Tandartsverzekering OHRA 2025

OHRA heeft voor 2025 opnieuw een tandartsverzekering in het assortiment. Een zorgverzekering voor de tandarts kan handig zijn wanneer jij de nodige ingrepen verwacht van de tandarts. Er worden drie tandartsverzekeringen aanboden, namelijk; Tand Sterk, TandenGaaf 250 en de TandenGaaf 500. Op deze pagina bespreken wij de OHRA vergoedingen, actuele premies en andere handige informatie die jou kunnen helpen bij het vinden van een geschikte tandarts polis.

Basis zorgverzekering OHRA (2025)

OHRA tandartsverzekering 2025Heb jij ook last van keuzestress? Het komt namelijk steeds vaker voor. Er zijn zoveel verschillende (tandarts) zorgverzekeringen verkrijgbaar dat het soms onmogelijk lijkt om een geschikte tandartsverzekering te vinden. Wij helpen je in kaart te brengen wat de mogelijkheden zijn van verschillende zorgverzekeraars.

De (OHRA) tandartsverzekering is de meest gekozen aanvullende verzekering. Veel Nederlanders kiezen er juist wel voor om een aanvullende module te hebben voor de tandarts. Toch is het niet altijd nodig om je voor de tandarts te verzekeren. Kijk daarom goed naar je eigen gebit, raadpleeg eventueel je tandarts om een goede inschatting te maken van de verwachtte kosten.

Wat kost een tandarts in 2025?

Om een beter inzicht te geven in de kosten van de tandarts, bekijk je hieronder de veelvoorkomende behandelingen. Dit maakt het eenvoudiger om te bepalen of je een OHRA tandartsverzekering 2025 wilt toevoegen aan het basispakket of niet.

  • Tandartscontrole kost € 22,16;
  • Eenvoudige vulling kost € 24,49;
  • Een éénvlaksvulling kost € 36,15;
  • Verdoving kost € 14,58;
  • Gebitsreiniging kost € 13,07 per 5 minuten.

Wat is een combinatiepolis?

Wanneer jij bij OHRA een zorgverzekering gaat afsluiten, dan kies je voor een combinatiepolis. Dit type basispakket geeft je een volledige vrije keuze voor wat betreft het ziekenhuis. Verder zijn er nog de budgetverzekering (goedkoopste), reguliere naturapolis of je kunt je gaan verzekeren via je werkgever (collectief). Niet zeker welke basisverzekering voor jou het beste is? Maak gebruik van onze zorgvergelijker 2025 om de (OHRA) zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken.

Vergelijk de OHRA tandartsverzekering 2025

Het is mogelijk dat een andere verzekeraar je een beter aanbod kan doen. Vergelijk daarom altijd de OHRA tandartsverzekering 2025 met andere zorgpolissen. Grote kans dat ook jouw zorgpremie gaat stijgen aankomend jaar, wil jij daarom overstappen? De goedkoopste zorgverzekering 2025 komt met een zeer beperkte vrije zorgkeuze, maar wel met een lage maandelijkse premie. Belangrijk is tijdens je zoektocht naar de beste zorgverzekering om vooral te kijken naar je eigen zorgbehoeftes. Als je de nodige kosten verwacht, kijk dan niet alleen naar de zorgpremies, maar ook naar de vergoedingen en zorgverleners.

4.8/5 - (49 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar