CPTSS behandeling vergoeding

Op zoek naar een zorgverzekering met vergoeding voor CPTSS behandeling in 2025? Menzis is de goedkoopste met ooglaser vergoeding voor € 122,75 en een eigen risico van 885. Zonder vrijwillig eigen risico heeft FBTO de goedkoopste zorgverzekering voor € 131,95 premie voor CPTSS behandeling. De beste dekking heeft zorgverzekeraar Zilveren Kruis voor € 140,45 p/m.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
75,23
Zorgkeuze
ruim
Ruime zorgkeuze
  • Kies zelf wanneer je premie wordt afgeschreven
  • Inclusief Dokter op Zak App

CPTSS staat voor een complexe posttraumatische stressstoornis. Het is de overtreffende trap van het eveneens bekende PTSS. Voor de mensen die te kampen hebben met CPTSS, er is een behandeling mogelijk binnen de geestelijke gezondheidszorg. Voorts is er een CPTSS behandeling vergoeding 2025 beschikbaar. Je leest er hier op Zorgverzekerinq.nl meer over, zoals je op deze website ook de verschillende zorgverzekeringen goed met elkaar kunt vergelijken.

Wat is CPTSS precies?

Complexe posttraumatische stressstoornis. Dat is wat CPTSS is. Er is dan sprake van langdurige en vanaf een jonge leeftijd opgedane traumatische ervaringen. Wat betreft de klachten zijn er erg veel overeenkomsten met PTSS. Aan de andere kant kunnen als gevolg van CPTSS ook klachten op het gebied van zelfbeeld, relaties met anderen, bewustzijn en emotieregulatie aan de orde zijn.

Wat zijn de kosten voor een CPTSS behandeling?

Moeilijk aan te geven. De kosten kunnen per persoon verschillend zijn. Het verschil in kosten zit ‘m met name in de duur van de behandeling en uiteraard dus ook in de ernst van de klachten. Met behulp van de specialisten van de GGZ is er echter prima iets te doen aan deze stoornis.

Valt de CPTSS behandeling vergoeding 2025 binnen de basisverzekering?

De CPTSS behandeling vergoeding 2025 valt binnen de basisverzekering. Dat maakt een aanvullende verzekering dus overbodig. De huisarts dient je wel een verwijzing te geven wil je in aanmerking komen voor de CPTSS behandeling vergoeding 2025.

Welke zorgverzekering heeft de hoogste CPTSS behandeling vergoeding?

Ook dat is niet zomaar even te zeggen. Op basis van de vergelijking die je hier op deze website kunt maken, kun je wel ontdekken wat de voor jou beste verzekering is. Je leest hier toch al alles over de zorgverzekering en maakt kennis met de zorgverzekeraars die beschikbaar zijn.

Wat is CPTSS en is er iets aan de doen?

CPTSS staat voor complexe posttraumatische stressstoornis. Er is met behulp van met name de geestelijke gezondheidszorg zeker iets aan deze aandoening te doen.

Valt deze CPTSS behandeling vergoeding eigenlijk binnen de basisverzekering?

Ja, dat is zeker het geval. Je hoeft voor deze specifieke behandeling dus geen aanvullende verzekering af te sluiten. Een verwijzing van de huisarts is daarentegen wel noodzakelijk.

Wat heb je aan de website Zorgverzekerinq.nl?

Hier op Zorgverzekerinq.nl lees je alles over de zorgverzekering. Je wordt voorgesteld aan de verzekeraars en kunt tevens de verschillende zorgverzekeringen goed met elkaar vergelijken.

5/5 - (14 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd