studenten-zorgverzekering-2020

Studenten zorgverzekering

Een studenten zorgverzekering afsluiten? Dan ben je hier aan het juiste adres. Wij informeren je op deze pagina over de zorgverzekering voor studenten voor 2020. Als student wil je natuurlijk een zorgverzekering hebben die goed bij je past, en zorgpremie die betaalbaar voor je is. Met behulp van de zorgvergelijker bekijk jij in slechts enkele minuten welke zorgverzekering voor studenten het beste bij je past aankomend jaar.

Vul je gegevens in aan de linkerkant, en de vergelijking wordt volledig gedaan op basis van jouw persoonlijke situatie en behoeftes. Je wilt natuurlijk alleen betalen voor zorg die je nodig hebt, het is dus aan jou of je ook een aanvullende verzekering voor studenten wilt hebben of juist niet.

Zorgverzekering voor studenten

De vergelijker op onze website kan het vinden van de juiste zorgverzekering voor studenten te vinden. Vergelijk op basis van jouw behoeftes, en de vergelijker gaat direct voor jou aan de slag. Een studenten zorgverzekering in 2020 is goed betaalbaar, en komt met de basiszorg net als iedere andere zorgverzekering.

De goedkoopste studenten zorgverzekering staat gelijk bovenaan, deze kan je vervolgens afsluiten op de website van de verzekeraar. Je hebt ook nu weer zeven weken de tijd om een overstap te maken, het is verstandig deze mogelijkheid te benutten want veel mede-studenten besparen jaarlijks veel geld op hun studenten zorgverzekering.

Overstappen

Vanaf 12 november kan je weer overstappen van zorgverzekeraar en de studenten zorgverzekering afsluiten bij een andere zorgmaatschappij. Veel studenten doen dit jaarlijks, omdat je met een juiste vergelijking en overstap vaak kunt besparen. Een zorgverzekering voor studenten kenmerkt zich vaak door de lage zorgpremie. Veel studenten willen namelijk niet betalen voor zorg die toch niet gebruikt gaat worden.

De zorgvergelijker hierboven gaat jou verder helpen bij het vinden van de juiste studenten zorgverzekering voor 2020. Op onze website vergelijk je studenten zorgverzekeringen onafhankelijk, en doe je enkel directe zaken met de zorgverzekeraar. Wij zijn van mening dat het direct zaken doen met de zorgverzekeraar in het voordeel is van de consument!

Extra korting

Het is mogelijk om de studenten zorgverzekering nog goedkoper te maken door het verplichte eigen risico vrijwillig te verhogen. Het eigen risico in 2020 is opnieuw minimaal 385 euro voor iedereen. Het is mogelijk om dit bedrag te verhogen naar maximaal 885 euro, en door dit te doen krijg je een flinke premie korting op de zorgverzekering voor studenten. Let op! Het is niet slim om het eigen risico te verhogen als jij denkt extra zorg denkt nodig te zijn aankomend jaar.

Wat is nou eigenlijk het eigen risico? Als jij zorg nodig hebt vanuit de basisverzekering, ga je hier deels zelf aan mee betalen. De zorgverzekeraar gaat pas bijspringen als het eigen risico op is, de eerste kosten zijn dus voor eigen rekening.

Aanvullend in 2020

Als jij in 2020 fysiotherapie behandelingen nodig hebt, zou je hiervoor een aanvullende verzekering voor kunnen afsluiten. Er zijn bepaalde zorgvormen die niet worden vergoed vanuit de verplichte basisverzekering. Het is dus mogelijk om de studenten zorgverzekering uit te breiden met een aanvullende polis.

Veel studenten kiezen voor een aanvullende verzekering voor fysiotherapie of een polis die een vergoeding biedt voor alternatieve geneeswijzen en anticonceptie. Je leest alle belangrijkste informatie omtrent de studenten zorgverzekering basis en de aanvullende verzekeringen op onze site terug.

Meer informatie

Hieronder hebben wij de meest gekozen studenten zorgverzekeringen voor je op een rijtje gezet. Ieder jaar weer weten studenten onze site weer te vinden en vergelijken de zorgverzekering voor studenten via onze site. Het overstappen kost slechts een paar minuten, en doe je dit voor 31 december dan regelt je nieuwe zorgverzekeraar het opzeggen voor je van je oude studenten polis.

Wij verwijzen onze bezoekers altijd door naar de website van de verzekeraar, je doet dus alleen directe zaken met de zorgmaatschappij. Succes dit jaar met het vinden van de juiste studenten zorgverzekering!

De informatie die je hier leest hebben wij samengesteld voor jou, echter kun je hier geen rechten aan ontlenen. Wij verwijzen je graag door voor meer informatie naar de website van de zorgmaatschappij.

Studenten Zorgverzekering 2020
4.7 (93.04%) 69 votes