Tandartsverzekering Univé 2025

Univé heeft in 2025 een tandartsverzekering die je kunt toevoegen aan de basis zorgverzekering. Vergoedingen voor de tandarts zijn mogelijk bij Univé van € 250,- tot € 1.000,- per kalenderjaar. Om erachter te komen welke tandarts polis voor jou het beste is, helpen wij op deze pagina de tandartsverzekering in kaart te brengen. Zo zie je direct de actuele premies, Univé vergoedingen voor de tandarts en andere belangrijke informatie.

Aanvullende tandartsverzekering Univé 2025

Univé tandartsverzekering 2025Kinderen en jongeren tot 18 jaar hebben voor de meeste tandartskosten een vergoeding vanuit het basispakket. Denk bijvoorbeeld aan de halfjaarlijkse controles en het vullen van een gaatje. In 2025 zijn er geen tandarts vergoedingen voor volwassenen vanuit de basis zorgverzekering. Als je weinig tot geen zorgkosten verwacht zou je ervoor kunnen kiezen om de eventuele behandelingen zelf te betalen. Een andere mogelijkheid is om een aanvullende tandartsverzekering bij Univé af te sluiten. Deze aanvullende modules kun je toevoegen aan: Univé Zorg Select, Univé Zorg Geregeld of Univé zorg Vrij.

Tand Ongevallen polis

Heb je een gezond gebit? En ga je niet vaker dan de periodieke controles naar de tandarts? Dan is het afsluiten van een Univé tandartsverzekering 2025 vaak niet nodig. Toch kun je kiezen voor een tand ongevallen zorgverzekering wanneer er tandheelkundige zorg nodig is na een ongeval. Met deze tandartsverzekering van Univé ben je verzekerd tot een bedrag van € 10.000,- per ongeval.

Univé vergoedingen 2025

Welke vergoedingen zijn verkrijgbaar met de Univé tandartsverzekering? Wij hebben het voor je uitgezocht;

  • Voor tandheelkundige zorg vanaf 18 jaar krijg je bij iedere tandarts polis een vergoeding van 80% tot het maximale bedrag.
  • Bij iedere zorgverzekering voor de tandarts bij Univé krijg je automatisch de tand ongevallen verzekering.
  • Orthodontie vanaf 18 jaar vergoedingen zijn mogelijk met de Univé Tand Beter of Univé Tand Best.
  • Orthodontie tot 18 jaar is tevens alleen van toepassing met de Tand beter en de Tand Best tandartsverzekering.

Tandartsverzekering Univé vergelijken

Niet zeker of de Univé tandartsverzekering (2025) voor het beste is? Wij raden je aan om de verschillende zorgverzekeraars te bekijken. Het is namelijk goed mogelijk dat een andere zorgmaatschappij je een beter aanbod kan doen. Tijdens het zorgverzekering vergelijken is de zorgpremie niet het belangrijkste waar je op dient te letten, de belangrijkste stap is eerst je eigen behoeftes in kaart te brengen. Zodra jij inzicht hebt in de zorgkosten die je denkt te moeten gaan maken, is het een stuk eenvoudiger een zorgverzekering te vinden die bij je past. Zorgverzekerinq.nl heeft de zorgverzekeringen voor je uitgezocht, en deze kun je vergelijken in onze Zorgvergelijker 2025. Geheel onafhankelijk en vrijblijvend kun je aan de slag met het uitzoeken welke (Univé) tandartsverzekering het beste bij jouw situatie past. Vergeet niet dat je ruim zeven weken de tijd hebt om te overstappen!

4.4/5 - (16 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar