zorgverzekering-unive-2020

Univé tandartsverzekering 2020

Een Univé tandartsverzekering 2020 afsluiten? Bekijk de tandartsverzekeringen van Univé voor 2020 op deze pagina. Wij hebben alle Univé tandartsverzekeringen onder de loep genomen en de belangrijkste informatie zoals vergoedingen en premies op een rijtje gezet.

Je ziet zo vrij snel welke aanvullende tandartsverzekering het beste bij jou past aankomend jaar. Het verschil tussen de tandartsverzekeringen van Univé zit voornamelijk in de tandartsvergoedingen die je gaat ontvangen van de zorgverzekeraar.

Tand Goed
€ 13,95
80% vergoeding tot € 250,-
Tand Beter
€ 25,95
80% vergoeding tot € 500,-
Tand Best
€ 45,95
80% vergoeding tot € 1000,-

Tandartsverzekering Univé

Zorgverzekeraar Univé biedt in 2020 vier verschillende Univé tandartsverzekeringen aan. Je hebt dus een ruime keuze, en daarom is het vergelijken van de beschikbare verzekeringen voor de tandarts belangrijk. Verwacht jij extra kosten van de tandarts in 2020? Het uitbreiden van je Univé zorgverzekering 2020 is naturlijk dan de juiste keuze.

Bekijk hieronder de mogelijkheden, en klik op meer info om alle details rustig door te nemen op de website van zorgverzekeraar Univé. Je sluit immers de tandartsverzekering direct af bij de zorgverzekeraar!

Tand Ongevallen

Als je gebit in orde is, en enkel voor de periodieke controles naar de tandarts gaat is een Univé tandartsverzekering 2020 niet persé nodig. Wanneer je toch een extra verzekering wilt afsluiten om bijvoorbeeld save te zijn na ongevallen is de Univé tandartsverzekering 2020 Tand Ongevallen een prima keuze.

Voor een relatief klein bedrag per maand ben je verzekerd voor tandheelkundige zorg na een ongeval tot max € 10.000 per ongeval. Wil jij alle informatie over deze verzekering lezen? Wij verwijzen je dan direct door naar de zorgmaatschappij.

Meer informatie

Tand Goed verzekering

Met de Univé tandartsverzekering 2020 Tand Goed krijg je een maximale vergoeding van 250 euro per jaar. Mensen met een gezond gebit zouden met deze tandartsverzekering van Univé een prima dekking hebben in 2020.

Zorgverzekeraar Univé vergoedt 80% van de rekening tot maximaal 250 euro. Meer weten? Wij verwijzen je direct door naar de website van de verzekeraar, daar lees je alle vergoedingen en kan je de tandartsverzekering direct afsluiten.

Meer informatie

Tand Beter

Een ruime dekking voor de tandarts in 2020 gewenst? De tandartsverzekering 2020 Univé Tand Beter biedt namelijk een maximale vergoeding van 500 euro per jaar. Als jij extra tandartskosten verwacht aankomend jaar kan je dus prima deze Univé tandartsverzekering 2020 toevoegen aan je basispolis.

Je krijgt ook vergoedingen voor de orthodontist, namelijk 500 euro vanaf 18 jaar eenmalig, en tot 18 jaar een orthodontie vergoeding van 1500 euro. Voordat je deze of een andere Univé tandartsverzekering 2020 gaat afsluiten raden wij onze bezoekers altijd aan om de polisvoorwaarden door te nemen. Hierin staat exact beschreven wat jij kunt verwachten van de verzekering en van de zorgverzekeraar.

Meer informatie

Tandartsverzekering Tand Best

De meest uitgebreide Univé tandartsverzekering 2020 is de Tand Best polis. Je krijgt namelijk een maximale vergoeding van 1000 euro per jaar. Er wordt 80 procent vergoed voor de behandelingen, en een 100% vergoeding voor de periodieke controles.

Ben jij op zoek naar een orthodontie verzekering? Met deze tandartsverzekering Univé krijg je een vergoeding voor orthodontie vanaf 18 jaar eenmalig van 1500 euro, en tot 18 jaar 2500 euro. Klik op meer informatie om naar de website van de zorgverzekeraar te gaan, hier lees je alle details nog eens rustig door en kan je de tandartsverzekering eventueel afsluiten.

Meer informatie

Aanvullende Univé zorgverzekeringen

Naast de tandartsverzekeringen van Univé voor het aankomend jaar, biedt de zorgverzekeraar ook andere aanvullende verzekeringen aan. Als jij gebruik wilt maken van bijvoorbeeld fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen zou je hiervoor een aanvullende verzekering voor moeten afsluiten.

Niet alle behandelingen worden namelijk volledig of gedeeltelijk vergoed vanuit de basisverzekering. Wij hebben alle Univé aanvullende verzekeringen voor je uitgezocht, zo zie je direct de vergoedingen en bijbehorende premies. Wij verwijzen onze bezoekers uitsluitend door naar de website van Univé, je doet dus rechtstreekse zaken met de verzekeraar, wel zo makkelijk!

Op deze pagina bekijk je alle aanvullende verzekeringen van Univé

Bekijk aanvullende verzekeringen

Univé tandartsverzekeringen vergelijken

Nog niet zeker welke zorgverzekering 2020 het beste bij jou past? Maak gebruik van onze zorgvergelijker 2020 voor een uitgebreide zorgverzekering vergelijking. Vul je gegevens en wensen in aan de linkerkant, en de vergelijker gaat direct aan de slag voor jou.

De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat bovenaan, deze kan je vervolgens afsluiten bij de zorgverzekeraar zelf. De vergelijking wordt volledig gebasseerd op jouw persoonlijke situatie, zo zie je vrij snel of het overstappen jou iets gaat opleveren in 2020. Uiteraard is de Univé zorgverzekering 2020 is terug te vinden in de vergelijking. Klik hier voor een uitgebreide zorgpolis vergelijking.