zorgverzekering-unitedconsumers-2020

United Consumers zorgverzekering 2020

De United Consumers zorgverzekering 2020 kent twee varianten. De zorgverzekeringen van UnitedConsumers zijn in samenwerking met het grote VGZ. Kies jij dus in 2020 om over te stappen naar de UnitedConsumers kun jij genieten van zowel de VGZ als de UnitedConsumers expertise.

Op deze pagina helpen wij jou in kaart te brengen wat nou de exacte mogelijkheden zijn. De premies gaan stijgen, en het verschil is weer enorm tussen de zorgpremies van de zorgverzekeraars. Het is daarom ook dit jaar weer van groot belang om de mogelijkheden te bekijken, en te kiezen voor de beste zorgverzekering.

Naast de UnitedConsumers zorgverzekering (2020) bekijk je ook de aanvullende- en tandartsverzekeringen hier. In het overzicht zie je de vergoedingen en de bijbehorende premies voor het aankomende jaar! Voor het afsluiten van de polis verwijzen wij je ten alle tijden door naar de beveiligde omgeving van de zorgmaatschappij.

De UnitedConsumers basisverzekering in 2020

Hieronder zie je de twee verschillende UnitedConsumers zorgverzekeringen voor 2020. Je hebt de keuze uit een zogenaamde naturapolis en een restitutiepolis. Het grootste verschil (naast de premie) is natuurlijk de vrije zorgkeuze. Met een naturapolis kun jij alleen een volledige vergoeding ontvangen van UnitedConsumers als de zorgverlener een contract heeft met de verzekeraar. Daarentegen biedt de restitutiepolis een volledige vrije zorgkeuze, jij mag bepalen waar je je laat behandelen in 2020 zonder hiervoor extra te moeten betalen.

Als je klikt op bekijken sturen wij je door naar de Zorgverzekeraar UnitedConsumers om de verdere details te bekijken. Het is slim om bijvoorbeeld na te gaan of je zorgaanbieders een contract hebben met de zorgmaatschappij, is dat het geval? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om te gaan voor de United Consumers zorgverzekering (2020) naturapolis.

UnitedConsumers (VGZ) Ruime Keuze

€108,85
 • Eigen risico 385 euro
 • Naturapolis

UnitedConsumers (VGZ) Eigen Keuze

€114,25
 • Eigen risico 385 euro
 • Restitutiepolis

UnitedConsumers aanvullende zorgverzekering (2020)

Dekt de UnitedConsumers zorgverzekering 2020 niet voldoende? Je kunt namelijk ervoor kiezen om de basisverzekering uit te breiden. Door dit te doen ga je aanvullende vergoedingen ontvangen in het aankomende jaar. Denk bijvoorbeeld aan vergoedingen voor alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie en anticonceptie vanaf 21 jaar.

Het is niet verplicht om je aanvullend te verzekeren. Maar zoals je kunt zien kun je voor een relatief lage zorgpremie extra vergoedingen ontvangen van UnitedConsumers. Bereken je premie direct in onze Zorgvergelijker 2020 of ga het berekenen op de site van de verzekeraar.

Aanvullend Goed

€9,14
 • 7 fysiotherapie behandelingen
 • Acupunctuur vergoeding van 300 euro

Aanvullend Beter

€19,09
 • 12 fysiotherapie behandelingen
 • Acupunctuur vergoeding van 500 euro

Tandartsverzekeringen van de UnitedConsumers in 2020

Ga jij vaker dan de halfjaarlijkse controles naar de tandarts? Dan zou het wel eens slim zijn om je hiervoor te laten verzekeren. Ruim 60 procent van de Nederlanders kiest voor een tandartsverzekering. De UnitedConsumers zorgverzekering (2020) kan je dus ook uitbreiden met een module voor de tandarts. De hoogste vergoeding van de UnitedConsumers is in 2020 duizend euro. Kinderen tot 18 jaar zijn verzekerd voor de tandarts vanuit de basisverzekering.

De kosten zijn altijd hoog bij de tandarts, en als je je niet gaat verzekeren zou je dus bij een ingreep alles zelf moeten betalen. Door een UnitedConsumers tandartsverzekering te nehmen zullen in iedergeval de meeste kosten betaald worden door de verzekeraar. Bekijk meer details op de site van de zorgverzekeraar om erachter te komen of je juist wel of niet een tandartsverzekering gaat nemen.

Tand Goed

€12,29
 • 250 euro per jaar
 • 80% vergoeding voor behandelingen

Tand Beter

€20,19
 • 500 euro per jaar
 • 80% vergoeding voor behandelingen

Tand Best

€39,39
 • 1000 euro per jaar
 • 80% vergoeding voor behandelingen

Vergelijk de UnitedConsumers zorgverzekeringen

Je weet nu precies wat de UnitedConsumers zorgverzekering 2020 te bieden heeft. De volgende stap is het vergelijken! Door een kritische vergelijking te maken weet jij hoeveel je kunt besparen, en of het overstappen de moeite waard is. Op onze site lees je naast de belangrijkste informatie over de zorgverzekeringen van UnitedConsumers ook alles over het vergelijken. Met behulp van de Zorgvergelijker 2020 is het vinden van een geschikte polis een kwestie van slechts enkele minuten.

Vul je gegevens in, gewenste eigen risico, vrije zorgkeuze, en de eventuele aanvullende vergoedingen. Zodra jij dit hebt gedaan gaat de vergelijker voor jou aan de slag. De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat direct bovenaan, en kun je afsluiten rechtstreeks bij de zorgmaatschappij. Uiteraard is de UnitedConsumers zorgverzekering voor 2020 terug te vinden in de uitgebreide zorgvergelijker!