Tandartsverzekering FBTO 2025

Ook in 2025 is het mogelijk om een tandartsverzekering aan te vragen bij FBTO. De FBTO aanvullende tandartsverzekering heeft een premie van € 141,45 per maand. Als je bereid bent om voor een hogere eigen risico te kiezen dan is FBTO een goed keuze met een zorgpremie van € 136,45 en 885 eigen risico. Een betere dekking van je zorgverzekering in 2025 voor de tandarts? Overweeg dan de zorgverzekering van Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend Tand 1 ster) voor € 155,40 per maand.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Behalve een basisverzekering, kun je wat betreft de zorgverzekering beter ook kiezen voor een aantal aanvullende verzekeringen. Een van de meest gebruikte aanvullende verzekeringen is de tandartsverzekering. Kies je voor een basisverzekering van FBTO, kies dan ook voor de tandartsverzekering FBTO 2025. Zo voorkom je dat je te maken krijgt met heel hoge tandartskosten namelijk. Hier op Zorgverzekerinq.nl kun je verzekeraars met elkaar vergelijken en zo beoordelen of de tandartsverzekering FBTO 2025 ook voor jou de beste tandartsverzekering zou kunnen zijn.

 

FBTO is al meer dan 65 jaar actief

FBTO tandartsverzekering 2025FBTO is van origine een Friese verzekeraar. De verzekeraar staat er erg goed op bij de grote groep loyale klanten en is al meer dan 65 jaar actief. De verzekeraar werkt vanuit een coöperatieve gedachte. Behalve dat jij bij FBTO een prima basisverzekering kunt kiezen, is het ook al het adres voor het afsluiten van een aantal interessante aanvullende verzekeringen. Kies je voor de tandartsverzekering FBTO 2025, dan kies je voor de ‘Module Tand’.

De voordelen van de tandartsverzekering FBTO 2025

Kies je voor de tandartsverzekering FBTO 2025, dan ben je verzekerd voor de kosten van de tandarts, maar bijvoorbeeld ook van een bezoek aan de mondhygiëniste. Kies je voor de tandartsverzekering FBTO 2025, dan weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. De premies per maand zijn ook voor de aanvullende verzekeringen namelijk aan de lage kant. Met de tandartsverzekering FBTO 2025 kies je voor vergoedingen van de belangrijkste tandzorg. Je kunt er bovendien zelf de maximale vergoeding bepalen en de hoogte van de premie is deels afhankelijk van de leeftijd. Kies je voor de tandartsverzekering FBTO 2025, dan kun je rekenen op vergoedingen voor reguliere tandzorg maar bijvoorbeeld ook voor het weghalen van tandsteen en paradontologische  behandelingen.

Maak de beste keuze via Zorgverzekerinq.nl

Wil je zeker weten of de tandartsverzekering FBTO 2025 ook de voor jou beste tandartsverzekering is? Doe dan altijd een beroep op Zorgverzekerinq.nl. Hier kun je namelijk alles lezen over de zorgverzekering en kun je nader kennismaken met de beste aanbieders van een zorgverzekering.  Door die verzekeraars hier goed met elkaar te vergelijken, maak je altijd een keuze die aansluit bij jouw wensen en eisen.

Is het verstandig om te kiezen voor verzekeraar FBTO?

Ja, kiezen voor een zorgverzekering van FBTO is zeker verstandig. Je doet dan zaken met een Friese verzekeraar die al meer dan 65 jaar actief is. De dekking bij FBTO is breed en de premie die je per maand betaalt is altijd scherp.

Wat is de tandartsverzekering FBTO 2025?

Kies je voor de tandartsverzekering FBTO 2025, dan kies je voor ‘Module Tand’. Deze aanvullende verzekering biedt een zeer brede dekking. Bovendien zijn jouw kinderen standaard en gratis meeverzekerd tot hun achttiende levensjaar. Je kunt bij deze verzekering zelf een maximale dekking kiezen.

Wat kun je lezen op Zorgverzekerinq.nl?

Op Zorgverzekerinq.nl lees je echt alles over de zorgverzekering. Verder kun je gehele vrijblijvend kennismaken met de beste verzekeraars. Vergelijk ze hier en kies precies die verzekeraar die goed bij jou past.

5/5 - (15 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar