Tandartsverzekering De christelijke zorgverzekeraar 2025

Voor 2025 is het mogelijk om een tandartsverzekering te kiezen bij De christelijke zorgverzekeraar. De De christelijke zorgverzekeraar tandartsverzekering kost € 155,40. Als je wilt besparen op je premie dan is De christelijke zorgverzekeraar een mogelijkheid met een premie van € 137,90 en 885 eigen risico. Verwacht je in 2025 gebruik te willen maken van fysio? Overweeg dan de Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend Tand 1 ster) zorgverzekering met een zorgpremie van € 155,40.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Iedereen weet dat de kosten voor een bezoek aan de tandarts hoog op kunnen lopen. Om die reden is de tandartsverzekering van de aanvullende verzekeringen de meest afgesloten verzekering. Met een tandartsverzekering krijg je in elk geval niet te maken met onverwacht hoge kosten. Als je op zoek bent naar een geschikte tandartsverzekering, dan zou je kunnen kiezen voor de tandartsverzekering De christelijke zorgverzekeraar (voorheen Pro Life) 2025. Hier op Zorgverzekerinq.nl kun je alles lezen over De christelijke zorgverzekeraar en uiteraard ook over de tandartsverzekering De christelijke zorgverzekeraar 2025.

 

De christelijke zorgverzekeraar: uitstekende dekkingen

De christelijke zorgverzekeraar tandartsverzekeringBij De christelijke zorgverzekeraar wordt niemand uitgesloten en ook als niet-christen kun je gewoon een verzekering bij De christelijke zorgverzekeraar afsluiten. De christelijke zorgverzekeraar biedt verschillende onderscheidende verzekeringen. Bovendien staat deze verzekeraar echt middenin de samenleving en werkt het bijvoorbeeld prima samen met verschillende gemeenten in ons land. Kies je voor De christelijke zorgverzekeraar, dan krijg je te maken met een verzekeraar die altijd open en eerlijk is.

Lees alles over de tandartsverzekering De christelijke zorgverzekeraar 2025

Behalve dat je een basisverzekering af kunt sluiten bij De christelijke zorgverzekeraar, kun je ook kiezen voor de tandartsverzekering De christelijke zorgverzekeraar 2025. Je bent dan prima verzekerd voor een bezoek aan de tandarts en de mondhygiëniste. Kies je voor de tandartsverzekering De christelijke zorgverzekeraar, dan kun je kiezen uit drie verschillende modules: Tand Small, Tand Medium en Tand Large. De tandartsverzekering De christelijke zorgverzekeraar 2025 gaat niet ten koste van jouw eigen risico overigens. Voor deze tandartsverzekering van De christelijke zorgverzekeraar geldt ook al geen wachttijd en van een medische selectie is alleen sprake als je kiest voor het meest uitgebreide pakket: Tand Large.

Je vindt hier de voor jou beste zorgverzekeraar

Als jij wilt onderzoeken of de tandartsverzekering De christelijke zorgverzekeraar 2025 ook de voor jou beste tandartsverzekering is, ben je hier op Zorgverzekerinq.nl op precies de juiste plaats. Hier lees je namelijk alles wat te maken heeft met de zorgverzekering en wat daarmee te maken heeft. Bovendien word je voorgesteld aan de beste zorgverzekeraars, die je op deze plaats ook meteen prima met elkaar kunt vergelijken. En door dat vergelijken, maak jij altijd een keuze die specifiek aansluit bij jouw wensen en jouw eisen wat betreft een tandartsverzekering.

Wat is te vertellen over zorgverzekeraar De christelijke zorgverzekeraar?

De christelijke zorgverzekeraar is een betrouwbare zorgverzekeraar, die er echter ook is voor mensen die niet gelovig zijn. De christelijke zorgverzekeraar biedt onderscheidende verzekeringen en krijgt een zeer hoog rapportcijfer van de klanten. Verder is het een verzekeraar die bekend staat als zeer open en eerlijk.

Wat is de tandartsverzekering De christelijke zorgverzekeraar 2025?

Kies je voor de tandartsverzekering De christelijke zorgverzekeraar 2025, dan kun je kiezen uit drie verschillende verzekeringen. De verzekering gaat niet ten koste van het eigen risico en voor deze verzekering geldt bovendien geen wachttijd.

Welke informatie vind je op Zorgverzekerinq.nl?

Op Zorgverzekerinq.nl vind je echt alles over de zorgverzekering. Voorts kun je hier vrijblijvend kennismaken met de beste verzekeraars. Deze verzekeraars kun je vervolgens met elkaar vergelijken en zo kies jij een verzekering die perfect bij jou past.

5/5 - (14 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar