Tandartsverzekering van Ditzo 2022

Ditzo tandartsverzekering 2022

Wij hebben hier de Ditzo tandartsverzekering 2022 vergoedingen en premies uitgelicht. Dit kan jou helpen om te bepalen of jij voor een tandartsverzekering van Ditzo kiest het aankomende jaar. Een groot gedeelte van de Nederlanders kiest ervoor om een aanvullende tandartsverzekering te hebben. De kosten bij de tandarts zijn hoog, en worden niet vergoed vanuit je basisverzekering. Zorgverzekeraar Ditzo biedt 3 tandartsverzekeringen met verschillende vergoedingen.

Onderstaand zie je de premies van 2021. Tip: Schrijf je in voor de Premie Wekker en ontvang als eerste de premies van 2022!

Je kunt hierboven bekijken wat de premies zijn voor een tandartsverzekering van Ditzo in 2022. Verder bespreken wij in het kort de belangrijkste vergoedingen en alle andere voor- en nadelen. Het is niet verplicht om je aanvullend te verzekeren voor de tandarts bedenk daarom goed of jij dit gaat doen. Om erachter te komen een Ditzo tandartsverzekering nodig is zou jij een aantal dingen kunnen doen. Wij raden je altijd aan om terug te kijken naar het afgelopen jaar, zo krijg jij in beeld wat nou eigenlijk de kosten zijn die je maakt in een jaar.

Tandartsverzekering Ditzo 2022

Ongeveer 60 procent van de consumenten heeft een tandartsverzekering. Je kunt de Ditzo tandartsverzekering 2022 toevoegen aan je basisverzekering. Hierdoor ga jij aanvullende vergoedingen ontvangen voor de behandelingen van de tandarts. De hoogste vergoeding van Ditzo is 500 euro per kalenderjaar met de TandBest polis. Als je vaker dan de halfjaarlijkse controles naar de tandarts zal gaan in 2022 zou het slim zijn om je hiervoor te verzekeren. Daarentegen als je een prima en gezond gebit hebt zou het niet altijd persé nodig zijn om een tandartsverzekering van Ditzo af te sluiten. Ga dus goed na hoe gezond je gebit is, en of je toch wat behandelingen verwacht volgend jaar. Bekijk alle details hieronder of ga direct naar de website van de verzekeraar.

De TandGoed module

Met een maximale vergoeding van 250 euro per jaar ben jij prima verzekerd voor de tandartskosten. Voor een relatief lage premie per maand krijg jij deze vergoeding in 2022 van zorgverzekeraar Ditzo. Je krijgt van alle rekeningen maximaal een 75% vergoeding van de verzekeraar. Dat will zeggen dat je in alle gevallen zelf een gedeelte (25%) van de rekening gaat meebetalen.

Met deze tandartsverzekering van Ditzo krijg je vergoedingen voor onder andere de periodieke controles, vullingen, verdovingen en wortelkanaalbehandelingen. Meer weten? Klik hieronder op meer informatie zodat je direct naar de website van de zorgmaatschappij gaat. Vergeet overigens niet om de polisvoorwaarden te lezen, hierin staan alle kleine lettertjes. Door dit te doen voorkom jij verassingen en eventuele onverwachte kosten in 2022.

TandBeter module

Deze Ditzo tandartsverzekering biedt net als de TandGoed module een maximale vergoeding van 250 euro per kalenderjaar. Waar je een 75 procent vergoeding ontvangt bij de TandGoed krijg je met de TandBeter tandartsverzekering een volledige (100%) vergoeding van de zorgverzekeraar. Dat will zeggen dat je voor heel veel behandelingen zelf geen kosten gaat maken, tot het bedrag van 250 euro op is.

Onder ander worden de halfjaarlijkse controles, verdovingen, foto’s en wortelkanaalbehandelingen vergoed met deze tandartsverzekering van Ditzo. Als je een gezond gebit hebt maar toch wat extra zekerheid wilt hebben zou je zeker deze polis kunt afsluiten. Ga voor meer informatie naar de zorgmaatschappij en bereken je premie.

TandBest tandartsverzekering

De hoogste vergoeding van Ditzo ga je ontvangen met de TandBest module. Een tandartsverzekering met een vergoeding van 500 euro per kalenderjaar. Bepaalde behandelingen worden gedeeltelijk vergoed (75%) en andere behandelingen volledig met 100 procent. Het is goed om te weten dat de controle- en preventieve mondzorg volledig wordt vergoed in 2022 door Ditzo. Voor specifieke behandelingen zoals het plaatsen van kronen- en bruggen, kaakchirurgie, tandvleesbehandelingen en foto’s krijg je het aankomende jaar 75% vergoed. Om erachter te komen of te zien welke behandelingen nou welke dekking heeft kun je het beste de site van Ditzo bezoeken. Wij informeren je hier alleen over de belangrijkste details, voor de exacte inhoud verwijzen wij je door.

Aanvullende zorgverzekering van Ditzo

Dekt de basis zorgverzekering niet voldoende? Dan kun je een aanvullende zorgverzekering toevoegen aan het basispakket. Hierdoor ga jij Ditzo vergoedingen ontvangen die niet vallen onder de basispolis aankomend jaar. Met name de fysiotherapie behandelingen en vergoedingen voor alternatieve geneeswijzen zijn vaak gewenst. Er zijn drie verschillende Ditzo aanvullende zorgverzekeringen verkrijgbaar. Het is niet verplicht maar kan soms wel goed van pas komen als jij kosten gaat maken die niet worden vergoed vanuit de basisverzekering. Wij verwijzen je door naar de site van Ditzo om de exacte inhoud te bekijken voor het aankomende jaar. Bereken daar dan vervolgens je premie om te bepalen of jij een overstap gaat maken.

Tandartsverzekering van Ditzo vergelijken

Nu je precies weet wat de tandartsverzekering van Ditzo inhoud kun je starten met het vergelijken. Naast dat je informatie kunt vinden van verschillende zorgverzekeraars is het ook mogelijk om via onze Zorgvergelijker 2022 zorgverzekeringen te vergelijken. Je doet dit volledig onafhankelijk en vrijblijvend! De zorgverzekeringen van Ditzo zijn uiteraard gewoon terug te vinden in de uitgebreide zorgvergelijking. Maar hoe werkt het vergelijken? Je zal aan de linkerkant je gegevens en wensen moeten invullend, denk aan het eigen risico, zorgkeuze en de gewenste aanvullende vergoedingen. Hierna krijg je binnen enkele seconden een overzicht te zien van de beschikbare zorgverzekeringen in 2022. De goedkoopste zorgverzekering  staat ten alle tijden direct bovenaan. Wil jij direct overstappen? Dan verwijzen wij je graag door naar de zorgmaatschappij om alles te regelen.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig en snel 28 zorgverzekeringen
  • Direct en eenvoudig aanvragen = tot € 504,- besparen
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten