Tandartsverzekering Anderzorg 2025

In 2025 kan je een tandartsverzekering afsluiten bij Anderzorg. De aanvullende tandartsverzekering van Anderzorg kost € 153,85. Als je goedkoper uit wilt zijn dan is Anderzorg een mogelijkheid met een premie van € 136,35 en 885 eigen risico. Beter verzekerd zijn in 2025? Kies dan de zorgverzekering van Zilveren Kruis (Basis Budget + Aanvullend Tand 1 ster) voor € 155,40 per maand.
Kasper, zorgverzekering expert
Kasper Zorgverzekering expert

Vaak gekozen

Beweeg van rechts naar links voor meer info

Natuurlijk ben je zuinig op je gebit. In dat kader is het verstandig om een goede tandartsverzekering af te sluiten. Dit is vaak een aanvullende verzekering overigens, want vanuit de basisverzekering wordt een bezoek aan de tandarts voor volwassenen in elk geval niet vergoed. Wil jij een goede aanvullende verzekering afsluiten, dan zou je kunnen kiezen voor de tandartsverzekering Anderzorg 2025. Of de tandartsverzekering Anderzorg 2025 ook voor jou de beste tandartsverzekering is kun je ontdekken hier op Zorgverzekerinq.nl.

 

Dit is wat zorgverzekeraar Anderzorg je kan bieden

Anderzorg tandartsverzekering 2025Voor je de tandartsverzekering Anderzorg 2025 afsluit, is het natuurlijk wel goed om te weten wat Anderzorg nou precies voor een verzekeraar is. Anderzorg is een verzekeraar die kwaliteit biedt voor een zeer scherpe premie. Al meer dan twaalf jaar is Anderzorg een van de goedkoopste zorgverzekeraars van ons land. Met de zeer complete Anderzorg app kun je bij deze verzekerara bovendien heel erg veel zelf regelen. Het hoge rapportcijfer van de klanten van Anderzorg spreekt boekdelen en zegt veel over de dienstverlening van deze zorgverzekeraar. Kies je voor Anderzorg, dan kun je overigens kiezen uit twee basisverzekeringen: Anderzorg Basis en Anderzorg Compact.

Daarom kies je voor de tandartsverzekering Anderzorg 2025

Kijken we specifiek naar de tandartsverzekering Anderzorg 2025, dan kun je vanaf het achttiende levensjaar een deel van de tandartsrekening aanvullend verzekeren. Dit tot ene maximaal bedrag per jaar. Wat betreft de tandartsverzekering Anderzorg 2025 kun je voor twee verschillende opties kiezen. De eerste is Tand 75 % tot een bedrag van 250 euro en de tweede is een aanvullende tandartsverzekering tot een maximaal bedrag van 500 euro per jaar. Je hebt wat betreft de tandartsverzekering Anderzorg 2025 dus ook nog echt wat te kiezen.

Vergelijk de beste zorgverzekeraars op Zorgverzekerinq.nl

Om er helemaal zeker van te zijn dat de tandartsverzekering Anderzorg 2025 de voor jou beste verzekering is, doe je altijd een beroep op Zorgverzekerinq.nl. Hier maak je namelijk kennis met alleen de beste verzekeraars, die je hier ook nog eens gemakkelijk en snel met elkaar kunt vergelijken. En door te vergelijken weet je zeker dat jij altijd die verzekering kiest die aansluit bij jouw specifieke wensen en eisen.

Wat kan zorgverzekeraar Anderzorg je bieden?

Anderzorg is een verzekeraar die kwaliteit biedt voor een zeer scherpe premie. De verzekeraar biedt al meer dan twaalf jaar een van de scherpste premies van het land en je kunt zo goed als alles zelf regelen met de zeer gebruiksvriendelijke app.

Wat is te zeggen over de tandartsverzekering Anderzorg 2025?

De tandartsverzekering Anderzorg 2025 is er voor mensen vanaf achttien jaar. Je kunt je via Anderzorg verzekeren voor een maximaal bedrag van 250 of 500 euro per jaar.

Waarom check je altijd Zorgverzekerinq,nl?

Op Zorgverzekerinq.nl lees je alles over de zorgverzekering. Ook maak je vrijblijvend kennis met alleen de beste verzekeraars. Deze verzekeraars kun je hier vervolgens snel en gemakkelijk met elkaar vergelijken om zo de voor jou beste keuze te maken.

5/5 - (16 stemmen)

Kasper de Wijs is (mede)eigenaar van meerdere verzekering websites. Al meer dan 10 jaar is hij werkzaam in de financiële branche, waaronder zorgverzekeringen. Sinds 2012 schrijft hij over zorgverzekering, zorg in Nederland en gezondheid.

Daarom kiest Nederland voor Zorgverzekerinq.nl
  • Vergelijk eenvoudig 64 zorgverzekeringen voor een goede keuze
  • Vorig jaar stapten 1,1 miljoen mensen over: Stap ook over en bespaar tot € 642,-
  • 100% Gratis service: geen advies- of andere kosten. Altijd 14 dagen bedenktijd
Vergelijk & Bespaar tot € 650,- per jaar