Tandartsverzekering HEMA 2025

In 2025 is het mogelijk om een tandartsverzekering aan te vragen bij HEMA. De HEMA (Basisverzekering + Tandarts 1) zorgverzekering kost € 155,35. Als je bereid bent om voor een hogere eigen risico te kiezen dan is HEMA (Basisverzekering + Tandarts 1) een optie met een zorgpremie van € 137,85 en 885 eigen risico. Wil je in 2025 een zorgverzekering met goede dekking? Overweeg dan de Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend Tand 1 ster) zorgverzekering voor € 155,40 per maand.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

HEMA heeft in 2025 opnieuw een tandartsverzekering in het assortiment. Kies een passende zorgverzekering voor de tandarts met de jusite vergoeding. Een groot voordeel bij de Zorgverzekeraar HEMA tandartsverzekering is dat periodieke controles in 2025 altijd een volledige vergoeding (100%) hebben. Overige behandelingen worden tot maximaal 80 procent vergoed. Op deze pagina informeren wij jou over de laatste updates, actuele premies en de HEMA vergoedingen.

Basisverzekering zorgverzekeraar HEMA

HEMA tandartsverzekering 2025Het basispakket is gelijk bij iedere zorgverzekeraar. Toch zijn er een aantal kleine verschillen, namelijk het type-basisverzekering dat je gaat afsluiten. De inhoud daarentegen wordt bepaalt door de rijksoverheid. Wanneer jij de voordelige zorgverzekering van HEMA gaat afsluiten, dan kies je voor een combinatiepolis.

Wat is een combinatie basisverzekering?

In Nederland kan je kiezen uit vier verschillende soorten basisverzekeringen. Mensen die weinig tot geen zorgkosten verwachten te maken in 2025, kiezen vaak voor een budgetpolis. Dit is een uitgeklede versie van de reguliere naturaverzekering. Beide polissen komen in 2025 met een beperkte vrije zorgverlener keuze. Andere basispakketten zijn de collectieve zorgverzekering (verzekeren via je werkgever) en de restitutiepolis. Met een restitutie zorgverzekering maakt de zorgverzekeraar geen onderscheidt in de zorgaanbieders.

Beugel vergoeding 2025

Wanneer je kind een beugelbehandeling nodig heeft in 2025, is het mogelijk om je hiervoor te verzekeren. Met de HEMA Aanvullend 3 module heb je namelijk recht op een vergoeding voor orthodontie.

  • Orthodontie vergoeding tot maximaal € 1500,-
  • Wachttijd van toepassing (1 jaar)
  • Had je kind Aanvullend 3 in 2020? Dan geldt er geen wachttijd voor 2025.

Klanten beoordelingen HEMA

Wat zeggen klanten eigenlijk over de HEMA zorgverzekering? Uit onderzoek van de verzekeraar (bijna 1800 beoordelingen) geven huidige klanten HEMA een 8,1 gemiddeld. HEMA heeft namelijk ieder jaar een klanttevredenheidsonderzoek met betrekking tot de zorgverzekeringen.

Voordelen HEMA (tandartsverzekering) in 2025

Het hele jaar krijg je een extra 10% kassakorting op bijna alles van HEMA. Een ander sterk punt van zorgverzekeraar HEMA is dat zij altijd duidelijk en concreet zijn mbt tot de zorgverzekeringen, zo weet jij precies waar je aan toe bent met bijvoorbeeld vergoedingen. Het afsluiten en overstappen zorgverzekering doe je gewoon online, of eventueel telefonisch. Ten slot kun je bij ieder ziekenhuis en elke huisarts in Nederland terecht. Het hele jaar krijg je een extra 10% kassakorting op bijna alles van HEMA!

Vergelijk de HEMA tandartsverzekering 2025

Nu je exact weet wat de HEMA tandartsverzekering 2025 te bieden heeft, is het tijd om te gaan vergelijken. Het is mogelijk dat een andere verzekeraar Misschien wel een beter aanbod heeft voor jou. Vanaf 12 november is het mogelijk om de zorgverzekering te vergelijken, en uit te zoeken of jij een andere zorgpolis wilt hebben voor 2025. Neem vooral je tijd, en kijk met name naar je eigen zorgbehoeftes in de overstap periode.

4.8/5 - (45 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar