zorgverzekering-promovendum-2020

Promovendum zorgverzekering 2020

Een Promovendum zorgverzekering 2020 vergelijken? Wij hebben de zorgverzekering Promovendum voor je uitgezocht en alle details lees je hier terug. Zorgverzekeraar Promovendum biedt in 2020 opnieuw één Promovendum zorgpolis aan.

De basisverzekering Promovendum is een naturapolis, dat wil zeggen dat je je moet laten behandelen bij aangesloten zorgverleners. Je krijgt namelijk bij hen een volledige 100% vergoeding voor de benodigde zorg.

Basis vanaf
€ 107,50
Aanvullend vanaf
€ 8,90
Tandartsverzekering vanaf
€ 14,90

Zorgverzekering Promovendum

Het grootste voordeel van de Promovendum zorgverzekering 2020 is dat je naar alle ziekenhuizen in Nederland kunt gaan voor zorg vanuit de basisverzekering. Zorgverzekeraar Promovendum heeft namelijk een contract met alle ziekenhuizen in het land. Een ander voordeel is dat je ook naar je eigen huisarts, apotheek en tandarts kunt blijven gaan in 2020.

Met de zorgverzekering Promovendum in 2020 kun je langs bij alle aangesloten zorgverleners, op de website van de zorgverzekeraar kun je ze allemaal terugvinden. Wij verwijzen onze bezoekers uitsluitend door, je doet immers alleen zaken rechtstreeks met zorgverzekeraar Promovendum.

Aanvullende Promovendum zorgverzekeringen

Naast de zorgverzekering Promovendum (basis) kan je er voor kiezen om een aanvullende verzekering toe te voegen aan je basisverzekering. Je hebt dan een ruimere dekking afhankelijk van welke soort je kiest. Zorgverzekeraar Promovendum biedt in 2020 vier verschillende aanvullende verzekeringen aan.

Meer weten? Wij hebben ze namelijk voor je uitgezocht, en de belangrijkste informatie zoals vergoedingen en premies op een rijtje gezet. Je ziet dus vrij snel of het uitbreiden van je Promovendum zorgverzekering 2020 de beste keuze is voor jou. Meer weten? Wij verwijzen je uitsluitend door naar de zorgverzekeraar voor het afsluiten.

Op deze pagina bekijk je de aanvullende Promovendum verzekeringen.

Tandartsverzekeringen van Promovendum

De Promovendum zorgverzekering 2020 uitbreiden met een tandartsverzekering? Als jij extra kosten verwacht van de tandarts aankomend jaar kan het slim zijn om hiervoor een tandartsverzekering voor af te sluiten. Vanaf 18 jaar worden deze kosten namelijk niet meer vergoed vanuit de basisverzekering.

Promovendum heeft in 2020 drie verschillende tandartsverzekeringen waaruit je kunt kiezen. Wij hebben ze onder de loep genomen, en de belangrijkste details voor je opgeschreven. Bekijk op deze pagina de tandartsverzekeringen van Promovendum.

Promomvendum zorgverzekeringen vergelijken

Elk jaar is het weer mogelijk om van zorgverzekeraar over te stappen. Met behulp van de zorgvergelijker 2020 kan jij eenvoudig zien of je huidige zorgpolis nog de beste is. Vul je gegevens en wensen in aan de linkerkant en de vergelijking wordt volledig gedaan op basis van jouw persoonlijke situatie.

Weet jij nog niet zeker welke polis het beste is voor jou? Doe de uitgebreide zorgpolis vergelijking anoniem en onafhankelijk op onze site. De Promovendum zorgverzekering 2020 is uiteraard terug te vinden in de vergelijker. Klik hier voor een uitgebreide zorgverzekering vergelijking!

Zorgverzekering Promovendum 2020
4.3 (86.5%) 40 vote[s]