zorgverzekering-promovendum-2020

Promovendum zorgverzekering 2020

Lees hier alles over de Promovendum zorgverzekering 2020 premies en vergoedingen. Wij hebben de verzekeringen voor je uitgezocht en in het kort beschreven wat de voor- en nadelen zijn. Aankomend jaar biedt Promovendum een basisverzekering aan. Het gaat om een naturapolis is, en komt dus met een beperkte vrije zorgkeuze. Na het lezen van deze pagina weet jij exact wat de zorgverzekering van Promovendum (2020) inhoud en kun je bepalen of je gaat overstappen.

In 2020 kun jij naar je eigen ziekenhuis blijven gaan, alle zorg vanuit de basisverzekering krijg je volledig vergoed. Een ander voordeel is dat er maar liefst 32.000 zorgverleners zijn gecontracteerde met de Zorgverzekeraar Promovendum. Grote kans natuurlijk dat er zorgaanbieders in jouw buurt een overeenkomst zijn aangegaan met de zorgmaatschappij.

Basis vanaf
€ 107,50
Aanvullend vanaf
€ 8,90
Tandartsverzekering vanaf
€ 14,90

De zorgverzekering van Promovendum (2020)

Benieuwd of de zorgverzekering van Promovendum voor jou de beste is? Wij helpen je graag verder om de belangrijkste informatie te vinden. Wij bespreken hier alleen de belangrijkste details, voor de kleine letterjes (polisvoorwaarden) en de zorgverleners die zijn gecontracteerd zou je moeten gaan naar de site van Promovendum.

Het is mogelijk om de zorgpremie te verlangen via het eigen risico. In 2020 is het eigen risico opnieuw 385 euro (net als in 2019). Als jij weinig of geen zorgkosten gaat maken in 2020 kun je dus het bedrag verhogen in stappen van 100 euro (tot maximaal 885 euro). Door dit te doen gaat jij je Promovendum zorgverzekering 2020 goedkoper maken. Vergeet niet dat het niet altijd slim is om te doen, als jij onverwachte kosten moet gaan maken ga jij een zeer groot gedeelte van de rekening zelf meebetalen.

De Promovendum zorgverzekering uitbreiden

Dekt de basisverzekering niet voldoende? Je kunt je Promovendum zorgverzekering 2020 uitbreiden met verschillende aanvullende modules. Voor mensen die bijvoorbeeld naar de fysiotherapeut willen of moeten gaan in 2020 is er geen dekking vanuit het basispakket. Ook voor consumenten die gebruik maken van alternatieve zorg is een aanvullende verzekering vaak de enige mogelijkheid. Door je zorgverzekering van Promovendum uit te breiden kun jij verschillende vergoedingen krijgen van de zorgverzekeraar in 2020.

Er zijn vier verschillende modules beschikbaar. Bij Promovendum is de goedkoopste aanvullende zorgverzekering de Primair polis. Je krijgt met deze module vergoedingen voor onder andere fysiotehrapie en alternatieve geneeswijzen. Bereken je premie direct bij Promovendum, en bekijk de aanvullende mogelijkheden. Wij sturen je door om misverstanden te voorkomen!

Bekijk aanvullende verzekeringen

De Promovendum tandartsverzekeringen

Je kunt ook de basisverzekering van Promovendum uitbreiden met een tandartsverzekering. Aanvullende vergoedingen voor de vaak dure rekeningen van de tandarts. Een groot gedeelte van de Nederlanders heeft een aanvullende tandartsverzekering. Door een tandartsverzekering toe te voegen aan je Promovendum zorgverzekering (2020) kun jij prima extra vergoedingen ontvangen van de verzekeraar.

Hoe weet ik nou of een tandartsverzekering echt nodig? Om dit te bepalen zou je terug moeten kijken naar het afgelopen jaar. Door alle kosten op een rij te zetten, weet jij precies of het echt nodig is om een polis aan te gaan voor de tandarts. Ook is het belangrijk om na te gaan of je gebit gezond is op dit moment. Door alles even na te gaan kun jij eenvoudiger bepalen of je de tandartsverzekering gaat toevoegen aan de Zorgverzekering van Promovendum.

Bekijk tandartsverzekeringen

Vergelijk de Promovendum zorgverzekering voor 2020

Oke, je weet nu dus precies wat de Promovendum zorgverzekering 2020 te bieden heeft. Dan is het nu tijd om te gaan vergelijken. Aan de hand van je persoonlijke gegevens en wensen gaat de Zorgvergelijker 2020 je een overzicht tonen. De getoonde zorgverzekeraars zijn geselecteerd op basis van de door jou ingevulde gegevens. Uiteraard is dit geheel onafhankelijk en vrijblijvend.

Je hebt zeven weken de tijd dus wij raden onze bezoekers ten alle tijden aan om je tijd te nemen. Je kunt maar 1 keer per jaar overstappen, en dit moet je wel goed doen. Voor verassingen te komen staan in 2020 is wat je niet wilt, en al helemaal geen onverwachte kosten. Het is ook mogelijk om je zorgpremie te berekenen bij de zorgverzekeraar zelf. Het overstappen doe je namelijk ook ten alle bij de zorgmaatschappij.