Tandartsverzekering ZieZo 2024

ZieZo is de online verzekeraar van het grote Zilveren Kruis Achmea. Uiteraard is er een ZieZo tandartsverzekering verkrijgbaar in 2024. Wij bespreken op deze pagina de zorgverzekering voor de tandarts, de ZieZo vergoedingen en de tonen je de actuele premies. Wij proberen het jou zo eenvoudig mogelijk te maken om te beslissen of jij bij zorgverzekeraar ZieZo een zorgverzekering gaat afsluiten.

Ontdek nu hoeveel jij kan besparen

Tandartsverzekering van ZieZo 2024

ZieZo tandartsverzekering 2024Hierboven zie je direct de ZieZo tandartsverzekering voor 2024. Het gaat om een enkele aanvullende zorgverzekering voor de tandarts. ZieZo houdt het graag overzichtelijk en concreet. Het verzekeren voor een gezond gebit, is altijd slim. Met de zorgverzekeraar ZieZo tandartsverzekering ben je 100% vergoedt voor de meest voor komende behandelingen. Een sterk punt is dat je naar je eigen (gewenste) tandarts kunt gaan voor de behandelingen in 2024. Voor kinderen is er geen aparte zorgverzekering/tandartsverzekering nodig, tot 18 jaar zijn ze meeverzekerd op de polis van een van de ouders.

Het verschil tussen ZieZo en Zilveren Kruis Achmea

Zorgverzekeraar ZieZo is de voordelige online zorgverzekering van Zilveren Kruis. De polis kenmerkt zich voornamelijk doordat je al je zorgzaken uitsluitend online kunt regelen. Zo dien je medicijnen en bepaalde hulpmiddelen online te bestellen bij geselecteerde leveranciers. Hierdoor kan de zorgverzekeraar een lagere premie hanteren, en is het een van de goedkoopste zorgverzekeringen voor 2024.

Tandartsverzekering ZieZo 2024 vergelijken

Zorgverzekeraar ZieZo heeft voor 2024 dus een tandartsverzekering in het assortiment. Het kan zijn, wanneer jij meer vergoeding nodig hebt dat een andere verzekeraar beter bij je past. Hierdoor is het zorgverzekering vergelijken belangrijk om te doen. Op Zorgverzekerinq.nl kun jij eenvoudig en concreet de zorgverzekeringen met elkaar vergelijken op basis, kwaliteit en inhoud. Maar waar moet ik nou op letten tijdens de overstap periode? Wij raden onze bezoekers altijd aan om eerst goed te kijken naar je persoonlijke situatie. Want weet jij welke zorgkosten jij ieder jaar maakt? En welke zorgbehoeftes je hebt? Door bijvoorbeeld terug te kijken naar het afgelopen jaar kun jij eenvoudiger bepalen welke vergoedingen en kosten er gaan komen in 2024. Zodra je dit hebt gedaan, is het tijd om een passende zorgverzekering te zoeken.

4.9/5 - (32 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd