherapie Anderzorg 2025 ben je extra verzekerd voor zestien behandelingen van de fysiotherapeut. Kies je voor de speciale fysiotherapie Anderzorg 2025, dan ben je verzekerd voor vier behandelingen bij de fysiotherapeut en voor zestien behandelingen na een ongeval. Je kunt dan bovendien gebruik maken van de FysioZelfCheck-app. En dat voor een zeer lage premie per maand.

Daarom check je altijd Zorgverzekerinq.nl

Hier op Zorgverzekerinq.nl kun je echt alles lezen over de zorgverzekering, Geen overbodige luxe, zeker nu er zoveel aanbieders op de markt actief zijn. Ook kun je hier kennismaken met alleen de beste verzekeraars, die je hier vervolgens prima met elkaar kunt vergelijken. Door te vergelijken weet je altijd zeker dat jij de voor jou beste keuze maakt voor een zorgverzekeraar.

Wat is te vertellen over zorgverzekeraar Anderzorg?

Anderzorg is een verzekeraar die al meer dan twaalf jaar de scherpste premies van ons land aanbiedt. Bovendien kun je gebruik maken van een zeer gebruiksvriendelijke app. De dienstverlening wordt door de klanten gewaardeerd met een zeer hoog rapportcijfer.

En wat is de fysiotherapie Anderzorg 2025?

Kies je voor fysiotherapie Anderzorg 2025, dan kun je kiezen voor Flex of een specifieke fysiotherapie verzekering. Je kunt bovendien gebruik maken van een zeer gebruiksvriendelijke app.

Wat lees je hier op Zorgverzekerinq.nl?

Op Zorgverzekerinq.nl lees je echt alles over de zorgverzekering. Ook maak je kennis met de beste verzekeraars die je hier meteen goed en snel met elkaar kunt vergelijken, En door te vergelijken weet je zeker dat jij de voor jou beste keuze maakt.

4.9/5 - (17 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar