salland-aanvullende-verzekering-2020

Salland aanvullende verzekering 2020

Een Salland aanvullende verzekering 2020 nodig? Bekijk hier de aanvullende verzekering van Salland voor 2020. Wij hebben de vijf aanvullende verzekeringen voor je uitgezocht en de belangrijkste vergoedingen en premies op een rijtje gezet. Zo zie je in enkele minuten welke aanvullende verzekering van Salland het beste past in jouw persoonlijke situatie.

Start
€ 5,85
Stukje extra zekerheid in 2020
Extra
€ 8,50
Vergoedingen voor oa fysiotherapie, anticonceptiemiddelen en geneesmiddelen.
Plus
€ 19,95
Uitgebreide vergoedingen voor oa preventie en fysiotherapie.
Top
€ 35,-
Geen verassingen met de hoogste Salland vergoedingen in 2020.
COMPACT
€24,-
Combinatie van vergoedingen voor fysiotherapie en tandartskosten.

Aanvullende zorgverzekeringen Salland

Dekt de Salland zorgverzekering 2020 niet voldoende? Dan zou je kunnen kiezen om een Salland aanvullende verzekering 2020 te nemen naast je basisverzekering. Op deze manier krijg je extra dekking voor een premie die je bovenop de basispremie gaat betalen. Zorgverzekeraar Salland biedt in 2020 maar liefst vijf verschillende aanvullende verzekeringen aan.

Bekijk hieronder de aanvullende verzekering van Salland, en bedenk of je ook aanvullend wilt verzekeren volgend jaar. Het is overigens niet verplicht om een Salland aanvullende verzekering 2020 toe te voegen aan je basispolis. Enkel de basisverzekering is verplicht vanaf 18 jaar in Nederland.

Start

De goedkoopste aanvullende verzekering Salland is deStart polis. Je krijgt een dekking voor een aantal behandelingen die niet vergoedt worden vanuit de basispolis. De belangrijkste vergoedingen zijn:

 • 6 fysiotherapie behandelingen
 • 100 euro anticonceptie vergoeding
 • Spoedeisende zorg in de EU

Direct afsluiten? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de website van Salland. Hier bekijk je naast de premies, ook alle vergoedingen die je gaat ontvangen aankomend jaar.

Meer informatie

Salland Extra

De aanvullende verzekering 2020 Salland Polis biedt net even dat extra wat de start verzekering mist. Je krijgt een prima dekking voor behandelingen die niet vallen onder de basisverzekering. Bekijk hieronder de belangrijkste vergoedingen:

 • 9 fysiotherapie behandelingen
 • 100 euro vergoeding voor anticonceptie
 • 150 euro vergoeding voor eigen bijdrage geneesmiddelen

Meer weten over deze aanvullende verzekering Salland voor 2020? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar de juiste pagina bij de zorgverzekeraar. Hier kan je direct de verzekering afsluiten, en bijvoorbeeld de polisvoorwaarden lezen.

Meer informatie

Plus

Verwacht je een baby in 2020? De Plus aanvullende verzekering Salland biedt in 2020 verschillende vergoedingen  rondom de zwangerschap en bevalling. Bekijk hieronder de belangrijkste vergoedingen:

 • 350 euro voor alternatieve geneeswijzen
 • 15 fysiotherapie behandelingen
 • 75 euro bril vergoeding per jaar
 • 60% kraamzorg vergoeding van de wettelijke eigen bijdrage
 • Gezondheidscursussen vergoeding van 100 euro

Alle vergoedingen bekijken? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je direct naar de website van Salland. Je kunt hier naast de aanvullende verzekering van Salland afsluiten ook de polisvoorwaarden zien. Je doet uitsluitend direct zaken met de zorgverzekeraar!

Meer informatie

TOP

Een uitgebreide Salland aanvullende verzekering 2020 afsluiten? Ontvang de hoogste vergoedingen van zorgverzekeraar Salland met deze verzekering. De belangrijkste vergoedingen hebben wij hieronder voor je op een rijtje gezet:

 • 25 fysiotherapie behandelingen
 • 500 euro voor alternatieve geneeswijzen
 • 100% anticonceptie vergoeding
 • Volledige nieuwe bril bij Specsevers, of 150 euro vergoeding per 2 jaar

Hierboven zie je de belangrijkste en meest gekozen vergoedingen, meer weten over deze uitgebreide aanvullende verzekering Salland? Klik op premie berekenen om alle vergoedingen te bekijken. Wij raden je overigens aan om ook de polisvoorwaarden te lezen, zo voorkom je voor verassingen te staan in 2020.

Meer informatie

Compact

De zorgverzekeraar biedt in 2020 de aanvullende verzekering Salland Compact Polis aan. Je krijgt naast een aantal aanvullende behandelingen ook een vergoeding voor de tandarts. Hiervoor is dus geen aparte tandartsverzekering voor nodig. De belangrijkste vergoedingen hebben wij voor je op een rijtje gezet:

 • 9 fysiotherapie behandelingen
 • Spoedeisende zorg binnen Europa
 • 100% vergoeding tot 250 euro voor de tandarts

Meer weten? Klik op premie berekenen en wij verwijzen je door naar Salland. Je doet uitsluitend zaken met de zorgverzekeraar zelf. Lees overigens ook even de polisvoorwaarden door, hier staan alle details wat je kunt verwachten van de polis en de zorgverzekeraar. Zo voorkom je voor verassingen te staan in 2020.

Meer informatie

Tandartsverzekeringen van Salland

Naast de bovenstaande Salland aanvullende verzekeringen van 2020, biedt de zorgmaatschappij ook tandartsverzekeringen aan. Deze kan je naast je Salland zorgverzekering 2020 afsluiten om een vergoeding te krijgen voor de tandarts.

Wij hebben de drie Salland tandartsverzekeringen onderzocht en de belangrijkste vergoedingen en premies op een rijtje gezet. Zo zie je dus vrij snel of het afsluiten van een tandartsverzekering in jouw situatie de juiste keuze is. Meer weten? Klik hier om de Salland tandartsverzekeringen te bekijken.

Bekijk tandartsverzekeringen

Salland zorgverzekeringen vergelijken

Je huidige zorgverzekering vergelijken? Bekijk of je huidige zorgverzekering nog de beste is voor jou aankomend jaar. Maak gebruik van onze zorgvergelijker 2020 en zie binnen enkele minute of het overstappen van verzekeraar jou iets gaat opleveren.

Vul aan de linkerkant je gegevens in aan de linkerkant zodat de vergelijking volledig gedaan wordt op basis van jouw persoonlijke situatie. De Salland zorgverzekering 2020 is uiteraard terug te vinden in de vergelijker. Je ziet direct welke de goedkoopste zorgverzekering 2020 is voor jou, je kan deze vervolgens afsluiten bij de verzekeraar. Direct aan de slag? Klik hier voor een uitgebreide zorgverzekering vergelijking.