tandartsverzekering vergelijken - Tandartsverzekering 2020

Een tandartsverzekering 2019 afsluiten? Bekijk tandartsverzekeringen voor het aankomend jaar (2019) hier. Vind een goedkope tandartsverzekering 2019 handig op deze website. Ongeveer 63% van de consumenten heeft op dit moment een tandartsverzekering (bron: Vektis). De goedkoopste tandartsverzekering van afgelopen jaar was € 8,20 euro per maand. Dat is dus jaarlijks 98,40 euro, hiervoor krijg je max € 250 vergoed door de zorgverzekeraar. Goedkoop dus!

Tandartsverzekering 2020

Ga je jaarlijks 2 keer naar de tandarts? Dan kost dit ongeveer 100 euro per jaar. Wanneer je een tand moet trekken of er moet een foto gemaakt worden, gaan de kosten natuurlijk snel omhoog. Je bent op deze website natuurlijk om de beste tandartsverzekering 2019 te vinden. Wij hebben een aantal tandartsverzekeringen op een rijtje gezet hieronder, je ziet direct de premie en vergoeding. Wanneer je er voor kiest om geen tandartsverzekering af te sluiten, zullen alle gemaakt tandartskosten geheel voor eigen rekening zijn. Bedenk goed voor welke vergoeding je jezelf wilt laten verzekeren in 2019.

Hieronder hebben wij een aantal goedkope Goedkope tandartsverzekeringen op een rijtje gezet, zodat je direct de vergoedingen en premies kunt zien. Sluit vervolgens direct je tandartsverzekering af bij de verzekeraar!

Just

OHRA

Besured

Zilveren Kruis


CZ


ONVZ

€ 8,20 

€ 9,55

€ 15,90

€ 21,95 

€ 37,50

€ 29,90 

Max € 250


Max 250


Max € 350

Max € 500


Max € 1150

Max € 2000


Beste tandartsverzekering 2019 vinden

Het is natuurlijk altijd verstanding om jezelf te verzekeren tegen de hoge kosten, maar je wilt natuurlijk niet te veel premie hievoor betalen! Je kunt een losse tandartsverzekering afsluiten bij een andere zorgverzekeraar waar je bijvoorbeeld je basisverzekering hebt afgesloten.

Je hebt tot het einde van dit jaar (31 december) de tijd om een nieuwe zorgverzekering (basispolis) en een andere of nieuwe tandartsverzekering te kiezen. Wanneer je voor het einde van het jaar een overstap maakt, regelt je nieuwe zorgverzekeraar het stopzetten van je huidige polis. De beste tandartsverzekering is voor iedere consument anders, elk gebit heeft natuurlijk andere zorg nodig. De beste tandartsverzekering is vaak de goedkoopste tandartsverzekering met de hoogste tandartsverzekering vergoeding.

Vergoedingen uit basisverzekering 2019

Vanuit de basisverzekering 2019 ben je maar gedeeltelijk verzekerd voor de kosten die gemaakt worden bij een bezoek aan de tandarts. Behandelingen en periodieke controles voor kinderen tot 18 jaar vallen onder de basisverzekering. Ook de kosten voor uitneembare kunstgebitten, chirurgische tandeelkundige hulp, en bij bijvoorbeeld een extra onderzoek voor chirurgische tandeelkundige hulp, aangevraagd door de kaakchirurg. Deze behandelingen vallen wel onder het eigen risico, het is dus niet aan te raden je eigen risico vrijwillig te verhogen zodat je deze extra kosten niet zelf moet betalen.

Om de keuze te kunnen maken of je een tandartsverzekering 2019 wilt afsluiten, zou je kunnen bedenken hoevaak je langs wilt of moet gaan bij de tandarts. Ook het terugkijken is belangrijk, heb je veel problemen met je gebit gehad afgelopen jaren? Heb je veel gaatjes? Afgelopen jaar een wortelkanaalbehandeling gehad? Wanneer je meer dan 2 keer per jaar naar de tandarts moet of wilt, is een tandartsverzekering wellicht een juiste keuze. Je bent overigens niet verplicht om een tandartsverzekering af te sluiten bij dezelfde zorgverzekeraar waar je de basisverzekering afsluit in 2019.

”Uitgebreide tandartsverzekering vergelijken met de zorgvergelijker 2019”

Maximale tandartsvergoeding 2019

De beste tandartsverzekering afsluiten? Bekijk hier direct bij welke zorgverzekeraar je de maximale tandartsvergoeding 2019 gaat krijgen. Je verwacht hoge tandartskosten? Bedenk goed hoeveel premie je wilt betalen voor je tandartsverzekering, vaak bieden de goedkoopste tandartsverzekeringen slechts een vergoeding van enkele honderen euro’s. Als dit niet voldoende is zou je de meest uitgebreide tandartsverzekeringen moeten gaan vergelijken. In de zorgvergelijker 2019 op onze website, kun jij aan de linkerkant aangeven hoeveel vergoeding je wilt gaan ontvangen van je nieuwe zorgverzekeraar. Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar je gewenste zorgverzekeraar.

Orthodontist vergoedingen in 2019

Voor meer informatie over de orthodontist vergoedingen en zorgverzekeringen verwijzen we je graag door naar de orthodontist vergoeding 2019 pagina op onze website. We hebben een aantal top 3 lijstjes gemaakt van zorgverzekeraars die een ruime vergoeding bieden voor de orthodontistkosten in 2019.

Zorgverzekering vergelijken voor 2019

Ieder jaar weer heb je de mogelijkheid om van zorgverzekeraar te veranderen. Ongeveer een half miljoen mensen stappen jaarlijks over om bijvoorbeeld een goedkopere zorgverzekering af te sluiten bij een andere zorgmaatschappij. Het overstappen kan 6 weken per jaar, en via de zorgvergelijker 2019 op onze website is het vergelijken en overstappen heel simpel.

Wanneer je niet overstapt ga je automatisch akkoord met de polis van je huidige zorgverzekeraar. De inhoud van de basisverzekering wordt ieder jaar weer bepaald door de Rijksoverheid, de zorgpremie daarintegen bepalen de zorgverzekraars zelf. Je zou denken dat de premie voor de basisverzekering dan bij iedere zorgverzekraar hetzelfde zal zijn, dat is het helaas niet! Daarom zou je simpel even je huidige zorgverzekering kunnen vergelijken met alle andere zorgverzekeringen via de zorgvergelijker op onze site.

Uitgebreide zorgverzekering vergelijking >
Tandartsverzekering 2020
4.6 (92.41%) 58 votes