Tandartsverzekering ONVZ 2025

Ook in 2025 is het mogelijk om een tandartsverzekering aan te vragen bij ONVZ. De ONVZ aanvullende tandartsverzekering heeft een premie van € 155,40 per maand. Als je bereid bent om voor een hogere eigen risico te kiezen dan is ONVZ een goed keuze met een zorgpremie van € 137,40 en 885 eigen risico. Een betere dekking van je tandartsverzekering in 2025 voor tandarts? Overweeg dan de zorgverzekering van Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend Tand 1 ster) voor € 155,40 per maand.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Behalve een verplichte basisverzekering, heb je zelf de vrijheid om daar een aantal aanvullende verzekeringen bij te kiezen. Een van de meest gekozen aanvullende verzekeringen is wel de tandartsverzekering. Ben je op zoek naar een goede tandartsverzekering, denk dan eens aan de tandartsverzekering ONVZ 2025. ONVZ is een populaire verzekeraar en de tandartsverzekering ONVZ 2025 staat er bij de mensen die er al gebruik van maken gewoon heel erg goed op.

 

ONVZ is een vereniging zonder winstoogmerk

ONVZ tandartsverzekering 2025Laten we eerst zorgverzekeraar ONVZ maar eens nader onder de loep nemen. Het is een verzekeraar die werkt met zorgconsulenten en die dus borg staat voor altijd het beste advies. De klantwaardering is zeer hoog en als je kiest voor ONVZ, dan heb je altijd heel erg veel keuzevrijheid. ONVZ is ene verzekeraar die gevestigd is in Houten en die al vanaf 1933 actief is. ONVZ is een verzekering die werkt zonder winstoogmerk. Op die manier weet je dus zeker dat jij nooit teveel betaalt voor jouw zorgverzekering.

De voordelen van de tandartsverzekering ONVZ 2025

Natuurlijk kun je alleen een basisverzekering bij ONVZ afsluiten. Het is echter zeer verstandig om ook te kiezen voor de tandartsverzekering ONVZ 2025. Volgens ONVZ is de tandartsverzekering ONVZ 2025 simpelweg de beste verzekering en ben je verzekerd van een eersteklas tandverzekering. Kies je voor de tandartsverzekering ONVZ 2025, dan kun je kiezen voor Tandfit Preventief en voor Tandfit A, Tandfit B en Tandfit C. Kies je voor Tandfit C, dan kies je voor een zeer uitgebreid pakket, waarbij ook de tandschade die ontstaat als gevolg van een ongeval altijd meeverzekerd is.

Check de informatie die je vindt op Zorgverzekerinq.nl

Wil jij weten of de tandartsverzekering ONVZ 2025 ook de voor jou geschikte verzekering is? Doe dan altijd een beroep op Zorgverzekerinq.nl. Hier kun je niet alleen alles lezen over de zorgverzekering, je maakt er ook nog eens kennis met de beste zorgverzekeraars. Deze zorgverzekeraars kun je hier vervolgens goed met elkaar vergelijken. En door een vergelijk te trekken, kies jij altijd die zorgverzekeraar die aansluit bij al jouw wensen en eisen.

Is het verstandig om te kiezen voor zorgverzekeraar ONVZ?

Kiezen voor ONVZ is zeker verstandig. ONVZ is een vereniging die werkt zonder winstoogmerk. Bovendien is het een ervaren verzekeraar die al vanaf 1933 actief is. Ook de persoonlijke service van ONVZ staat zeer hoog aangeschreven.

Is de tandartsverzekering ONVZ 2025 de beste?

Ja, volgens de verzekeraar zelf is de tandartsverzekering ONVZ 2025 de beste tandartsverzekering. Het is een eersteklas tandartsverzekering en je kunt bij ONVZ prima zelf een pakket samenstellen dat aansluit bij jouw wensen en eisen.

Welke informatie lees je op Zorgverzekerinq.nl?

Op Zorgverzekerinq.nl kun je alles lezen over de zorgverzekering en wat daarmee te maken heeft. Verder maak je hier kennis met de beste zorgverzekeraars, die je op Zorgverzekerinq.nl vervolgens goed met elkaar kunt vergelijken.

5/5 - (15 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar