Tandartsverzekering van ZieZo 2022

ZieZo tandartsverzekering 2022

ZieZo is de online verzekeraar van het grote Zilveren Kruis Achmea. Uiteraard is er een ZieZo tandartsverzekering verkrijgbaar in 2022. Wij bespreken op deze pagina de zorgverzekering voor de tandarts, de ZieZo vergoedingen en de tonen je de actuele premies. Wij proberen het jou zo eenvoudig mogelijk te maken om te beslissen of jij bij zorgverzekeraar ZieZo een zorgverzekering gaat afsluiten.

Onderstaand zie je de premies van 2021. Tip: Schrijf je in voor de Premie Wekker en ontvang als eerste de premies van 2022!

Tandartsverzekering van ZieZo 2022

Hieronder zie je direct de ZieZo tandartsverzekering voor 2022. Het gaat om een enkele aanvullende zorgverzekering voor de tandarts. ZieZo houdt het graag overzichtelijk en concreet.

ZieZo Tand module

Het verzekeren voor een gezond gebit, is altijd slim. Met de zorgverzekeraar ZieZo tandartsverzekering ben je 100% vergoedt voor de meest voor komende behandelingen. Een sterk punt is dat je naar je eigen (gewenste) tandarts kunt gaan voor de behandelingen in 2022. Voor kinderen is er geen aparte zorgverzekering/tandartsverzekering nodig, tot 18 jaar zijn ze meeverzekerd op de polis van een van de ouders.

Het verschil tussen ZieZo en Zilveren Kruis Achmea

Zorgverzekeraar ZieZo is de voordelige online zorgverzekering van Zilveren Kruis. De polis kenmerkt zich voornamelijk doordat je al je zorgzaken uitsluitend online kunt regelen. Zo dien je medicijnen en bepaalde hulpmiddelen online te bestellen bij geselecteerde leveranciers. Hierdoor kan de zorgverzekeraar een lagere premie hanteren, en is het een van de goedkoopste zorgverzekeringen voor 2022.

Tandartsverzekering ZieZo 2022 vergelijken

Zorgverzekeraar ZieZo heeft voor 2022 dus een tandartsverzekering in het assortiment. Het kan zijn, wanneer jij meer vergoeding nodig hebt dat een andere verzekreaar beter bij je past. Hierdoor is het zorgverzekering vergelijken belangrijk om te doen. Op Zorgverzekerinq.nl kun jij eenvoudig en concreet de zorgverzekeringen met elkaar vergelijken op basis, kwaliteit en inhoud. Maar waar moet ik nou op letten tijdens de overstap periode? Wij raden onze bezoekers altijd aan om eerst goed te kijken naar je persoonlijke situatie. Want weet jij welke zorgkosten jij ieder jaar maakt? En welke zorgbehoeftes je hebt? Door bijvoorbeeld terug te kijken naar het afgelopen jaar kun jij eenvoudiger bepalen welke vergoedingen en kosten er gaan komen in 2022. Zodra je dit hebt gedaan, is het tijd om een passende zorgverzekering te zoeken.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel 28 zorgverzekeringen
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot € 504,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten