Vergoeding fysiotherapie 2020 - Hoogste vergoedingen fysiotherapie

Vergoeding fysiotherapie 2020

fysiotherapie 2019 - zorgverzekeringen vergelijken 2019

fysiotherapie 2019

Je wilt een vergoeding fysiotherapie 2019 hebben? Lees alle informatie over de fyio vergoedingen en dekkingen van verschillende zorgverzekeringen. Het is van groot belang om te weten of je natuurlijk nog de juiste verzekering hebt. Vanaf de 2e week november weten we alle premies weer voor 2019. Vergelijk en bekijk of een aanvullende fysiotherapie verzekering handig is om af te sluiten. Bekijk alle zorgverzekeringen met een fysiotherapie vergoeding op deze pagina.

Wanneer je ouder dan 18 jaar bent en bijvoorbeeld een chronische aandoeding hebt en hiervoor naar de fysio wilt gaan krijg je vanaf de 21e behandeling een vergoeding (basisverzekering). De vergoeding 2019 fysiotherapie vallen niet onder de basisverzekering wanneer je geen chronische aandoening hebt.

“Fysiotherapie valt niet onder de basisverzekering”

Wat als ik de eerste 20 fysiotherapie behandelingen ook vergoed wil krijgen? Je zou dan een aanvullende fysiotherapie verzekering moeten afsluiten voor het aankomend jaar. In de zorgvergelijker 2019 op onze website, kunt je aangeven of je aanvullend verzekerd wilt worden voor de fysiotherapie, de vergelijker zal dan resultaten tonen die gebasseerd zijn op de door jou ingevulde gegevens.

Vergoeding fysiotherapie 2019

Je hebt klachten en je wilt hiervoor je laten behandelen door een fysiotherapeut? Dan kun je in de zorgvergelijker 2019 aangeven of dit wordt vergoed vanuit je zorgverzekering. Wanneer je geen chronische aandoening hebt, dien je de gemaakte fysiotherapie kosten zelf betalen. Bedenk of je je hiervoor wilt laten verzekeren of niet.

Het is natuurlijk niet altijd mogelijk om na te gaan of je in 2019 naar de fysiotherapie moet gaan, wanneer je dit niet laat verzekeren bestaat de kans dat je de kosten volledig zelf moet betalen. Je bent dan altijd duurder uit dan wanneer je hiervoor een aanvullende fysiotherapie verzekering voor hebt afgesloten.

Wanneer je in 2019 bijvoorbeeld een operatie gaat krijgen, en je weet dat je daarna naar de fysiotherapeut moet gaan, kun je op deze manier makkelijk inschatten of een aanvullende fysiotherapie verzekering een juiste keuze is. Je bent niet verplicht om een aanvullende verzekering af te sluiten, en je aanvullende polis kun je ook op elk gewenst weer stopzetten.

Fysiotherapie verzekering 2019

De Friesland


De Friesland


Pro Life

ZorgDirect


Besured

Univé

Besured

€ 14,75 

€ 22,95 

€ 35,95

€ 18,95

€ 7,00 

€ 21,50

€ 12,90 

Max 12

behandelingen

Max 20

Behandelingen

Max 27

Behandelingen

Max 15

Behandelingen


Max 9

behandelingen

Max 16

Behandelingen

Max 10

Behandelingen

Fysiotherapie uitgelegd:

18 jaar en jonger

Wanneer je fyshiotherapie (2019) nodig hebt, en je bent jonger dan 18 jaar, krijg je altijd de eerste 9 behandelingen vergoedt van de rijksoverheid. De fysiotherapie 2019 vergoeding is afhankelijk per zorgverzekeraar. De aandoeningen staan vermeld in de Zorgverzekeringswet onder de Chronische lijst.

Volwassenen

Voor consumenten die 18 jaar en ouder zijn, en fysiotherapie behandelingen nodig zijn gelden hiervoor andere regels dan voor jongeren onder de 18 jaar. De fysiotherapie vergoeding 2019 valt niet onder de basisverzekering, en er word dan ook in de meeste gevallen niks vergoed. Ook wanneer je chronische aandoening hebt, word er pas een vergoeding betaald door de zorgverzekeraar vanaf de 21e behandeling. Je zal dus zelf de eerste 20 behandelingen volledig zelf moeten betalen.

”Uitgebreide fysiotherapie verzekering vergelijken? Bekijk de zorgvergelijker!”

 

Welke fysiotherapeut kan ik bezoeken?

Als er geen contract is tussen je eigen fysiotherapeut en de verzekeraar is de kans groot dat je de behandelingen helemaal niet of slechts gedeeltelijk vergoed gaat krijgen. Om een behandeling te krijgen van een fysiotherapist heb je geen verwijsbrief nodig van je huisarts, je kan op elke gewenst moment starten met een behandeling. Belangrijk om te weten is dat er geen prijsafspraken zijn gemaakt in de fysiotherapie wereld, je fysiotherapeut mag dus zelf bepalen wat hij vraagt voor je behandeling. De prijzen moeten echter wel zichtbaar zijn in hun praktijk.

Vergelijk je zorgverzekering in de zorgvergelijker 2019 op onze site, en bekijk hoeveel fysiotherapiebehandelingen en fysiotherapie vergoeding 2019 je zult gaan ontvangen in het aankomend jaar.

Zorgverzekering 2019 vergelijken

Het is verplicht in Nederland om een basisverzekering af te sluiten, maar welke zorgverzekering past nou het beste bij mij? Het is niet makkelijk om in te schatten waar je wel en niet voor verzekerd wil zijn aankomend jaar, maar de zorgvergelijker 2019 kan jou helpen om een basisverzekering af te sluiten direct bij je nieuwe zorgverzekeraar.

Het is nu ook mogelijk om je huidige zorgverzekeraar te vergelijken met de andere zorgmaatschappijen. Aan de linkerkant van de vergelijker kun je je wensen invullen, bijvoorbeeld de hoogte van het eigen risico. De vergelijker laat dan exact zien welke zorgverzekeraar het beste past bij jou ingevulde gegevens.

Vergoeding fysiotherapie 2020
4.6 (92.13%) 61 votes