vergoeding-fysiotherapie-2020

Vergoeding fysiotherapie 2020

Een vergoeding voor fysiotherapie in 2020 ontvangen? Wij hebben de meest gekozen fysiotherapie verzekeringen voor je uitgezocht. Bekijk op deze pagina eenvoudig welke zorgverzekeraar aankomend jaar de beste vergoeding voor fysiotherapie heeft. De fysiotherapie behandelingen worden niet vergoedt vanuit de verplichte basisverzekeringen.

Als jij denkt in 2020 toch naar een fysiotherapeut te moeten gaan dan is het verstandig om hiervoor een fysiotherapie verzekering voor af te sluiten. Je kan eenvoudig je zorgverzekering 2020 uitbreiden met een aanvullende polis die een fysiotherapie vergoeding biedt, bekijk de mogeijkheden hier!

Vanaf 18 jaar worden de kosten voor fysiotherapie behandelingen niet meer vergoed vanuit de verplichte basisverzekering. Alleen krijg je een vergoeding voor fysiotherapie als je een chronische aandoening hebt krijg je hier een vergoeding voor vanaf de 21e behandeling. Voor mensen die in 2020 een vergoeding voor fysiotherapie willen ontvangen van de zorgverzekeraar zouden een aanvullende fysiotherapie verzekering moeten afsluiten.

Fysiotherapie vergoedingen

Je hebt klachten en je wilt hiervoor je laten behandelen door een fysiotherapeut? Met behulp van de zorgvergelijker 2020 kan jij een uitgebreide zorgpolis vergelijking doen. Je geeft je gegevens en wensen in aan in de linkerkant, ook kan je dan direct aangeven of je een vergoeding fysiotherapie in 2020 wilt gaan hebben.

Je zou dus moeten bedenken hoeveel behandelingen jij denkt nodig te zijn in 2020, je kan dan eenvoudig terug kijken naar het afgelopen jaar. Bijna alle zorgverzekeraars in Nederland bieden een fysiotherapie verzekering aan, het aantal behandelingen hangt af van de premie die jij gaat betalen. De kosten van een aanvullende fysiotherapie polis komen bovenop de basisverzekering premie.

Meest gekozen fysiotherapie zorgverzekeringen

Hieronder hebben wij de meest gekozen fysiotherapie verzekeringen op een rijtje gezet. Ieder jaar vinden veel mensen weer een geschikte fysiotherapie verzekeringen via onze site. Wij informeren je hier over de belangrijkste punten voor het aankomend jaar. Meer weten over een bepaalde polis? Klik op bekijken en wij verwijzen je direct door naar de juiste pagina bij de zorgverzekeraar.

De Friesland


De Friesland


Pro Life

ZorgDirect


Besured

Univé

Besured

€ 14,75 

€ 22,95 

€ 35,95

€ 18,95

€ 7,00 

€ 21,50

€ 12,90 

Max 12

behandelingen

Max 20

Behandelingen

Max 27

Behandelingen

Max 15

Behandelingen


Max 9

behandelingen

Max 16

Behandelingen

Max 10

Behandelingen

Fysiotherapie voor jongeren tot 18 jaar

Fysiotherapie behandelingen worden vergoedt in 2020 voor jongeren tot 18 jaar. Je krijgt vanuit de basisverzekering een vergoeding voor de eerste 9 behandelingen. In de zorgverzekeringswet op de website van de Rijksoverheid staan de aandoeningen onder de chronische lijst.

Vanaf 18 jaar

Vanaf 18 jaar word de fysiotherapie vergoeding niet meer vanuit de basisverzekering gedekt. In de meeste gevallen wordt niks vergoed, alleen vanaf de 21e behandeling voor mensen met een chronische aandoening. Je zou ook met een chronische aandoening de eerste 20 behandelingen zelf moeten bekostigen.

Een fysiotherapie vergoeding in 2020 krijg je dus met een aanvullende fysiotherapie verzekering. Op deze pagina bekijk je de meest gekozen fysiotherapie verzekeringen. Wij verwijzen onze bezoekers uitsluitend door naar de verzekeraar, daar kun je alle informatie nog even rustig doornemen voordat je over gaat tot afsluiten.

Vrije zorgkeuze: je eigen fysiotherapeut in 2020

Je wilt natuurlijk het liefst naar je eigen fysiotherapeut blijven gaan in 2020, maar bekijk goed of je wel een volledige fysiotherapie vergoeding gaat krijgen van je zorgverzekeraar. Als er geen contract is met de zorgverzekeraar zou het kunnen zijn dat je slechts een gedeelte van de rekening vergoed krijgt.

Om een behandeling te krijgen van een fysiotherapeut is geen verwijsbrief nodig van je huisarts, je kan dus op elk gewenst moment starten met de behandelingen. Een ander belangrijk punt is dat er geen prijsafspraken zijn gemaakt in de fysiotherapie wereld, de therapeut mag dus volledig zelf bepalen wat de kosten zijn per behandeling.

De prijzen dienen echter wel zichtbaar te zijn in de praktijk. Met behulp van de zorgvergelijker 2020 op onze site kan jij eevoudig een uitgebreide zorgpolis vergelijking doen, geef aan de linkerkant aan hoeveel behandelingen jij wilt hebben in 2020.

Vergelijken en overstappen

Ga jij overstappen? Ongeveer een half miljoen mensen stappen jaarlijks over van zorgverzekeraar. De voornaamste reden is natuurlijk dat de premies ieder jaar weer behoorlijk stijgen. Als jij ook wilt besparen op de zorgverzekering 2020, zou je een vergelijking moeten doen op basis van jouw persoonlijke situatie. Met behulp van de zorgvergelijker 2020 vergelijk je alle zorgverzekeringen met elkaar op basis van jouw gegevens.

De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat direct bovenaan, die je vervolgens kan afsluiten bij de zorgverzekeraar zelf. Vergeet niet om aan de linkerkant ook het aantal fysiotherapie behandelingen aan te geven! Gelijk doen? Klik hier voor een uitgebreide zorgverzekering vergelijking.

Zorgverzekering vergelijken
Vergoeding fysiotherapie 2020
4.5 (89.27%) 82 vote[s]