Tandartsverzekering Salland 2025

In 2025 is het mogelijk om een tandartsverzekering aan te vragen bij Salland. De aanvullende zorgverzekering van Salland (Basisverzekering + TandExtra) heeft een premie van € 161,40. Als je bereid bent om voor een hogere eigen risico te kiezen dan is Salland (Basisverzekering + TandExtra) een mogelijkheid met een zorgpremie van € 143,90 en 885 eigen risico. Echt goed verzekerd zijn in 2025? Kies dan de Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend Tand 1 ster) tandartsverzekering met een zorgpremie van € 155,40.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Heel veel mensen kiezen behalve voor de verplichte basisverzekering voor een aanvullende verzekering in de vorm van een tandartsverzekering. Mensen weten namelijk dat de tandartskosten heel snel op kunnen lopen. In jouw zoektocht naar een geschikte tandartsverzekering, zou je kunnen denken aan de tandartsverzekering Salland 2025. Salland is een prima verzekeraar en ook de tandartsverzekering Salland 2025 wordt alom bewierookt. Op deze plaats lees je alles over Salland en de tandartsverzekering Salland 2025. Ook word je op Zorgverzekerinq.nl voorgesteld aan andere verzekeraars die een goede tandartsverzekering aanbieden.

 

Salland; gewoon een prima verzekeraar

Salland tandartsverzekering 2025Salland is een verzekeraar die onderdeel uitmaakt van Eno. Kies je voor deze verzekeraar, dan kun je heel erg veel van jouw zorg gewoon zelf regelen en organiseren. Zo bereken je gemakkelijk de premie, kies je snel en gemakkelijk een aanvullende verzekering en kun je producten via Salland gemakkelijk vergelijken. Ook kun je zoeken naar vergoedingen en vind je gemakkelijk zelf de voor jou beste zorgverlener. Salland is bijzonder. Zo biedt de zorgverzekeraar bijvoorbeeld gespreid betalen aan. En kun je ook al gemakkelijk mobiel declareren. Ook de mensen die werken bij deze verzekeraar worden geroemd, dit vooral vanwege hun vakkennis. En die kennis delen ze graag met jou.

De voordelen van de tandartsverzekering Salland 2025

Kijken we specifiek naar de tandartsverzekering Salland 2025, dan zijn alle prestatiecode vergoed, dit inclusief de techniekkosten tot een maximaal bedrag. Sluit je de tandartsverzekering Salland 2025 af, dan ben je bovendien verzekerd voor spoedeisende mondzorg in het buitenland. Wat ook standaard is bij de tandartsverzekering Salland 2025, is dat kinderen tot en met zeventien jaar gratis meeverzekerd zijn. Wat betreft de tandartsverzekering Salland 2025 kun je kiezen uit twee modules: Tand Extra en Tand Top. Bijzonder aan deze verzekeringen is dat de periodieke controles via Salland altijd volledig vergoed worden.

Check eerst altijd de informatie op Zorgverzekerinq.nl

Wil jij echt zeker weten dat de tandartsverzekering Salland 2025 ook de voor jou perfecte tandartsverzekering is? Lees dan de informatie over de zorg- en tandartsverzekering hier op Zorgverzekerinq.nl. Je maakt hier onder meer kennis met de beste verzekeraars, die je hier meteen ook snel en goed met elkaar kunt vergelijken. En zo weet jij dat jij altijd de voor jou beste keuze maakt.

Staat Salland bekend als een goede verzekeraar?

Ja, Salland is een prima zorgverzekeraar. Het is een onderdeel van Eno en kies je voor Salland, dan kun je heel erg veel zelf regelen/. Verder kun je kiezen voor gespreid betalen. kun je mobiel declareren en krijg je te maken met zeer lage premies. Een complete verzekeraar dus.

Wat is de tandartsverzekering Salland 2025?

Kies je voor de tandartsverzekering Salland 2025, dan kun je kiezen voor Tand Extra en voor Tand Top. De verzekering biedt standaard 100 vergoeding voor een consult aan de tandarts. De rest van de behandelingen wordt voor 75 procent vergoed, uiteraard tot een maximum bedrag.

Welke informatie kun je vinden op Zorgverzekerinq.nl?

Op Zorgverzekerinq.nl lees je echt alles over de zorgverzekering. Ook kun je nader kennismaken met de beste verzekeraars. Voorts kun je de verzekeraars hier prima met elkaar vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken.

5/5 - (13 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar