Tandartsverzekering CZdirect 2025

Wil je de goedkoopste tandartsverzekering van CZdirect (Basisverzekering + Tand 250) in 2025? Dan is CZdirect (Basisverzekering + Tand 250) een mogelijkheid met een zorgpremie van € 138,00 en 885 eigen risico. Als je in 2025 minder eigen risico wilt dan is de CZdirect (Basisverzekering + Tand 250) zorgverzekering de beste keuze voor € 153,00. De Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend Tand 1 ster) zorgverzekering heeft een zeer goede dekking voor € 155,40.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Een ding is zeker; als je te maken hebt met tandartskosten, dan kunnen die kosten vaak ongemerkt snel oplopen. En dus is het verstandig om je aanvullend te laten verzekeren en te kiezen voor een tandartsverzekering.  Op zoek naar de beste tandartsverzekering, zou je zomaar kunnen kiezen voor tandartsverzekering CZdirect 2025. Op deze pagina kun je echt alles lezen over verzekeraar CZdirect en over de tandartsverzekering CZdirect 2025. Doe er je voordeel mee!

 

CZdirect heeft geen winstoogmerk

CZdirect tandartsverzekering 2025CZdirect is een onderdeel van CZ. CZdirect doet haar werk zonder winstoogmerk. Doel van deze verzekeraars is om de zorg in ons land vooral betaalbaar en toegankelijk te houden. Met CZdirect kies je voor een verzekeraar die midden in de samenleving staat en die maatschappelijk zeer betrokken is. CZdirect biedt altijd zorg die een stapje verder gaat. Het is dan ook niet onverstandig om te kiezen voor zorgverzekeraar CZdirect.

De voordelen van de tandartsverzekering CZdirect 2025

Natuurlijk kun je ook prima gebruik maken van de tandartsverzekering CZdirect 2025. Het is altijd verstandig om deze verzekering af te sluiten, omdat de kosten voor ene bezoek aan de tandarts heel snel op kunnen lopen. Kies je voor de tandartsverzekering CZdirect 2025, dan ben je altijd verzekerd van een goed ongevallenbudget. Je hebt bij CZdirect ook in vrijwel alle gevallen vrije keuze voor de tandarts en de mondhygiënist. Je kunt wat betreft de tandartsverzekering CZdirect 2025 kiezen uit drie verschillende pakketten. Bovendien zijn jouw kinderen bij deze verzekeraar standaard meeverzekerd tot de dag dat ze achttien jaar oud worden. En ook dat kan een geronde reden zijn om te kiezen voor de tandartsverzekering CZdirect 2025.

Vergelijk verzekeraars hier op Zorgverzekerinq.nl

Het vinden van de voor jou beste tandartsverzekering kan nog best eens lastig zijn. Er is heel erg veel aanbod, en precies dat is wat kiezen moeilijker maakt. Om kiezen wat gemakkelijker te maken, doe je er verstandig aan om altijd eerst Zorgverzekerinq.nl te checken. Op deze plaats lees je namelijk alle relevante informatie over de zorgverzekering. Ook kun je hier kennismaken met de beste verzekeraars. Vergelijk ze vervolgens met elkaar en maak de voor jou beste keuze.

Is CZdirect een goede zorgverzekeraar?

Ja, CZdirect mag gerust een goede zorgverzekeraar genoemd worden. CZdirect is onderdeel van CZ en is een verzekeraar die geen winstoogmerk heeft. Opvallend zijn de lage premies die je betaalt en het grote aantal aanvullende verzekeringen dat beschikbaar is.

Waarom kies je voor de tandartsverzekering CZdirect 2025?

Kies je voor de tandartsverzekering CZdirect 2025, dan kies je voor een goede dekking voor weinig geld. Al voor een klein bedrag per maand heb je een goede aanvullende verzekering. Ook zijn kinderen tot en met zeventien jaar standaard meeverzekerd.

Welke informatie vind je op Zorgverzekerinq.nl?

Op Zorgverzekerinq.nl vind je alle informatie over de zorgverzekering en kun je gehele vrijblijvend kennis maken met de betere verzekeraars. Deze verzekeraars kun je hier vervolgens ook nog eens met elkaar vergelijken. Zo maak je een meer weloverwogen keuze voor een zorgverzekeraar.

5/5 - (15 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar