Tandartsverzekering CZ 2025

Voor 2025 is het mogelijk om een tandartsverzekering te kiezen bij CZ. De CZ zorgverzekering kost € 166,05. Als je wilt besparen op je premie dan is CZ een mogelijkheid met een premie van € 151,05 en 885 eigen risico. Verwacht je in 2025 nog meer gebruik te willen maken van de tandarts? Overweeg dan de Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend Tand 1 ster) zorgverzekering met een zorgpremie van € 155,40.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Je hebt het wellicht wel al eens ervaren; de kosten voor een tandarts kunnen snel heel erg hoog oplopen. Daarom is het altijd verstandig om je aanvullend te laten verzekeren en te kiezen voor een speciale tandartsverzekering. Wat betreft de tandartsverzekering zou je prima kunnen kiezen voor de tandartsverzekering CZ 2025. Of de tandartsverzekering CZ 2025 ook de voor jou beste tandartsverzekering is, kun je zelf controleren hier op Zorgverzekerinq.nl.

 

CZ zou zomaar eens de juiste keuze kunnen zijn

CZ tandartsverzekering 2025Wat betreft de zorgverzekering en dus ook de tandartsverzekering heb je in ons land bijzonder veel te kiezen. CZ kan zomaar een goede keuze zijn, want niet voor niets is het een van de meest bekende zorgverzekeraars in ons land. Doel van CZ is niet om winst te maken. Doel is wel om de zorg in ons land goed, betaalbaar en toegankelijk te houden voor iedereen. En in die missie slaagt deze verzekeraar al jaren met vlag en wimpel. Geen slechte keuze dus, zorgverzekeraar CZ.

Lees hier alles over de tandartsverzekering CZ 2025

Ook de tandartsverzekering CZ 2025 is zeer de moeite waard. De tandartsverzekering CZ 2025 is er voor iedereen vanaf de leeftijd van achttien jaar. Kies je voor de tandartsverzekering CZ 2025, dan kun je kiezen voor Aanvullende Verzekering Tandarts en Uitgebreid Tandarts. Kies je voor de laatste optie, dan geniet je altijd van een zeer brede dekking. Kies je voor de tandartsverzekering CZ 2025, dan zijn de kinderen tot achttien jaar altijd automatisch meeverzekerd. Wat betreft de tandartsverzekering CZ 2025 zou je ook nog kunnen kiezen voor het Aanvullend Jongeren Pakket, uiteraard een speciaal pakket voor jongeren. Ook Aanvullend Gezinnen is nog een optie, een ideaal pakket als je te maken krijgt met orthodontie.

Vergelijk verzekeraars hier op Zorgverzekerinq.nl

Om er zeker van te zijn of de tandartsverzekering CZ 2025 ook voor jou de beste verzekering is, doe je maar beter een beroep op Zorgverzekerinq.nl. Hier lees je namelijk alles over de zorgverzekering en kun je geheel vrijblijvend kennismaken met alleen de beste zorgverzekeraars. Vervolgens kun je deze geselecteerde verzekeraars goed en snel met elkaar vergelijken. Door verzekeraars te vergelijken weet je zeker dat jij een verzekering afsluit die goed bij jouw specifieke wensen past.

Is CZ een goede zorgverzekeraar?

Ja, CZ kun je beslist een goede zorgverzekeraar noemen. CZ werkt zonder winstoogmerk en wil de zorg in Nederland vooral goed, betaalbaar en toegankelijk voor iedereen houden. CZ biedt bovendien een aantal interessante aanvullende verzekeringen.

Wat is de tandartsverzekering CZ 2025?

De tandartsverzekering CZ 2025 is een prima verzekering. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, pakketten die echt opvallen door de zeer brede dekking. Heb jij een tandartsverzekering, dan zijn kinderen tot en met zeventien jaar altijd gratis meeverzekerd.

Waarom kijk je altijd op Zorgverzekerinq.nl?

Hier op Zorgverzekerinq.nl lees je echt alles over de zorgverzekering. Ook kun je vrijblijvend kennismaken met alleen de beste zorgverzekeraars die je hier meteen ook goed met elkaar kunt vergelijken. En door te vergelijken weet je zeker dat jij een keuze maakt die echt bij jou past.

5/5 - (18 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar