Tandartsverzekering Just 2024

Volgend jaar (2024) kan een tandartsverzekering bij Just een slim idee zijn. De Just tandartsverzekering kost € 141,00. Als je bereid bent om voor een hogere eigen risico te kiezen dan is Just een alternatief met een premie van € 123,50 en 885 eigen risico. Een hogere dekking van je zorgverzekering in 2024? Bekijk dan de aanvullende zorgverzekering van Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend Tand 1 ster) voor € 155,40 per maand.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Goedkoopste: € 385,- eigen risico
Maximale korting
239,64
Zorgkeuze
ruim
Budget zorgverzekering van CZ
  • Inclusief App de dokter, coach of fysio
  • Maar 60% vergoed bij zorgverleners zonder contract
Goedkoopste: € 885,- eigen risico
Maximale korting
239,64
Zorgkeuze
ruim
Budget zorgverzekering van CZ
  • Inclusief App de dokter, coach of fysio
  • Maar 60% vergoed bij zorgverleners zonder contract

Steeds meer mensen besluiten te kiezen voor een digitale zorgverzekering. Zo heb en houd je zelf steeds de regie over jouw eigen zorg en dat is iets wat een steeds groter wordende groep mensen echt aanspreekt. Een van de nieuwste digitale zorgverzekeringen is Just. Kies je voor een basisverzekering van Just, dan doe je er verstandig aan om meteen ook te kiezen voor de tandartsverzekering Just 2024. Wil je zekerheid dat de tandartsverzekering Just 2024 ook de voor jou beste aanvullende verzekering is? Ontdek dit door gebruik te maken van Zorgverzekerinq.nl.

 

Just is een populaire digitale zorgverzekering

Just tandartsverzekering 2024Just is zoals gesteld een digitale zorgverzekering die er alles aan doet om het jou erg gemakkelijk te maken. Kies je voor Just, dan mijd je gedoe en al helemaal keuzestress.  De app waarmee je te maken krijgt, wordt door gebruikers geroemd en met de app heb je toegang tot zorg waar en wanneer je ook bent. Kies je voor Just, dan weet je zeker dat je nooit teveel gaat betalen; je betaalt namelijk alleen voor de zorg die je echt nodig hebt.

De voordelen van de tandartsverzekering Just 2024

Als je besluit een basisverzekering bij Just af te sluiten, sluit dan ook meteen de tandartsverzekering Just 2024 af. De tandartsverzekering Just 2024 wordt ook wel Just Smile genoemd. Kies je voor de tandartsverzekering Just 2024, dan ben je verzekerd voor de belangrijkste tandzorg in de vorm van controles, vullingen, kronen en ook bruggen. Bovendien kun je als je kiest voor de tandartsverzekering Just 2024 zelf bepalen naar welke tandarts je precies gaat.  Onder Just Smile vallen behandelingen als controles, het trekken van tanden en kiezen, vullingen en ook wortelkanaalbehandelingen. Ook ben je verzekerd voor tandschade als gevolg van een ongeval en dat tot een zeer redelijk bedrag.

Maak vrijblijvend kennis met de beste zorgverzekeraars hier op Zorgverzekerinq.nl

Wil je weten of de tandartsverzekering Just 2024 de voor jou beste verzekering is? Breng dan een bezoek aan Zorgverzekerinq.nl. Daar kun je alles lezen over de zorgverzekering en maak je geheel vrijblijvend kennis met alleen de beste zorgverzekeraars. Vervolgens kun je die verzekeraars hier goed met elkaar vergelijken. En door de verzekeraars goed met elkaar te vergelijken, maak je altijd een voor jou goede keuze.

Wat is te vertellen over zorgverzekeraar Just?

Kies je voor Just, dan kies je voor een digitale zorgverzekering. Het is een verzekering zonder gedoe en zonder keuzestress. De app die je beschikbaar krijgt werkt erg gemakkelijk en kies je voor Just dan betaal je alleen voor de zorg die je ook echt nodig hebt.

Waarom kies je voor de tandartsverzekering Just 2024?

De tandartsverzekering Just 2024 wordt ook wel Just Smile genoemd. Kies je voor deze verzekering, dan weet je zeker dat de belangrijkste tandzorg in elk geval verzekerd is. Ook ben je verzekerd voor de tandschade na een ongeval.

Welke informatie kun je vinden op Zorgverzekerinq.nl?

Op Zorgverzekerinq.nl kun je echt alles lezen over de zorgverzekering. Ook word je voorgesteld aan alleen de beste zorgverzekeraars die je hier meteen ook goed met elkaar kunt vergelijken.

4.9/5 - (13 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar