Tandartsverzekering Zorg en Zekerheid 2025

Ook in 2025 kan je een tandartsverzekering te kiezen bij Zorg en Zekerheid. De Zorg en Zekerheid tandartsverzekering kost € 159,15. Als je korting op je premie wilt dan is Zorg en Zekerheid een optie met een premie van € 143,15 en 885 eigen risico. Wil je in 2025 een zorgverzekering met extra goede dekking? Overweeg dan de zorgverzekering met aanvullende verzekering van Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend Tand 1 ster) met een premie van € 155,40.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Iedereen weet dat het verplicht is om in elk geval altijd een basisverzekering af te sluiten. Daarbij ben je vrij om nog te kiezen voor een aanvullende verzekering. Van de aanvullende verzekeringen is de tandartsverzekering de meest gekozen verzekering. Zoek jij een goede tandartsverzekering, dan zou je kunnen overwegen te kiezen voor de tandartsverzekering Zorg en Zekerheid 2025. Als je zeker wilt weten of de tandartsverzekering Zorg en Zekerheid 2025 ook voor jou de  beste optie is, is het altijd verstandig om te kiezen voor de informatie zoals je die vindt hier op Zorgverzekerinq.nl.

 

Zorg en Zekerheid is een regionale en betrokken zorgverzekeraar

Zorg en Zekerheid tandartsverzekering 2025Kies je voor de diensten van zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid, dan kies je voor een zeer betrokken, regionale zorgverzekering. Bij deze verzekeraar kun je heel erg veel zelf regelen. Zorg en zekerheid zegt thuis te zijn  in jouw leefwereld en streeft er naar om samen met jou een zo gezond mogelijk leven te leiden. Zorg en Zekerheid staat alom bekend als een verzekeraar die net dat extra stapje voor jou wil doen. De service is uitstekend en de premies die je elke maand moet betalen is relatief laag. Ook op het gebied van aanvullende verzekeringen heeft Zorg en Zekerheid ontzettend veel te bieden.

Kies jij ook voor de tandartsverzekering Zorg en Zekerheid 2025

Kies je voor de tandartsverzekering Zorg en Zekerheid 2025, dan kies je voor een prima tandartsverzekering voor mensen vanaf de leeftijd van achttien jaar. Je sluit de tandartsverzekering Zorg en Zekerheid 2025 samen af met een ander aanvullend pakket, bijvoorbeeld voor de fysiotherapeut. Wat betreft de tandartsverzekeringen heb je een keuze te maken uit liefst zeven verschillende pakketten. Wat bijzonder is aan de tandartsverzekering Zorg en Zekerheid 2025 is dat je deze verzekering kunt delen met jouw partner. Verbruik jij meer of minder dan jouw partner, dan kun je heel gemakkelijk de vergoedingen naar elkaars pakket overhevelen. Dat alleen al maakt de tandartsverzekering Zorg en Zekerheid 2025 uniek.

Vergelijk de verzekeraars hier op Zorgverzekerinq.nl

Of de tandartsverzekering Zorg en Zekerheid ook de voor jou beste tandartsverzekering is? Dat kun je zelf ontdekken hier op Zorgverzekerinq.nl. Hier lees je namelijk niet alleen alles over de zorgverzekering, je maakt er ook kennis met de beste zorgverzekeraars. Bovendien kun je deze verzekeraars goed met elkaar vergelijken, waardoor de kans groot is dat jij de voor jou beste verzekeraar is.

Hoe kun je verzekeraar Zorg en Zekerheid omschrijven?

Zorg en Zekerheid is een regionale en vooral zeer betrokken zorgverzekeraar. De verzekeraar is al tweehonderd jaar actief en kies je voor Zorg en Zekerheid dan word je in de gelegenheid gesteld om zelf heel erg veel te regelen.

Waarom kies je voor de tandartsverzekering Zorg en Zekerheid 2025?

Kies je voor de tandartsverzekering Zorg en Zekerheid 2025, dan heb je in elk geval heel veel te kiezen. Er zijn namelijk zeven verschillende pakketten beschikbaar. Als partners kun je bovendien vergoedingen van elkaar overnemen. Dat maakt deze verzekering toch wel uniek.

Welke informatie vind je op Zorgverzekerinq.nl?

Op Zorgverzekerinq.nl lees je echt alles over de zorgverzekering. Bovendien kun je kennismaken met allerlei verzekeraars. Die kun je hier vervolgens goed met elkaar vergelijken om zo uiteindelijk de voor jou beste keuze te maken.

4.9/5 - (22 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar