Tandartsverzekering De Friesland 2025

Zorgverzekeraar De Friesland heeft ook mogelijkheden voor een tandartsverzekering in 2025. Er zijn namelijk drie aanvullende tandartsverzekeringen verkrijgbaar het aankomende jaar. Het gaat om de AV Tand Standaard, AV Tand Extra en de uitgebreide AV Tand Optimaal. Voor een extra maandelijkse premie ontvang je een vergoeding voor tandarts. Op deze pagina lees je alle informatie over het zorgverzekering assortiment van De Friesland, en welke vergoedingen er verkrijgbaar zijn.

De Friesland tandartsverzekering2025

De Friesland tandartsverzekering 2025Vanaf je 18e ben je verplicht om een basisverzekering te hebben. De Friesland biedt net als het afgelopen jaar twee basisverzekeringen aan. Het gaat om een budget- en naturapolis. De overheid bepaalt ieder jaar welke vergoedingen er zitten in het basispakket, de zorgverzekeraar daarentegen bepaalt de zorgpremie. Doordat tandheelkundige zorg niet is opgenomen in de basispolis ben je vaak afhankelijk van een aanvullende tandartsverzekering.

In het overzicht hierboven zie je direct wat een De Friesland tandartsverzekering in 2025 gaat kosten. Tevens krijg je direct te zien wat de maximale vergoeding per kalenderjaar is. Wanneer je klikt op bekijken verwijzen wij je door naar de verzekeraar om alle details te lezen van desbetreffende zorgverzekering. Vergeet niet om de polisvoorwaarden door te nemen, hierin staat namelijk beschreven wat de voorwaarden zijn om gebruik te kunnen maken van de vergoedingen in 2025.

Aanvullende tandartsverzekering Friesland

Ben ik verplicht om een aanvullende tandartsverzekering in 2025 te hebben? Het antwoord op deze vraag is nee. Het basispakket is enkel wettelijk verplicht in Nederland, iedere andere aanvullende verzekering is niet verplicht. Toch zijn er heel veel Nederlanders die een tandartsverzekering 2025 afsluiten voor extra vergoedingen. Kosten die gemaakt worden bij de tandarts liegen er niet om, en zijn vaak erg hoog. Bedenk daarom goed of jij de rekening zelf gaat betalen in 2025, of dat je graag een aanvullende tandartsverzekering Friesland gaat afsluiten voor extra dekking.

Tandartsverzekering De Friesland vergelijken

De Friesland heeft tandartsverzekeringen in verschillende vormen. Het is goed mogelijk dat een andere verzekeraar Misschien wel een beter aanbod heeft die aanluist bij jouw persoonlijke situatie. Neem daarom geen overhaaste beslissingen, en ga aan de slag met het zorgverzekering vergelijken. Op Zorgverzekerinq.nl is het mogelijk om 100% onafhankelijk en geheel vrijblijvend de zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken. Met behulp van onze vergelijker vergelijk jij op basis van je eigen zorgbehoeften. De Frieland tandartsverzekering 2025 is meegenomen in de vergelijkin. Voor het aanvragen van de verzekering voor tandarts verwijzen wij je ten alle tijden door naar de Friese zorgverzekeraar.

Premie tandartsverzekering Friesland 2025

Hoeveel premie je uiteindelijk gaat betalen voor een Friesland tandartsverzekering hangt af van een aantal zaken. Over het algemeen geldt hoe hoger de tandarts vergoeding hoe hoger de premie. Bij zorgverzekeraar De Friesland is de hoogste vergoeding voor de tandarts in 2025 maar liefst 1000 euro per kalenderjaar. Bedenk dus goed welke behandelingen en kosten jij kunt verwachten in 2025 bij de tandarts. Neem eventueel contact op met je tandarts met deze vragen zodat jij een betere beslissing kunt maken welke Friesland tandartsverzekering het beste bij jouw gebit past.Bezoek de website van De Friesland om de polisvoorwaarden te lezen. Hierin staat exact beschreven welke voorwaarden er gelden voor de aanvullende (tandarts) vergoedingen.

Zorgverzekeraar Friesland vergelijken

Wij van Zorgverzekerinq.nl helpen je graag bij het vinden van een geschikte (De Friesland) tandartsverzekering. Een gezond gebit is namelijk van essentieel belang. Misschien verwacht jij wel de nodige ingrepen bij de tandarts in 2025, een geschikte tandartsverzekering hebben is dan noodzakelijk. De Friesland tandartsverzekering 2025 heeft ruime vergoedingen, en komt in 2025 met een betaalbare premie. Bezoek eens de website van de zorgverzekeraar om uit te zoeken wat de voordelen zijn voor jou.

4.6/5 - (54 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar