Tandartsverzekering Zilveren Kruis 2025

Zilveren Kruis Achmea heeft verschillende aanvullende tandartsverzekeringen voor 2025. Met name doordat er geen tandheelkundige zorg in het basispakket zit (voor volwassenen) is het Misschien verstandig om je hiervoor te verzekeren. Met een Zilveren Kruis tandartsverzekering ga je namelijk vergoedingen ontvangen voor de tandarts in 2025. Op deze pagina lees je alle informatie over de tandartsverzekering van Zilveren Kruis, denk aan actuele premies en veelgekozen vergoedingen.

Tandartsverzekering van Zilveren Kruis 2025

Zilveren Kruis tandartsverzekering 2025Met een zorgverzekering voor de tandarts kun je terecht bij je tandarts, mondhygiënist, kaakchirurg en tandprotheticus. Zorgverzekeraar Zilveren Kruis heeft maar liefst vijf tandartsverzekeringen in het assortiment. Hoe meer sterren de module, hoe hoger de maximale vergoeding voor 2025. Alleen voor de 3 en 4 sterren pakket geldt er een medische acceptatie, de zorgverzekeraar gaat je dus vragen stellen over je persoonlijke zorgbehoeftes. De maandelijkse premie verschilt per leeftijd, zorgpremies voor 18 t/m 29 jaar zijn over het algemeen iets lager dan voor 30 jaar of ouder.

Zilveren Kruis vergoeding tandarts

  1. Controles bij de tandarts worden voor 100% vergoed bij het Zilveren Kruis. Mondhygiëne 75% vergoed bij de beschikbare 5 tandartsverzekeringen.
  2. Vullingen, verdovingen, foto’s en kiezen trekken worden bij iedere pakket volledig vergoed met 100 procent.
  3. Overige behandelingen bij de tandarts worden maximaal 75 procent vergoed.

Vergelijk de tandartsverzekering Zilveren Kruis

Misschien toch een tandartsverzekering afsluiten bij een andere zorgverzekeraar? Neem je tijd tijdens het zorgverzekering vergelijken. Vanaf 12 november heb je namelijk zeven weken de tijd voor het overstappen en aanvragen van een nieuwe polis. Veel mensen kiezen te snel een andere ziektekostenverzekering, en dat kan soms extra kosten met zich meebrengen. Het is belangrijk om vooral te kijken naar je eigen zorgbehoeftes, zodra je dit in kaart hebt gebracht is het vaak een stuk eenvoudiger een passende (tandarts) zorgverzekering te vinden. Maak gebruik van de zorgvergelijker 2025 om de zorgverzekeraars met elkaar te vergelijken. Je vergelijkt op basis van inhoud, premies en vergoedingen. De Zilveren Kruis tandartsverzekering 2025 is uiteraard meegenomen in de vergelijken. Met behulp van een aantal handige filters kom jij er vrij snel achter welke verzekeraar het beste aanbod heeft van 2025.

3.8/5 - (6 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar