unive-aanvullende-zorgverzekeringen-2020

Univé aanvullende verzekering 2020

Een Univé aanvullende verzekering 2020 afsluiten? Hier bekijk je alle aanvullende verzekeringen van Univé voor het aankomend jaar. Wanneer de Univé zorgverzekering 2020 niet voldoende dekking gaat geven in 2020, kan je er voor kiezen om een aanvullende Univé verzekering af te sluiten.

Maar welke aanvullende verzekering Univé past het beste in mijn situatie? Bekijk op deze pagina alle vergoedingen en premies per aanvullende verzekering. Zorgverzekeraar Univé biedt in 2020 drie verschillende verzekeringen aan.

Aanvullend Goed
€ 9,75
Fysiotherapie x 9 en een 300 euro vergoeding voor alternatieve geneeswijzen.
Aanvullend Beter
€ 21,50
500 euro voor alternatieve geneeswijzen en 16 x fysiotherapie in 2020.
Aanvullend Best
€ 34,75
22 x fysiotherapie en een alternatieve geneeswijzen vergoeding van 800 euro

Aanvullende verzekering Univé

Zorgverzekeraar Univé biedt drie verschillende aanvullende Univé verzekeringen aan in 2020. Naast deze verzekeringen zijn er ook drie verschillende basisverzekeringen. Waarom zou ik aanvullend gaan verzekeren in 2020 bij Univé? Als je gebruik wilt maken van behandelingen die niet vallen onder de dekking van de basisverzekering, zou je deze kosten zelf moeten betalen. Wanneer je je aanvullend gaat verzekeren gaat de zorgverzekeraar de behandelingen vergoeding.

Mensen kiezen voor een aanvullende verzekering voor onder andere:

Elke verzekering is anders bij een aanvullende polis, de vergoedingen worden bepaalt door de zorgverzekeraar. De basisverzekering inhoud wordt daar in tegen bepaalt door de Rijksoverheid. Bedenk dus goed welke zorg je wel en niet wilt gebruiken aankomend jaar, om zo een juiste keuze te maken. Succes met het vinden van de juiste Univé aanvullende verzekering!

Aanvullend Goed

De vergoedingen van de Aanvullend Goed verzekering van Univé ben je prima verzekerd voor een aantal behandelingen. Deze polis kun je toevoegen naast de Univé zorgverzekering 2020, om op die manier niet te veel extra kosten te hebben aankomend jaar.

De belangrijkste vergoedingen hebben wij op een rijtje gezet:

 • 9 fysiotherapie behandelingen
 • Alternatieve geneeswijzen vergoeding van 300 euro
 • Burn-outklachten vergoeding van 350 euro

Bekijk alle vergoedingen van deze Univé aanvullende verzekering 2020 op de website van de verzekeraar. Klik op meer informatie en wij verwijzen je naar de juiste pagina. Bekijk naast de vergoedingen ook de polisvoorwaarden om exact te weten wat je kunt verwachten in 2020 van Univé.

Bekijk alle details

Aanvullend Beter

Een ruime vergoeding voor fysiotherapie in 2020 nodig? De Univé aanvullende verzekering 2020 Aanvullend Beter biedt een prima dekking voor de behandelingen. Bekijk hieronder de belangrijkste vergoedingen van deze aanvullende verzekering van Univé:

 • 16 fysiotherapie behandelingen
 • Gratis bril per drie jaar (basisassortiment)
 • Alternatieve geneeswijzen vergoeding van 500 euro
 • 125 euro vergoeding voor kraamzorg
 • Anticonceptiemiddelen

Alle details lezen van deze aanvullende verzekering Univé? Wij verwijzen je direct door naar Univé om alle informatie nog eens te bekijken, en om de aanvullende verzekering af te sluiten.

Bekijk alle details

Aanvullend Best

De meest uitgebreide Univé aanvullende verzekering 2020 is de Aanvullend Best. Met deze aanvullende Univé verzekering sta je zeker niet voor verassingen aankomend jaar. De meeste mensen die deze polis afsluiten maken dan ook vaker dan normaal gebruik van bijvoorbeeld alternatieve geneeswijzen en fysiotherapie. De belangrijkste vergoedingen hebben wij op een rijtje gezet:

 • 22 fysiotherapie behandelingen
 • Gratis bril per 3 jaar
 • 800 euro alternatieve geneeswijzen vergoeding
 • Volledige kraamzorg vergoeding

Voordat je deze Univé aanvullende verzekering 2020 polis gaat afsluiten, raden wij iedereen aan de polisvoorwaarden te lezen. Op de site van Univé vindt je deze terug, hierin staat opgeschreven wat je kunt verwachten van de zorgverzekeraar en de bijbehorende vergoedingen.

Wanneer je klik op meer info verwijzen wij  je door naar de website van Univé. Hier lees je alles nog even rustig door, en kun je eventueel de polis direct afsluiten!

Bekijk alle details

Univé zorgverzekeringen vergelijken

Je Univé zorgverzekering vergelijken met andere zorgverzekeringen? De zorgverzekering vergelijking via de zorgvergelijker 2020 op onze site zie je in enkele klikken welke het beste past in jouw situatie. Vul aan de linkerkant je gegevens en wensen in, de vergelijking van zorgverzekeringen wordt dan volledig gedaan op basis van jouw persoonlijke situatie.

De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat direct bovenaan. Het vergelijken van zorgverzekeringen op onze site is volledig anoniem en onafhankelijk. De Univé zorgverzekering 2020 is uiteraard ook weer terug te vinden in de vergelijker. Klik hier voor een uitgebreide zorgverzekering vergelijking!