zorgverzekering-univé-2020

Univé zorgverzekering 2020

Een Univé zorgverzekering 2020 vergelijken? Wij hebben de zorgverzekering Univé voor je onder de loep genomen en de belangrijkste details hier op een rijtje gezet. Zorgverzekeraar Univé biedt in 2020 drie verschillende basis Univé zorgverzekeringen aan.

Je bekijkt hier de vergoedingen, premies en alle overige informatie van de zorgpolissen. Welke zorgverzekering Univé 2020 past het beste bij jou? Lees de details hieronder, en sluit direct de polis af op de website van Univé.

Univé Zorg Select
€ 105,85
Goedkoopste polis van Univé in 2020
Zorg Geregeld
€ 120,95
Naturapolis
Univé Zorg Vrij
€ 126,-
Restitutiepolis

De zorgverzekering van Univé

Om erachter te komen welke zorgverzekering Univé het beste aanluit in jouw persoonlijke situatie is het vergelijken enorm belangrijk. Je wilt niet te veel premie betalen, maar een vrije zorgkeuze is wel belangrijk voor de meeste consumenten. Eigenlijk biedt zorgverzekeraar Univé een zorgverzekering voor iedereen, voor zowel mensen die een beperkte vrije zorgkeuze niet erg vinden als voor de volledige vrije zorgkeuze wensen met de restitutiepolis.

Wij verwijzen onze bezoekers uitsluitend door naar de website van de zorgverzekeraar, je doet dus altijd directe zaken met de zorgmaatschappij. De Univé zorgverzekering 2020 kent drie varianten, bekijk ze hieronder.

Univé Zorg Select (naturapolis)

De voordeligste Univé zorgverzekering 2020 is de Zorg Select polis. Het voordeel van deze zorgverzekering Univé is dat je gewoon bij je eigen huisarts kunt blijven in 2020. Voor spoedeisende zorg kan je terecht bij alle ziekenhuizen in Nederland. De belangrijkste details van deze Univé zorgpolis zijn:

 • Eigen huisarts in 2020
 • 100% vergoeding bij gecontracteerde zorgverleners
 • 70% vergoeding bij niet- gecontracteerde zorgaanbieders

Meer weten over deze Univé zorgverzekering? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je direct door naar de website van de zorgverzekeraar. Je doet uitsluitend zaken met Univé zonder tussenpersoon!

Meer informatie

Univé Zorg Geregeld (naturapolis)

Een iets betere vergoeding krijg je met de Univé Zorg Geregeld zorgverzekering in 2020. Het grote verschil zit in de vergoeding die je gaat ontvangen voor een behandeling bij een niet- gecontracteerde zorgaanbieders. De belangrijkste details over deze Univé zorgverzekering 2020 hieronder:

 • Eigen huisarts in 2020
 • Volledige vergoeding gecontracteerde zorgverleners
 • 80% vergoeding bij niet- gecontracteerde zorgaanbieders
 • Meeste apotheken gecontracteerd

Meer weten over deze zorgpolis? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de zorgverzekeraar. Hier kan je de basisverzekering afsluiten en alle details nog eens rustig bekijken.

Meer informatie

Univé Zorg Vrij (restitutie)

Een zorgverzekering Univé in 2020 met een volledige vrije zorgkeuze? Kies dan voor de Zorg Vrij polis. Net als bij alle andere Univé verzekeringen kan je gewoon bij je huidige huisarts blijven. Meer informatie lees je hieronder:

 • Eigen huisarts in 2020
 • Vrije keuze zorgverleners
 • Vrije keuze apotheek
 • Spoedeisende zorg in alle ziekenhuizen in Nederland

Meer over deze of andere Univé zorgverzekeringen bekijken? Klik direct op premie berekenen en lees alle belangrijke informatie over de zorgpolis van Univé op de website van de verzekeraar. Hier kan je dan direct de polis afsluiten!

Meer informatie

Aanvullende Univé zorgverzekeringen

Wil jij je Univé zorgverzekering 2020 uitbreiden? Bekijk dan op onze site de aanvullende mogelijkheden voor het aankomend jaar. Zorgverzekeraar Univé biedt namelijk drie verschillende aanvullende Univé verzekeringen aan.

Wij hebben ze voor je uitgezocht, en de belangrijkste informatie zoals vergoedingen en premies op een rijtje gezet. Bekijk vrij snel welke Univé aanvullende modules het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Op deze pagina bekijk je alle aanvullende verzekeringen van Univé

Tandartsverzekeringen

De zorgverzekering Univé uitbreiden met een tandartsverzekering? Als jij extra kosten verwachten van de tandarts in 2020 kan het slim zijn om je hiervoor te laten verzekeren. Zorgverzekeraar Univé biedt aankomend jaar weer verschillende tandartsverzekeringen aan.

Net als de Univé zorgverzekering 2020 hebben wij de tandartsverzekering onder de loep genomen. Bekijk direct de vergoedingen voor de tandarts in 2020 en de bijbehorende premie per polis. Het is niet verplicht om je aanvullend te verzekeren, maar in sommige situaties wel de juiste keuze. Benieuwd wat Univé te bieden heeft? Bekijk op deze pagina de Univé tandartsverzekeringen!

Direct zorgverzekeringen Univé vergelijken

Ieder jaar heb je de mogelijkheid om van zorgverzekeraar te switchen. Dit doen veel mensen om een goedkopere zorgverzekering te hebben in het nieuwe jaar. Weet jij nog niet zeker of je huidige zorgverzekering de beste voor jou is in 2020? Maak gebruik van de zorgvergelijker 2020 op onze site voor een uitgebreide zorgverzekering vergelijking.

Vul je gegevens en zorgwensen in zodat de vergelijking volledig gebasseerd wordt op basis van jouw persoonlijke situatie.

Zorgverzekering Univé
3.5 (69.23%) 13 vote[s]