promovendum zorgverzekering 2019 - zorgverzekering 2019 vergelijken

Een Promovendum zorgverzekering 2019 afsluiten voor aankomend jaar? Wij voor jou de polissen uitgezocht en de basis verschillen beschreven op deze pagina. Zorgverzekeraar Promovendum biedt naast de basisverzekering ook aanvullende verzekeringen aan voor bijvoorbeeld fysiotherapie behandelingen, of de tandartskosten (tandartsverzekering).

De Promovendum zorgverzekering 2019

De Promovendum zorgverzekering 2019 kost € 107,50 euro per maand met een eigen risico van € 385 euro. De zorgverzekeraar biedt 1 basispolis aan. De inhoud van de basisverzekering bepaalt de Rijksoverheid ieder jaar, echter kunnen de premies verschillen bij de zorgverzekeraars.

Wanneer je de Promovendum zorgverzekering 2019 afsluit kun je terecht bij iedere ziekenhuis in Nederland, ook bij je gewenste huisarts, apotheek en tandarts. Je hebt dus een volledige vrije zorgkeuze, je kan dus terecht bij de dichtstbijzijnde zorgverlener. In Nederland ben je verplicht om een basispolis af te sluiten, hierdoor ben je verzekerd voor ongevallen en bijvoorbeeld een ziekenhuisverblijf.

Zorgverzekering Promovendum 2019

€107,50Eigen risico €385

Promovendum aanvullende verzekering

Zoals eerder aangegeven bepaald de overheid ieder jaar weer de inhoud van de verplichte basisverzekering (prinsjesdag). De aanvullende verzekeringen bieden dekking voor kosten die niet worden vergoed vanuit deze basisverzekering. Het kan dus handig zijn wanneer je bepaalde zorg nodig bent in 2019 om je hiervoor te laten verzekeren, denk bijvoorbeeld aan fysiotherapie behandelingen of alternatieve geneeswijzen.

Hieronder leggen wij de Promovendum aanvullende verzekering uit, er zijn verschillende aanvullende verzekeringen beschikbaar voor 2019.voor je op een rijtje. Belangrijk is om te weten dat je aanvullende polissen kunt afsluiten bij een andere zorgverzekeraar dan waar je de basispolis afsluit.

Primair

Wanneer je ouder dan 21 jaar bent krijg je met de Promovendum aanvullende verzekering Primair van Promovendum een volledige (100%) vergoeding voor anticonceptie middelen. Ben je jonger dan 21 jaar? Dan vallen deze kosten onder de basisverzekering. Voor spoedeisende hulp bent je ook volledig vergoed, waar dan ook ter wereld. Wanneer je in 2019 gebruik gaat maken van alternatieve geneeswijzen krijg je een vergoeding van maximaal € 100 (€ 30 per behenadeling).

In de Promovendum aanvullende verzekering Primair kan je maximaal 5 behandelingen vergoed krijgen voor fysiotherapie, wanneer dit niet voldoende is zou je kunnen bekijken of een andere Promovendum aanvullende verzekering een betere optie voor je is. Je krijgt in de Primair ook geen vergoeding voor je nieuwe bril of lenzen.

Premie: € 8,90 per maand
> Premie berekenen

Royaal

Net als met de Promovendum aanvullende verzekering Primair krijg je ook een volledige vergoeding voor anticoncepie middelen vanaf 21 jaar met de Royaal aanvullende verzekering van Promovendum. Deze kosten worden zoiezo al vergoed wanneer je jonger bent dan 21 jaar (vanuit de basisverzekering). Met de Promovendum aanvullende verzekering Royaal krijg je geen vergoeding voor een nieuwe bril of contactlenzen.

Je krijgt maximaal € 200 euro per jaar voor alternatieve geneeswijzen, je kunt makkelijk via de ‘Zorgzoeker’ van Promovendum een zorgverlener vinden in jouw omgeving. Wanneer je in 2019 langs wilt of moet gaan bij de fysiotherapeut krijg je met de Promovendum aanvullende verzekering Royaal maximaal 10 behandelingen vergoedt.

Premie: € 12,90 per maand
> Premie berekenen

Ideaal

Wanneer een uitgebreide dekking gewenst is omdat gewoon de basispolis te weinig dekt is de Promovendum aanvullende verzekering Ideaal een optie. Naast een volledige vergoeding op anticonceptie middelen en spoedeisende zorg (werelddekking) krijg je ook een zeer uitgebreide vergoeding voor Alternatieve geneeswijzen. Wanneer je dus gebruik gaat maken van alternatieve geneeswijzen moet de zorgverlener wel vermeld staan in de ‘zorgzoeker’ van Promovendum, je kijgt een maximale vergoeding van € 30 per behandeling en max € 500 per jaar.

Voor consumenten die een uitgebreide dekking willen hebben voor fysiotherapie behandelingen, is de Promovendum aanvullende verzekering Ideaal wellicht ideaal voor jou. Met deze aanvullende verzekering van Promovendum krijg je max 20 behandelingen per jaar vergoed. Wanneer je een nieuwe bril of nieuwe contactlenzen wilt gaan aanschaffen in 2019, krijg je een maximale vergoeding van € 100 per 2 kalenderjaren.

Premie: € 22,90 per maand
> Premie berekenen

Excellent

Maximale vergoeding krijgen in 2019? Met de Promovendum aanvullende verzekering Excellent krijg je een zeer uitgebreide vergoeding voor bepaalde zorgkosten. Excellent is de meest uitgebreide aanvullende verzekering van Promovendum. Wanneer je kind of kinderen naar de orthodontist moeten gaan in 2019, krijg je een 80% vergoeding voor alle kosten die gemaakt gaan worden (onbeperkt). Een volledige vergoeding krijg je voor anticonceptie, en spoedeisende zorg in Nederland en het buitenland (werelddekking).

Voor alternatieve geneeswijzen krijg je een maximale vergoeding van 100% tot € 500, wanneer de kosten hoger uitvallen krijg je een vergoeding van 70% voor kosten tussen de € 500 en € 750. Ook voor consumenten die bij de fysio geregeld een behandeling moeten of willen volgen is de Promovendum aanvullende verzekering Excellent geschikt, je krijgt namelijk 40 behandelingen per jaar vergoed. Voor je nieuwe bril of contactlenzen krijg je € 230 euro per 2 kalenderjaren, voor nieuwe batterijen voor je hoortoestel krijg je een maximale vergoeding van € 50.

Er zit natuurlijk veel meer in de Promovendum aanvullende verzekering Excellent, voor de exacte inhoud verwijzen we je graag door naar de website van de zorgverzekeraar.

Premie: € 57,90 per maand
> Premie berekenen

Tandartsverzekering Promovendum

Voor extra tandartskosten in 2019 kun je je laten verzekeren, zorgverzekeraar Promovendum biedt ook verschillende tandartsverzekeringen aan. Bekijk en vergelijk de verschillen op onze website. Een Promovendum tandartsverzekering is al beschikbaar vanaf € 13,90 per maand.

Klik hier om de Promovendum tandartsverzekeringen te bekijken >>

Lees verder bij Promovendum

De informatie die je hier leest hebben wij samengesteld voor jou, echter kun je hier geen rechten aan ontlenen. Wij verwijzen je graag door voor meer informatie naar de website van Promovendum.

Klik hier om direct naar Promovendum te gaan.

Promovendum zorgverzekering 2019
4.5 (89.44%) 36 votes