Tandartsverzekering Jaaah 2025

Als je bereid bent om voor een hogere eigen risico te kiezen in 2025 dan is ONVZ (Bewuste Keuze + Bewuste Keuze tand) de beste keuze met de laagste kosten met een premie van € 137,40 en 885 eigen risico. Liever een lager eigen risico? Kies dan de ONVZ (Bewuste Keuze + Bewuste Keuze tand) tandartsverzekering met € 155,40 een prima keuze. De Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend Tand 1 ster) tandartsverzekering heeft een goede dekking voor € 155,40.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Als we het hebben over aanvullende verzekeringen, dan is van die verzekeringen de tandartsverzekeringen verreweg de meest gebruikte verzekering.  Logisch ook, want als je zelf voor de kosten van de tandarts op moet draaien, dan kun je zomaar in de financiële problemen geraken. Neem je een basis zorgverzekering van Jaaah, neem dan ook de tandartsverzekering Jaaah 2025. Wil je de tandartsverzekering Jaaah 2025 vergelijken met andere tandartsverzekeringen? Dan ben je hier op Zorgverzekerinq.nl precies op de juiste plaats.

 

Jaaah is onderdeel van ONVZ

Jaaah tandartsverzekering 2025Jaaah maakt onderdeel uit van verzekeraar ONVZ en is nog een relatief jonge verzekeraar. De zorgverzekering is er speciaal voor iedereen die het leven vele te kort vindt om zich steeds maar weer te moeten verdiepen in de kleine lettertjes. Jaaah wil er graag zijn voor mensen die positief in het levens staan en die vertrouwen hebben in de toekomst. Deze verzekeraar biedt een zeer goede app, waarmee je heel erg veel zelf kunt regelen. Kies je voor een basisverzekering van Jaaah, dan hoort de tandongevallen verzekering van Jaaah er automatisch bij. Jaaah staat verder bekend vanwege de goede aanvullende verzekeringen, verzekeringen zonder poespas.

Dit is wat de tandartsverzekering Jaaah 2025 je kan bieden

Kies je voor de tandartsverzekering Jaaah 2025, dan kies je voor een prima verzekering voor een bescheiden dekking.  De tandartsverzekering Jaaah 2025 dekt voor een groot deel de kosten van de halfjaarlijkse controle, het vullen van gaatjes, het trekken van tanden en kiezen, gebitsreiniging, het maken van röntgenfoto’s en van preventieve consulten. Je kunt wat betreft de tandartsverzekering Jaaah 2025 bovendien zelf een pakket samenstellen. Wat dat betreft biedt Jaaah dus zeer veel keuzemogelijkheden.

Daarom doe je een beroep op Zorgverzekerinq.nl

Om er zeker van te zijn dat de tandartsverzekering Jaaah 2025 voor jou de beste tandartsverzekering is, kun je prima een beroep doen op Zorgverzekerinq.nl. Hier kun je alles lezen over de zorgverzekering en maak je geheel vrijblijvend kennis met de beste zorgverzekeraars. Vervolgens kun je die verzekeraars hier prima met elkaar vergelijken om zo een verzekering af te sluiten die precies aansluit bij jouw wensen en eisen.

Waarom zou je kiezen voor zorgverzekeraar Jaaah?

Jaaah maakt onderdeel uit van ONVZ. Het is een nog jonge aanbieder die werkt met een zeer gebruiksvriendelijke app. Jaaah biedt bovendien een aantal aanvullende zorgverzekeringen, verzekeringen zonder poespas en met een zeer lage premie.

Wat biedt de tandartsverzekering Jaaah 2025?

Kies je voor de tandartsverzekering Jaaah 2025, dan kies je voor een prima dekking voor een zeer bescheiden premie per maand. Je kunt wat betreft de tandartsverzekering bovendien gemakkelijk een eigen pakket samenstellen.

Waarom is een bezoek aan Zorgverzekerinq.nl altijd de moeite waard?

Op Zorgverzekerinq.nl kun je alles lezen over de zorgverzekering. Ook kun je hier alles lezen over de beste zorgverzekeraars, die je hier ook goed met elkaar kunt vergelijken. Door een vergelijk te maken, kies je altijd een verzekeraar die kan voldoen aan jouw wensen en eisen.

5/5 - (12 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar