zorgverzekering-unive-2020

Univé zorgverzekering 2020

Bekijk op deze pagina de Univé zorgverzekering 2020 met alle premies en vergoedingen. De premies stijgen in 2020 en daarom is het vergelijken weer enorm belangrijk dit jaar. Wij brengen je hier in beeld wat de Univé zorgverzekeringen aanbieden, en welke zorgpremie je hier voor gaat betalen. Zo bespreken wij de basisverzekeringen, aanvullende- en tandartsverzekeringen van Zorgverzekeraar Univé.

Je hebt de keuze uit drie verschillende Univé zorgverzekeringen (basis). Er is dus eigenlijk wel voor iedereen een geschikte polis te krijgen. Ook voor mensen die zelf willen bepalen waar ze zich laten behandelen kunnen met de zorgverzekering van Univé (Zorg Vrij) terecht bij de verzekeraar.

Univé Zorg Select
€ 105,85
Goedkoopste polis van Univé in 2020
Zorg Geregeld
€ 120,95
Natura verzekering
Univé Zorg Vrij
€ 126,-
Restitutie verzekering

De zorgverzekering van Univé in 2020

Om erachter te komen welke zorgverzekering van Univé het beste aanluit in jouw persoonlijke situatie is het vergelijken enorm belangrijk. Je wilt niet te veel premie betalen, maar een vrije zorgkeuze is wel belangrijk voor de meeste consumenten. De goedkoopste Univé zorgverzekering in 2020 is de Univé Zorg Select, een echte online polis met een zeer beperkte vrije zorgkeuze.

De meeste mensen kiezen voor een Naturapolis of een Restitutiepolis. Het is daarom belangrijk om te bekijken welke zorgverleners een contract hebben met Univé. Wanneer je eigen zorgaanbieders een contract hebben, is de Univé zorgverzekering 2020 naturapolis voldoende. Lees alle details hieronder, of ga direct naar de site van de zorgmaatschappij.

Univé Zorg Select (naturapolis)

De voordeeligste Univé zorgverzekering 2020 is de Zorg Select polis. Het voordeel van deze zorgverzekering Univé is dat je gewoon bij je eigen huisarts kunt blijven in 2020. Voor spoedeisende zorg kan je terecht bij alle ziekenhuizen in Nederland. De belangrijkste details van deze Univé zorgpolis zijn:

 • Eigen huisarts in 2020
 • 100% vergoeding bij gecontracteerde zorgverleners
 • 70% vergoeding bij niet- gecontracteerde zorgaanbieders

Meer weten over deze Univé zorgverzekering? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je direct door naar de website van de zorgverzekeraar. Je doet uitsluitend zaken met Univé zonder tussenpersoon!

Meer informatie

Univé Zorg Geregeld (naturapolis)

Een iets betere vergoeding krijg je met de Univé Zorg Geregeld zorgverzekering in 2020. Het grote verschil zit in de vergoeding die je gaat ontvangen voor een behandeling bij een niet- gecontracteerde zorgaanbieders. De belangrijkste details over deze Univé zorgverzekering 2020 hieronder:

 • Eigen huisarts in 2020
 • Volledige vergoeding gecontracteerde zorgverleners
 • 80% vergoeding bij niet- gecontracteerde zorgaanbieders
 • Meeste apotheken gecontracteerd

Meer weten over deze zorgpolis? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de zorgverzekeraar. Hier kan je de basisverzekering afsluiten en alle details nog eens rustig bekijken.

Meer informatie

Univé Zorg Vrij (restitutie)

Een zorgverzekering Univé in 2020 met een volledige vrije zorgkeuze? Kies dan voor de Zorg Vrij polis. Net als bij alle andere Univé verzekeringen kan je gewoon bij je huidige huisarts blijven. Meer informatie lees je hieronder:

 • Eigen huisarts in 2020
 • Vrije keuze zorgverleners
 • Vrije keuze apotheek
 • Spoedeisende zorg in alle ziekenhuizen in Nederland

Meer over deze of andere Univé zorgverzekeringen bekijken? Klik direct op premie berekenen en lees alle belangrijke informatie over de zorgpolis van Univé op de website van de verzekeraar. Hier kan je dan direct de polis afsluiten!

Meer informatie

De Univé zorgverzekering uitbreiden in 2020

Dekt de basisverzekering niet voldoende? Het is mogelijk om de zorgverzekering van Univé uit te breiden met een aanvullende module. Zorgverzekeraar Univé biedt aankomend jaar weer enorm veel aanvullende zorgverzekeringen met verschillende vergoedingen.

Door het toevoegen van een aanvullende polis krijg je vergoedingen voor bijvoorbeeld fysiotherapie en alternatieve geneeswijzen. Niet alle zorgkosten vallen onder de basiszorgverzekering, dus er zijn dan twee mogelijkheden. Of je gaat de rekening zelf betalen, of de zorgverzekeraar gaat meebetalen. Wij verwijzen je graag door naar de site van de verzekeraar om de exacte inhoud en premies te bekijken. Het uitbreiden van je Univé zorgverzekering 2020 kan dus de moeite waard zijn als jij aanvullende vergoedingen nodig hebt.

Bekijk aanvullende verzekeringen

Aanvullende Univé tandartsverzekeringen

Heb jij het afgelopen jaar kosten gemaakt bij de tandarts? Dan zou het slim kunnen zijn om de Univé zorgverzekering in 2020 uit te breiden. Er zijn aankomend jaar drie verschillende aanvullende tandartsverzekeringen beschikbaar. De hoogste Univé vergoeding is 1000 euro, hiermee ben jij dus verzekerd voor veel verschillende behandelingen in 2020.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Wij verwijzen je door naar de Univé website om de inhoud en vergoedingen te bekijken. Er zijn in 2020 verschillende manieren om je Univé zorgverzekering 2020 uit te breiden. Wanneer je niet zeker weet of de zorgverzekeraar de juiste is voor jou, kun je gebruik maken van onze Zorgvergelijker 2020. Een persoonlijke maar uitgebreide zorgverzekering vergelijking.

Bekijk tandartsverzekeringen

Vergelijk de zorgverzekeringen van Univé (2020)

Er is voldoende tijd om te bepalen of je wilt overstappen. Ieder jaar heb je ongeveer zeven weken de tijd om je huidige zorgverzekering te vergelijken met bijvoorbeeld de Univé zorgverzekering. Op onze site lees je handeige informatie van verschillende zorgverzekeringen, maar kun je ook vergelijken. De Zorgvergelijker 2020 is een uitgebreide en zeer concrete vergelijker van verzekeringen.

Aan de hand van je gegevens en wensen krijg je binnen enkele seconden een overzicht te zien. De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat direct bovenaan! Bepaal je eigen risico, vrije zorgkeuze en aanvullende vergoedingen om te bekijken welke zorgmaatschappij het beste hier op aansluit.