Tandartsverzekering Ik kies zelf van ASR 2025

Volgend jaar (2024) kan je een tandartsverzekering aanvragen bij Ik kies zelf van ASR. De Ik kies zelf van ASR (Goede keuze + TandBewust) aanvullende zorgverzekering heeft een premie van € 151,45. Nog een lagere premie? Dan is Ik kies zelf van ASR (Goede keuze + TandBewust) een mogelijkheid met een zorgpremie van € 136,45. Echt goed verzekerd zijn in 2025? Overweeg dan de zorgverzekering van Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend Tand 1 ster) met een premie van € 155,40.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Wij hebben hier de Ik kies zelf van ASR tandartsverzekering 2025 ( voorheen Ditzo) vergoedingen en premies uitgelicht. Dit kan jou helpen om te bepalen of jij voor een tandartsverzekering van Ik kies zelf van ASR kiest het aankomende jaar. Een groot gedeelte van de Nederlanders kiest ervoor om een aanvullende tandartsverzekering te hebben. De kosten bij de tandarts zijn hoog, en worden niet vergoed vanuit je basisverzekering. Zorgverzekeraar Ik kies zelf van ASR biedt 3 tandartsverzekeringen met verschillende vergoedingen.

Ik kies zelf ASR tandartsverzekering zorgverzekeringJe kunt hierboven bekijken wat de premies zijn voor een tandartsverzekering van Ik kies zelf van ASR in 2025. Verder bespreken wij in het kort de belangrijkste vergoedingen en alle andere voor- en nadelen. Het is niet verplicht om je aanvullend te verzekeren voor de tandarts bedenk daarom goed of jij dit gaat doen. Om erachter te komen een Ik kies zelf van ASR tandartsverzekering nodig is zou jij een aantal dingen kunnen doen. Wij raden je altijd aan om terug te kijken naar het afgelopen jaar, zo krijg jij in beeld wat nou eigenlijk de kosten zijn die je maakt in een jaar.

Tandartsverzekering Ik kies zelf van ASR 2025

Ongeveer 60 procent van de consumenten heeft een tandartsverzekering. Je kunt de Ik kies zelf van ASR tandartsverzekering 2025 toevoegen aan je basisverzekering. Hierdoor ga jij aanvullende vergoedingen ontvangen voor de behandelingen van de tandarts. De hoogste vergoeding van Ik kies zelf van ASR is 500 euro per kalenderjaar met de TandBest polis. Als je vaker dan de halfjaarlijkse controles naar de tandarts zal gaan in 2025 zou het slim zijn om je hiervoor te verzekeren. Daarentegen als je een prima en gezond gebit hebt zou het niet altijd persé nodig zijn om een tandartsverzekering van Ik kies zelf van ASR af te sluiten. Ga dus goed na hoe gezond je gebit is, en of je toch wat behandelingen verwacht volgend jaar. Bekijk alle details hieronder of ga direct naar de website van de verzekeraar.

De TandGoed module

Met een maximale vergoeding van 250 euro per jaar ben jij prima verzekerd voor de tandartskosten. Voor een relatief lage premie per maand krijg jij deze vergoeding in 2025 van zorgverzekeraar Ik kies zelf van ASR. Je krijgt van alle rekeningen maximaal een 75% vergoeding van de verzekeraar. Dat will zeggen dat je in alle gevallen zelf een gedeelte (25%) van de rekening gaat meebetalen.

Met deze tandartsverzekering van Ik kies zelf van ASR krijg je vergoedingen voor onder andere de periodieke controles, vullingen, verdovingen en wortelkanaalbehandelingen. Meer weten? Klik hieronder op meer informatie zodat je direct naar de website van de zorgmaatschappij gaat. Vergeet overigens niet om de polisvoorwaarden te lezen, hierin staan alle kleine lettertjes. Door dit te doen voorkom jij verassingen en eventuele onverwachte kosten in 2025.

TandBeter module

Deze Ik kies zelf van ASR tandartsverzekering biedt net als de TandGoed module een maximale vergoeding van 250 euro per kalenderjaar. Waar je een 75 procent vergoeding ontvangt bij de TandGoed krijg je met de TandBeter tandartsverzekering een volledige (100%) vergoeding van de zorgverzekeraar. Dat will zeggen dat je voor heel veel behandelingen zelf geen kosten gaat maken, tot het bedrag van 250 euro op is.

Onder ander worden de halfjaarlijkse controles, verdovingen, foto’s en wortelkanaalbehandelingen vergoed met deze tandartsverzekering van Ik kies zelf van ASR. Als je een gezond gebit hebt maar toch wat extra zekerheid wilt hebben zou je zeker deze polis kunt afsluiten. Ga voor meer informatie naar de zorgmaatschappij en bereken je premie.

TandBest tandartsverzekering

De hoogste vergoeding van Ik kies zelf van ASR ga je ontvangen met de TandBest module. Een tandartsverzekering met een vergoeding van 500 euro per kalenderjaar. Bepaalde behandelingen worden gedeeltelijk vergoed (75%) en andere behandelingen volledig met 100 procent. Het is goed om te weten dat de controle- en preventieve mondzorg volledig wordt vergoed in 2025 door Ik kies zelf van ASR. Voor specifieke behandelingen zoals het plaatsen van kronen- en bruggen, kaakchirurgie, tandvleesbehandelingen en foto’s krijg je het aankomende jaar 75% vergoed. Om erachter te komen of te zien welke behandelingen nou welke dekking heeft kun je het beste de site van Ik kies zelf van ASR bezoeken. Wij informeren je hier alleen over de belangrijkste details, voor de exacte inhoud verwijzen wij je door.

Aanvullende zorgverzekering van Ik kies zelf van ASR

Dekt de basis zorgverzekering niet voldoende? Dan kun je een aanvullende zorgverzekering toevoegen aan het basispakket. Hierdoor ga jij Ik kies zelf van ASR vergoedingen ontvangen die niet vallen onder de basispolis aankomend jaar. Met name de fysiotherapie behandelingen en vergoedingen voor alternatieve geneeswijzen zijn vaak gewenst. Er zijn drie verschillende Ik kies zelf van ASR aanvullende zorgverzekeringen verkrijgbaar. Het is niet verplicht maar kan soms wel goed van pas komen als jij kosten gaat maken die niet worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wij verwijzen je door naar de site van Ik kies zelf van ASR om de exacte inhoud te bekijken voor het aankomende jaar. Bereken daar dan vervolgens je premie om te bepalen of jij een overstap gaat maken.

Tandartsverzekering van Ik kies zelf van ASR vergelijken

Nu je precies weet wat de tandartsverzekering van Ik kies zelf van ASR inhoud kun je starten met het vergelijken. Naast dat je informatie kunt vinden van verschillende zorgverzekeraars is het ook mogelijk om via onze Zorgvergelijker 2025 zorgverzekeringen te vergelijken. Je doet dit volledig onafhankelijk en vrijblijvend! De zorgverzekeringen van Ik kies zelf van ASR zijn uiteraard gewoon terug te vinden in de uitgebreide zorgvergelijking. Maar hoe werkt het vergelijken? Je zal aan de linkerkant je gegevens en wensen moeten invullend, denk aan het eigen risico, zorgkeuze en de gewenste aanvullende vergoedingen. Hierna krijg je binnen enkele seconden een overzicht te zien van de beschikbare zorgverzekeringen in 2025. De goedkoopste zorgverzekering  staat ten alle tijden direct bovenaan. Wil jij direct overstappen? Dan verwijzen wij je graag door naar de zorgmaatschappij om alles te regelen.

4.8/5 - (43 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar