salland-zorgverzekering-2020

Salland zorgverzekering 2020

Een Salland zorgverzekering 2020 afsluiten? Bekijk de zorgverzekering Salland van 2020 hier. De zorgpolis van Salland heeft een aantal voordelen waar andere zorgverzekeraars ook u tegen zeggen. De zorgverzekering Salland 2020 is een naturapolis, dat betekent dat je een beperkte vrije zorgkeuze krijgt normaal gesproken.

Salland Basis
€106,90
Eigen risico €385
Salland Basis
€89,40
Maximale eigen risico €885

Zorgverzekeraar Salland bied je 90 procent vergoeding krijgt bij zorgverleners zonder contract met de zorgverzekeraar. In de meeste gevallen is dit bij andere zorgverzekeraars maximaal 75 procent. Wij hebben de belangrijkste informatie omtrent de zorgverzekering Salland voor 2020 uitgezocht, en de informatie lees je hier terug.

De zorgverzekering Salland

De Salland zorgverzekering 2020 was afgelopen jaar verkozen tot de beste naturapolis van Nederland. De zorgverzekeraar heeft afspraken gemaakt met ruim 90 procent van de zorgaanbieders in de regio Salland. Als je je laat behandelen bij deze zorgverleners in 2020 krijg je de behandeling volledig vergoed. Ga je naar een niet aangesloten zorgaanbieder? Dan vergoed de zorgverzekeraar maximaal 90 procent van de zorgkosten.

Wat is eigenlijk de regio van Salland? De zorgverzekeraar geeft aan dat de zorgverzekering Salland beschikbaar is voor iedereen die in Overijssel, Gelderland of in het buitenland woont maar wel verzekeringplichtig is. Meer weten over de Salland zorgverzekering 2020? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de verzekeraar.

Basisverzekering Salland

In Nederland hebben ongeveer half miljoen mensen een zorgverzekering bij Salland. Je krijgt in 2020 bij het afsluiten van een basisverzekering Salland een naturapolis. Je kunt je laten behandelen bij de zorgverleners die een contract zijn aangegaan met de zorgverzekeraar. Bekijk hieronder de voordelen:

  • Beste naturapolis van afgelopen jaar
  • 100% vergoeding bij gecontracteerde zorgverleners
  • 90% vergoeding bij niet gecontracteerde zorgverleners

Wil jij weten of de Salland basisverzekering 2020 de juiste is in jouw situatie? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de site van Salland. Hier kun je op je gemak de zorgverleners bekijken die afspraken hebben gemaakt met de zorgmaatschappij. Ook sluit je uitsluitend je polis af direct bij de zorgverzekeraar.

Het Eigen risico verhogen

Krijg extra korting op de Salland zorgverzekering 2020 premie door het eigen risico vrijwillig te verhogen. Voor mensen die eigenlijk maar weinig zorgkosten verwachten te maken aankomend jaar zouden hiervoor kunnen kiezen.

Maar hoe zit het nou ook al weer met het eigen risico en het verhogen? Wij hebben alles omtrent het eigen risico 2020 voor je uitgezocht en duidelijk beschreven op onze site. Klik hier om de eigen risico 2020 details te lezen. Bedenk dus of jij het eigen risico gaat verhogen met de zorgpolis van Salland in 2020, het is niet verplicht maar wel mogelijk!

Salland aanvullende verzekering

Naast de naturapolis Salland zorgverzekering 2020 biedt de zorgverzekeraar ook meerdere aanvullende verzekeringen aan. Een aanvullende verzekering kan je toevoegen aan je zorgpolis van Salland om een betere dekking te hebben aankomend jaar.

Niet alle zorg en behandelingen worden vergoed vanuit de verplichte basisverzekering. Je hebt de keuze uit vier verschillende aanvullende verzekeringen van zorgverzekeraar Salland. De meeste mensen kiezen een aanvullende verzekering voor:

Meer weten over de aanvullende verzekeringen van Salland? Wij hebben de belangrijkste vergoedingen en premies voor je uitgezocht. De mogelijkheden vind je terug op onze site. Klik hier om de aanvullende Salland verzekeringen te bekijken.

Bekijk aanvullende verzekeringen

Tandartsverzekeringen van Salland

Je zorgverzekering Salland uitbreiden met een tandartsverzekering in 2020? De zorgverzekeraar biedt namelijk drie verschillende tandartsverzekeringen aan. Wij hebben de tandartsverzekeringen voor je uitgezocht, en de belangrijkste informatie zoals vergoedingen en premies voor je opgeschreven. Zo zie je vrij snel of een Salland tandartsverzekering een toegevoegde waarde is voor jou aankomend jaar. Klik hier om de tandartsverzekeringen te bekijken.

Bekijk tandartsverzekeringen

Salland ziektekostenverzekering vergelijken

Je huidige zorgverzekering vergelijken met de zorgverzekeringen van 2020? Maak gebruik van de zorgvergelijker 2020 op onze site, en zie direct of overstappen ook jou iets gaat opleveren. Vul aan de linkerkant je gegevens en wensen in, zodat de vergelijking volledig gedaan wordt op basis van jouw persoonlijke situatie. Je ziet direct de goedkoopste zorgverzekering 2020 bovenaan, die je dan direct kan afsluiten bij de zorgverzekeraar.