Univé of Zilveren Kruis?

Benieuwd wie er voor jou uitrolt als je moet kiezen. Wordt het Univé of Zilveren Kruis wat betreft de zorgverzekering 2021? Voorwaar geen gemakkelijke keuze. Om je te helpen kun je elders op dit platform gebruik maken van de zorgverzekering vergelijker. Lees ook de geboden informatie over de basis- en aanvullende verzekeringen goed door alvorens je aan het vergelijken slaat. Pas dan en na het gebruiken van de vergelijker kun je een weloverwogen keuze maken. De verschillen onderling zijn namelijk klein.

Onderstaand zie je de premies van 2021. Tip: Schrijf je in voor de Premie Wekker en ontvang als eerste de premies van 2022!

‘Alles voor mekaar’ geldt nadrukkelijk voor beide zorgverzekeraars

Univé of Zilveren Kruis?

Univé werkt volgens het principe ‘alles voor mekaar’. En het moet gezegd, de verzekeraar heeft ook alles gewoon goed voor elkaar. Univé is een verzekering die georiënteerd is op het Noorden van het land, al is iedereen welkom uiteraard. Univé bied je drie verschillende basisverzekeringen in de vorm van Univé Zorg Select, Univé Zorg Geregeld en Univé Zorg Vrij. Zilveren Kruis doet het eveneens met drie verschillende basisverzekeringen. Nu luisteren die naar de namen Basis Budget, Basis Zeker en Basis Exclusief. Zilveren Kruis biedt je met de speciale Zilveren Kruis app steeds inzicht in al je zorgzaken en staat bekend om de persoonlijke aandacht en de hulp die je kunt krijgen via de Zorgcoach. Uniek aan Zilveren Kruis is wel de snelle betaling. Want het is eerder regel dan uitzondering dat de declaraties binnen drie dagen betaald zijn. En dat mag met recht uniek genoemd worden.

Met Univé kun je in elk ziekenhuis terecht

Univé of Zilveren Kruis?

Met een verzekering van Univé kun je terecht bij alle huisartsen en ziekenhuizen die ons land rijk is. Opvallend is dat beide verzekeringen ook de mogelijkheid bieden een collectieve zorgverzekering af te sluiten. Doe je dat bij Univé, dan krijg je 5 procent korting op de basis en 10 procent op je aanvullende verzekeringen. Je kunt ook bij Zilveren kruis een dergelijke verzekering afsluiten, dit kan bijvoorbeeld via sportbonden en ledenorganisaties. Ook nu krijg je extra kortingen en in bepaalde gevallen extra vergoedingen.

Univé of Zilveren Kruis: steeds inzicht in je zorgkosten

Zilveren Kruis bied je de mogelijkheid zelf je eigen risico aan te passen. Maak je daar in plaats van de verplichte 385 nu 885 euro van, dan betaal je toch al snel 20 euro minder aan maandelijkse premie. Zilveren Kruis biedt niet alleen de Zilveren Kruis app maar ook de speciale Actify applicatie. Deze app helpt je in geleidelijke stappen naar een veel gezondere leefstijl.

Kinderen tot achttien jaar gratis meeverzekerd

Univé biedt net als Zilveren Kruis een aantal aanvullende verzekeringen en een tandartsverzekering. Bij deze laatste verzekering is tandongevallen verzekering inbegrepen. Van de aanvullende verzekeringen is de Aanvullend Best de meest uitgebreide. Kinderen verzeker je ook bij Univé tot hun achttiende verjaardag gratis mee. Die zet je uiteraard op de polis van de best verzekerde ouder. Zeg het dus maar, wordt het Univé of Zilveren Kruis?

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel 28 zorgverzekeringen
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot € 504,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten