salland-2020-tandartsverzekeringen

Salland tandartsverzekering 2020

Een Salland tandartsverzekering 2020 nodig? Wij hebben de tandartsverzekering Salland van 2020 voor je uitgezocht. De belangrijkste informatie zoals vergoedingen en premies bekijk je hier. Zorgverzekeraar Salland biedt aankomend jaar drie Salland tandartsverzekeringen aan.

Het verschil tussen de tandartsverzekeringen zit in de vergoedingen die je gaat ontvangen van de zorgverzekeraar. De mogelijkheden lees je hieronder,  je ziet binnen enkele minuten welke Salland tandartsverzekering het beste aansluit bij jouw persoonlijk situatie.

TandExtra
€ 11,-
Periodieke controle: 100%
Overige behandelingen: 75% tot maximaal € 250,-
TandPlus
€ 20,-
Periodieke controle: 100%
Overige behandelingen: 75% tot maximaal € 500,-
TandTop
€ 38,-
Periodieke controle: 100%
Overige behandelingen: 75% tot maximaal € 1.000,-

Tandartsverzekeringen Salland

Als jij denkt vaker naar de tandarts moet gaan in 2020, is het verstandig om hiervoor een Salland tandartsverzekering 2020 voor af te sluiten. Het is niet verplicht om te hebben, maar wellicht slim als je deze extra kosten van de tandarts vergoed wilt hebben van de zorgverzekeraar.

Je kan dus je Salland zorgverzekering 2020 uitbreiden met een tandartsverzekering om een maximale dekking te hebben voor de tandarts behandelingen. Bekijk hieronder de drie tandartsverzekeringen Salland voor het aankomende jaar. Wij verwijzen je overigens direct door naar de verzekeraar, zodat je de polis kan afsluiten of de aangesloten zorgverleners kan bekijken.

Salland TandExtra

Met de tandartsverzekering Salland TandExtra krijg je een maximale vergoeding van 250 euro per jaar. Deze Salland tandartsverzekering 2020 is geschikt voor mensen die net even iets vaker naar de tandarts gaan dan de periodieke controles. De belangrijkste details zijn:

 • 100% vergoeding voor controles
 • 75% vergoeding voor overige behandelingen
 • Beugel voor kinderen tot 18 jaar 75% vergoed

Meer weten over deze Salland tandartsverzekering 2020? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je direct door naar de zorgverzekeraar. Wij raden onze bezoekers altijd aan om de polisvoorwaarden even te lezen, zo voorkom je voor verassingen te staan aankomend jaar.

Premie berekenen

Salland TandPlus

Je krijgt met deze Salland tandartsverzekering 2020 een maximale vergoeding van 500 euro per jaar. Een prima dekking zou je denken, perfect voor mensen die in 2020 toch geregeld de tandarts moeten bezoeken. De belangrijkste details zijn:

 • Volledige vergoeding periodieke controles
 • 75% vergoeding voor overige behandelingen
 • Vergoeding voor orthodontie tot 18 jaar

Alle details en vergoedingen bekijken van deze tandartsverzekering Salland? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je naar de juiste pagina bij de zorgverzekeraar. Je leest alle details en je kan direct de tandartsverzekering afsluiten.

Je doet uitsluitend zaken met de zorgverzekeraar, wij zijn geen tussen station die ook aan de slag gaat met je gegevens.

Premie berekenen

TandTop Salland

De maximale vergoeding voor de tandarts ontvangen? De TandTop tandartsverzekering Salland biedt namelijk een vergoeding van 1000 euro per jaar. Je krijgt een prima dekking voor bijvoorbeeld het zetten van een kroon of een beugel vergoeding. De belangrijkste details lees je hieronder:

 • Volledige (100%) vergoeding voor periodieke controles
 • 75 procent vergoeding voor overige behandelingen
 • Spoedeisende mondzorg in het buitenland
 • Orthodontie vergoeding in 2020
 • Vergoeding wettelijke eigen bijdrage voor kunstgebitten

Alle details lezen, of de TandTop tandartsverzekering afsluiten? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar Salland om alle informatie nog even rustig door te nemen. Vergeet niet om de polisvoorwaarden te lezen, je wilt natuurlijk niet staan voor verassingen in 2020!

Premie berekenen

Aanvullende zorgverzekeringen Salland

Naast de Salland tandartsverzekering 2020 biedt de zorgverzekeraar ook maar liefst vijf verschillende aanvullende verzekeringen aan. Je kan dus je Salland zorgverzekering 2020 uitbreiden om optimale dekking te hebben aankomend jaar.

Welke aanvullende verzekeringen worden het meest gekozen? De meest gekozen aanvullende verzekeringen zijn:

Uiteraard hebben wij alle Salland aanvullende verzekeringen voor je onder de loep genomen. Je ziet dus direct welke vergoedingen jij gaat ontvangen, en welke premie je hiervoor gaat betalen.

Het is overigens niet verplicht om een aanvullende verzekering af te sluiten, maar in sommige situaties zou het zeer zeker slim zijn. Meer weten? Klik hier om de aanvullende verzekeringen van Salland te bekijken.

Salland zorgverzekering vergelijken

Nog niet zeker welke zorgverzekering 2020 het beste past bij jou? Maak gebruik van onze zorgvergelijker 2020! Een uitgebreide zorgverzekering vergelijking volledig gebasseerd op jouw persoonlijke situatie. Vul aan de linkerkant je gegevens en wensen in, en de goedkoopste zorgverzekering 2020 staat direct bovenaan.

Je sluit deze zorgverzekering vervolgens direct bij de zorgverzekeraar af. De Salland zorgverzekering 2020 is uiteraard terug te vinden in de vergelijking. Gelijk doen? Klik hier voor een uitgebreide zorgverzekering vergelijking.

Salland tandartsverzekering 2020
4.7 (94.63%) 41 vote[s]