unive-aanvullende-zorgverzekeringen-2020

Univé aanvullende verzekering 2020

Wanneer jij zoekt naar een Univé aanvullende zorgverzekering 2020 helpen wij je hier verder. Op deze pagina hebben wij namelijk de beschikbare aanvullende zorgverzekeringen van Univé voor je uitgelicht. Binnen no-time weet jij exact wat de premies zijn en de vergoedingen voor het aankomende jaar. De zorgverzekeraar biedt in 2020 drie verschillende aanvullende modules aan. Elke polis heeft een eigen premie en kent een eigen maximale vergoeding. Hierdoor is het eenvoudiger om te bekijken of een aanvullende verzekering van Univé handig is om af te sluiten.

Het is niet verplicht om je aanvullend te verzekeren. Maar wat als je geen polis hebt afgesloten je wordt doorverwezen naar de fysiotherapeut? Dan zou je dus zelf de rekening moeten bekostigen, en dat is vaak niet prettig. Door een extra premie te betalen per maand kun jij aanvullende vergoedingen ontvangen van Zorgverzekeraar Univé. Wij brengen je hier in kaart hoe het assortiment eruit ziet voor 2020.

Aanvullend Goed
€ 9,75
Fysiotherapie x 9 en een 300 euro vergoeding voor alternatieve geneeswijzen.
Aanvullend Beter
€ 21,50
500 euro voor alternatieve geneeswijzen en 16 x fysiotherapie in 2020.
Aanvullend Best
€ 34,75
22 x fysiotherapie en een alternatieve geneeswijzen vergoeding van 800 euro

Wel of niet een aanvullende zorgverzekering Univé?

De meeste Nederlanders kiezen voor een Univé aanvullende zorgverzekering 2020 voor de vergoedingen voor fysiotherapie. Naast dit zijn er ook heel veel mensen die gebruik maken van alternatieve geneeswijzen, en al deze kosten worden niet gedekt vanuit de basisverzekering. Er zijn dus verschillende manieren om je Univé zorgverzekering (2020) uit te breiden.

Maar hoe weet ik nou welke verzekering bij mij past? Wij raden onze bezoekers aan om vooral terug te kijken naar het afgelopen jaar. Welke kosten heb jij moeten maken? Zet het op papier want dit zal je enorm helpen om een inzicht te krijgen hoeveel zorgkosten je nou daadwerkelijk maakt in een jaar. Zodra je dit in kaart hebt gebracht is het tijd om de aanvullende verzekering van Univé erbij te pakken om te zien welke vergoedingen er zijn.

Aanvullend Goed

De vergoedingen van de Aanvullend Goed verzekering van Univé ben je prima verzekerd voor een aantal behandelingen. Deze polis kun je toevoegen naast de Univé zorgverzekering 2020, om op die manier niet te veel extra kosten te hebben aankomend jaar.

De belangrijkste vergoedingen hebben wij op een rijtje gezet:

 • 9 fysiotherapie behandelingen
 • Alternatieve geneeswijzen vergoeding van 300 euro
 • Burn-outklachten vergoeding van 350 euro

Bekijk alle vergoedingen van deze Univé aanvullende verzekering 2020 op de website van de verzekeraar. Klik op meer informatie en wij verwijzen je naar de juiste pagina. Bekijk naast de vergoedingen ook de polisvoorwaarden om exact te weten wat je kunt verwachten in 2020 van Univé.

Bekijk alle details

Aanvullend Beter

Een ruime vergoeding voor fysiotherapie in 2020 nodig? De Univé aanvullende verzekering 2020 Aanvullend Beter biedt een prima dekking voor de behandelingen. Bekijk hieronder de belangrijkste vergoedingen van deze aanvullende verzekering van Univé:

 • 16 fysiotherapie behandelingen
 • Gratis bril per drie jaar (basisassortiment)
 • Alternatieve geneeswijzen vergoeding van 500 euro
 • 125 euro vergoeding voor kraamzorg
 • Anticonceptiemiddelen

Alle details lezen van deze aanvullende verzekering Univé? Wij verwijzen je direct door naar Univé om alle informatie nog eens te bekijken, en om de aanvullende verzekering af te sluiten.

Bekijk alle details

Aanvullend Best

De meest uitgebreide Univé aanvullende verzekering 2020 is de Aanvullend Best. Met deze aanvullende Univé verzekering sta je zeker niet voor verassingen aankomend jaar. De meeste mensen die deze polis afsluiten maken dan ook vaker dan normaal gebruik van bijvoorbeeld alternatieve geneeswijzen en fysiotherapie. De belangrijkste vergoedingen hebben wij op een rijtje gezet:

 • 22 fysiotherapie behandelingen
 • Gratis bril per 3 jaar
 • 800 euro alternatieve geneeswijzen vergoeding
 • Volledige kraamzorg vergoeding

Voordat je deze Univé aanvullende verzekering 2020 polis gaat afsluiten, raden wij iedereen aan de polisvoorwaarden te lezen. Op de site van Univé vindt je deze terug, hierin staat opgeschreven wat je kunt verwachten van de zorgverzekeraar en de bijbehorende vergoedingen.

Wanneer je klik op meer info verwijzen wij  je door naar de website van Univé. Hier lees je alles nog even rustig door, en kun je eventueel de polis direct afsluiten!

Bekijk alle details

Vergelijk de Univé zorgverzekeringen

Je hebt nu een duidelijk beeld gekregen wat de Univé aanvullende zorgverzekeringen kunnen bieden. Het is dan nu de tijd om te gaan vergelijken. Met behulp van de zorgvergelijker 2020 kun jij aangeven welke vergoedingen jij zoekt. Aan de hand van deze ingevulde gegevens gaat de vergelijker aan de slag. Binnen enkele seconden ga je een overzicht zien van de beschikbare zorgverzekering die voldoen aan jouw criteria.

De zorgverzekering vergelijker is onafhankelijk, en helpt jou bij het vinden van een andere verzekering. Doordat de zorgpremies weer gaan stijgen in 2020 is het ook dit jaar weer enorm belangrijk. Het overstappen regel je ten alle tijden bij de zorgverzekeraar zelf. Op onze site helpen wij onze bezoekers te informeren over de mogelijkheden, vergoedingen en alle andere details per Zorgverzekeraar. De Univé aanvullende zorgverzekering 2020 is gewoon meegenomen in de vergelijking!