OHRA Tandartsverzekering 2022

OHRA tandartsverzekering 2022

OHRA heeft voor 2022 opnieuw een tandartsverzekering in het assortiment. Een zorgverzekering voor de tandarts kan handig zijn wanneer jij de nodige ingrepen verwacht van de tandarts. Er worden drie tandartsverzekeringen aanboden, namelijk; Tand Sterk, TandenGaaf 250 en de TandenGaaf 500. Op deze pagina bespreken wij de OHRA vergoedingen, actuele premies en andere handige informatie die jou kunnen helpen bij het vinden van een geschikte tandarts polis.

Tandartsverzekering OHRA 2022

Onderstaand zie je de premies van 2021. Tip: Schrijf je in voor de Premie Wekker en ontvang als eerste de premies van 2022!

Basis zorgverzekering OHRA (2022)

Tandartsverzekering van OHRA

Heb jij ook last van keuzestress? Het komt namelijk steeds vaker voor. Er zijn zoveel verschillende (tandarts) zorgverzekeringen verkrijgbaar dat het soms onmogelijk lijkt om een geschikte tandartsverzekering te vinden. Wij helpen je in kaart te brengen wat de mogelijkheden zijn van verschillende zorgverzekeraars.

De (OHRA) tandartsverzekering is de meest gekozen aanvullende verzekering. Veel Nederlanders kiezen er juist wel voor om een aanvullende module te hebben voor de tandarts. Toch is het niet altijd nodig om je voor de tandarts te verzekeren. Kijk daarom goed naar je eigen gebit, raadpleeg eventueel je tandarts om een goede inschatting te maken van de verwachtte kosten.

Zorgverzekerinq.nl onderzoekt ieder jaar de verschillende zorgverzekeringen. Tevens houden wij je op de hoogte van het laatste zorgverzekering nieuws, en de zorgverzekering wijzigingen.

Wat kost een tandarts in 2022?

Om een beter inzicht te geven in de kosten van de tandarts, bekijk je hieronder de veelvoorkomende behandelingen.

Dit maakt het eenvoudiger om te bepalen of je een OHRA tandartsverzekering 2022 wilt toevoegen aan het basispakket of niet.

  • Tandartscontrole kost € 22,16;
  • Eenvoudige vulling kost € 24,49;
  • Een éénvlaksvulling kost € 36,15;
  • Verdoving kost € 14,58;
  • Gebitsreiniging kost € 13,07 per 5 minuten.

Wat is een restitutiepolis?

Er zijn verschillende type-basisverzekeringen waar je uit kunt kiezen. Echter is de inhoud gelijk bij iedere zorgverzekeraar. Wanneer jij bij OHRA een zorgverzekering gaat afsluiten, dan kies je voor een restitutiepolis. Deze type basispakket geeft je een volledige vrije zorgkeuze zorgverleners in 2022. OHRA maakt namelijk geen onderscheid tussen de gecontracteerde- en niet gecontracteerde zorgaanbieders. In de praktijk is een restitutie zorgverzekering het duurste soort polis die je kunt afsluiten. Verder zijn er nog de budgetverzekering (goedkoopste), reguliere naturapolis of je kunt je gaan verzekeren via je werkgever (collectief). Niet zeker welke basisverzekering voor jou het beste is? Maak gebruik van onze zorgvergelijker 2022 om de (OHRA) zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken.

Vergelijk de OHRA tandartsverzekering 2022

Het is mogelijk dat een andere verzekeraar je een beter aanbod kan doen. Vergelijk daarom altijd de OHRA tandartsverzekering 2022 met andere zorgpolissen. Grote kans dat ook jouw zorgpremie gaat stijgen aankomend jaar, wil jij daarom overstappen? De goedkoopste zorgverzekering 2022 komt met een zeer beperkte vrije zorgkeuze, maar wel met een lage maandelijkse premie. Belangrijk is tijdens je zoektocht naar de beste zorgverzekering om vooral te kijken naar je eigen zorgbehoeftes. Als je de nodige kosten verwacht, kijk dan niet alleen naar de zorgpremies, maar ook naar de vergoedingen en zorgverleners.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel 28 zorgverzekeringen
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot € 504,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten