salland-2020-tandartsverzekeringen

Salland tandartsverzekering 2020

Hier bespreken wij de Salland tandartsverzekering 2020, vergoedingen en premies. Het is mogelijk om een aanvullende tandartsverzekering af te sluiten naast je basisverzekering. Omdat er geen vergoeding zit in het basispakket zou het slim kunnen zijn om je voor de tandarts te verzekeren. Alleen kinderen tot 18 jaar krijgen een vergoeding vanuit de basisverzekering.

Zorgverzekeraar Salland heeft drie mogelijkheden in 2020. De tandartsverzekering van Salland geeft een volledige vergoeding voor de periodieke controles. Voor de behandelingen krijg je overigens een 75% vergoeding in 20202. Hieronder lees je alle informatie die jou gaan helpen bij het beslissen of de Salland tandartsverzekering de beste is voor jou.

TandExtra
€ 11,-
Periodieke controle: 100%
Overige behandelingen: 75% tot maximaal € 250,-
TandPlus
€ 20,-
Periodieke controle: 100%
Overige behandelingen: 75% tot maximaal € 500,-
TandTop
€ 38,-
Periodieke controle: 100%
Overige behandelingen: 75% tot maximaal € 1.000,-

Wel of geen tandartsverzekering in 2020 van Salland?

Je bent niet verplicht om een aanvullende tandartsverzekering te hebben. Maar waarom kiezen dan ruim 60% van de Nederlanders het wel te doen? Consumenten met een prima gebit, en die eigenlijk alleen voor controles naar de tandarts gaan is een tandartsverzekering niet nodig. Let echter wel op dat wanneer er een behandeling gedaan moet worden dat je deze kosten volledig zelf moet gaan betalen.

Met een Salland tandartsverzekering (2020) krijg je een vergoeding voor verschillende behandelingen. De rekening wordt voor een groot gedeelte betaald door de zorgverzekeraar. Maar hoe weet ik nou welke polis ik moet afsluiten? Het is belangrijk om in beeld te hebben welke kosten je verwacht te maken in 2020. Kijk daarom terug naar het afgelopen jaar, hierdoor kun jij bepalen welke tandartsverzekering van Salland in 2020 de juiste keuze is.

Salland TandExtra

Met de tandartsverzekering Salland TandExtra krijg je een maximale vergoeding van 250 euro per jaar. Deze Salland tandartsverzekering 2020 is geschikt voor mensen die net even iets vaker naar de tandarts gaan dan de periodieke controles. De belangrijkste details zijn:

 • 100% vergoeding voor controles
 • 75% vergoeding voor overige behandelingen
 • Beugel voor kinderen tot 18 jaar 75% vergoed

Meer weten over deze Salland tandartsverzekering 2020? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je direct door naar de zorgverzekeraar. Wij raden onze bezoekers altijd aan om de polisvoorwaarden even te lezen, zo voorkom je voor verassingen te staan aankomend jaar.

Bekijk alle details

Salland TandPlus

Je krijgt met deze Salland tandartsverzekering 2020 een maximale vergoeding van 500 euro per jaar. Een prima dekking zou je denken, perfect voor mensen die in 2020 toch geregeld de tandarts moeten bezoeken. De belangrijkste details zijn:

 • Volledige vergoeding periodieke controles
 • 75% vergoeding voor overige behandelingen
 • Vergoeding voor orthodontie tot 18 jaar

Alle details en vergoedingen bekijken van deze tandartsverzekering Salland? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je naar de juiste pagina bij de zorgverzekeraar. Je leest alle details en je kan direct de tandartsverzekering afsluiten.

Bekijk alle details

TandTop Salland

De maximale vergoeding voor de tandarts ontvangen? De TandTop tandartsverzekering Salland biedt namelijk een vergoeding van 1000 euro per jaar. Je krijgt een prima dekking voor bijvoorbeeld het zetten van een kroon of een beugel vergoeding. De belangrijkste details lees je hieronder:

 • Volledige (100%) vergoeding voor periodieke controles
 • 75 procent vergoeding voor overige behandelingen
 • Spoedeisende mondzorg in het buitenland
 • Orthodontie vergoeding in 2020
 • Vergoeding wettelijke eigen bijdrage voor kunstgebitten

Alle details lezen, of de TandTop tandartsverzekering afsluiten? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar Salland om alle informatie nog even rustig door te nemen. Vergeet niet om de polisvoorwaarden te lezen, je wilt natuurlijk niet staan voor verassingen in 2020!

Bekijk alle details

Uitbreiden van de Salland zorgverzekering

Er zijn in 2020 verschillende aanvullende zorgverzekeringen beschikbaar. Naast de Salland tandartsverzekering 2020 zijn er ook andere modules beschikbaar. Je bent niet verplicht om ze te hebben, maar kunnen wel aanvullende vergoedingen bieden in 2020. Doordat niet alle behandelingen en kosten worden vergoed vanuit de basisverzekering zou je een aanvullende module kunnen toevoegen aan het basispakket.

De meeste Nederlanders kiezen voor een aanvullende zorgverzekering voor bijvoorbeeld fysiotherapie behandelingen. Ook kiezen steeds meer mensen om gebruik te maken van alternatieve geneeswijzen, ook aankomend jaar heeft Salland vergoedingen hiervoor. Wij verwijzen je door naar de verzekeraar om de exacte inhoud en polisvoorwaarden te lezen.

Bekijk aanvullende verzekeringen

Vergelijk de Salland tandartsverzekeringen

Benieuwd wat de andere zorgverzekeraars te bieden hebben? Vergelijk de tandartsverzekering van Salland samen met het aanbod van 2020. Met behulp van onze onafhankelijke zorgvergelijker 2020 kun jij inzien of de verzekering van Salland de juiste is. Vul je gegevens in, samen met de aanvullende vergoedingen die jij wilt ontvangen in 2020 en de rest doet de vergelijker.

Aan de hand van je ingevulde gegevens krijg je een overzicht te zien. De goedkoopste zorgverzekering staat vervolgens direct bovenaan. Met een uitleg, premie en welke vergoedingen er zijn. Het overstappen regel je niet via onze site, maar ga je rechtstreeks doen bij de zorgmaatschappij.