Zorgverzekering via UnitedConsumers afsluiten? Ontvang 10% korting op de VGZ zorgverzekeringen in 2019!
Vrije zorgkeuze? Kies dan een restitutiepolis.

Een UnitedConsumers zorgverzekering 2019 is voordelig, daar staat de basisverzekering immers om bekend. Bekijk hier alle UnitedConsumers zorgverzekeringen voor het aankomend jaar (2019). UnitedConsumers is onderdeel van VGZ en is opgericht in 2000. Je kunt voordelig je basisverzekering 2019 of een aanvullende verzekering afsluiten bij UnitedConsumers.

Naast zorgverzekeringen biedt UnitedConsumers ook autoverzekeringen, energie en GSM abonnementen. Doordat UnitedConsumers nauw samenwerkt met zorgverzekeraar VGZ kun je gebruik maken van de toonaangeven service van zorgverzekeraar VGZ.

UnitedConsumers

  • 10% korting bij VGZ
  • Natura selectief
  • Naturapolis
  • Restitutiepolis

Bewuzt Natura selectief

€105,95

VGZ Ruime Keuze (naturapolis)

€120,95

VGZ Eigen Keuze (restitutie)

€126,95

Aanvullende verzekering UnitedConsumers (VGZ)

Wanneer de basisverzekering niet voldoende dekking geeft, kun je ervoor kiezen om een aanvullende verzekering af te sluiten bij UnitedConsumers (VGZ). Er worden een aantal aanvullende pakketten aangeboden, hieronder zullen wij de aanvullende verzekeringen bespreken en uitleggen.

Wanneer je bepaalde zorg wilt gaan gebruiken in 2019 maar deze niet wordt vergoed vanuit de basisverzekering is hiervoor een aanvullende verzekering nodig. Je kunt denken aan bijvoorbeeld alternatieve zorg, je nieuwe bril of lenzen maar ook extra kraamzorg en tandheelkunde voor consumenten boven de 18 jaar.

De aanvullende verzekeringen UnitedConsumers zijn allen een onderdeel van VGZ. Je krijgt dus de volledige service van VGZ.

Declareren; hoe doe ik dit bij UnitedConsumers?

Simpel, het declareren gaat bij UnitedConsumers via zorgverzekeraar VGZ. Je kan zoals gewoonlijk tegenwoordig je declaratie doen via de website of per post. Declareren doe je aan de hand van een foto van de zorgnota en je klantnummer.

Ga direct naar United Consumers

De informatie die je hier leest hebben wij samengesteld voor jou, echter kun je hier geen rechten aan ontlenen. Wij verwijzen je graag door voor meer informatie naar de website van UnitedConsumers.

Klik hier om direct naar UnitedConsumers te gaan.

UnitedConsumers (VGZ)
4.6 (91.58%) 57 votes