Tandartsverzekering van Besured 2024

Besured VGZ tandartsverzekering 2024

Besured heeft in 2024 in haar collectieve zorgverzekering via VGZ opnieuw een tandartsverzekering in het assortiment. Het gaat om een aanvullende tandartsverzekering met verschillende vergoedingen voor de tandarts. Op deze pagina bekijk je de tandarts vergoeding, de premies van 2024 en bespreken wij in het kort de basis zorgverzekering van Besured VGZ.

Ontdek nu hoeveel jij kan besparen

Zorgverzekeraar Besured VGZ zorgverzekeringen in 2024: Natura basisverzekering, aanvullende modules Fysiotherapie, Buitenland, Anticonceptie en vier tandartsverzekeringen.

Tandartsverzekering Besured VGZ (2024)

De module Tandarts van Besured VGZ kent vier varianten. In het Besured VGZ tandartsverzekering 2024 overzicht bekijk je direct de vergoedingen en premies. Wanneer je klikt op bekijken sturen wij je door naar Besured om alle details en polisvoorwaarden te bekijken.

Basisverzekering Besured 2024

De basis zorgverzekering bij Besured VGZ is een naturapolis. Je gaat dus alleen een 100% vergoeding ontvangen bij gecontracteerde zorgverleners. Zorgverzekeaars maken ieder jaar prijsafspraken met de zorgaanbieders in het land, dit doet dus ook Besured VGZ voor 2024. In Nederland ben je verplicht vanaf je 18e jaar om een eigen basisverzekering te hebben. Zorgverzekeraar Besured VGZ heeft haar focus op met name studenten, young-professionals en jongeren. Kortom, een betaalbare zorgverzekering voor 2024 met de belangrijkste dekkingen.

Aanvullende zorgverzekeringen Besured 2024

Naast de Besured VGZ tandartsverzekering is het ook mogelijk om je te verzekeren voor bijvoorbeeld fysiotherapie. Hieronder hebben wij het aanvullende zorgverzekering assortiment van de verzekreaar voor je op een rijtje gezet. Meer weten over bepaalde vergoedingen? Of wil je direct de verzekering afsluite? Klik dan op ‘bekijken’ en wij verwijzen je direct door naar zorgverzekeraar Besured VGZ.

Vergoedingen voor tandarts 2024

Welke Besured tandarts vergoeding heb ik nodig? Wij raden onze bezoekers altijd aan om terug te kijken naar het afgelopen jaar om te bepalen hoeveel vergoeding jij nodig hebt in 2024. Een andere mogelijkheid is om je tandarts te raadplegen over de verwachte behandelingen en kosten in 2024. Het is mogelijk om een 100% vergoeding te ontvangen van Besured VGZ of maximaal 75% van de nota.Een (Besured) tandartsverzekering is niet verplicht om te hebben, bedenk daarom goed of jij echt een verzekering voor de tandarts nodig hebt.

Besured VGZ aanvullende tandartsverzekering

Een groot voordeel van de Besured tandartsverzekering in 2024 is dat je terecht kunt bij iedere tandarts, mondhygiënist, endodontoloog of parodontoloog. Het maakt dus niet uit of je eigen tandarts bepaalde prijsafspraken heeft gemaakt met de verzekeraar. Dit is niet het geval bij iedere zorgverzekeraar in 2024, soms kun jij alleen een vergoeding ontvangen voor gecontracteerde zorg.

Premie tandartsverzekering Besured 2024 VGZ

Wat je uiteindelijk gaat betalen aan premie voor de Besured tandartsverzekering hangt af van een aantal factoren. Zoals je in het premie overzicht kunt zien is de maximale vergoeding voor de tanderts volgend jaar 250 euro. Je zou dus een schatting moeten inmaken welke verzekering voor de tandarts het beste past bij je gebit. Over het algemeen geldt hoe hoger de vergoeding hoe hoger de maandelijkse premie.

Vergelijk de Besured tandartsverzekering en de vergoedingen met onze vergelijker. Bereken je premie en bekijk welke zorgverzekeraar het beste past in jouw persoonlijke situatie.

5/5 - (3 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Mail de nieuwe zorgpremies!

Zet de wekker en ontvang als eerste de nieuwe zorgverzekering premies

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd