promovendum-2020-tandartsverzekeringen

Promovendum tandartsverzekering 2020

Een Promovendum tandartsverzekering 2020 afsluiten? Bekijk de tandartsverzekering Promovendum voor 2020 op deze pagina. De zorgverzekeraar biedt in 2020 drie verschillende tandartsverzekeringen aan. Wij hebben ze voor je uitgezocht, en de belangrijkste vergoedingen en premies op een rijtje gezet.

Bekijk direct welke tandartsverzekering Promovendum het beste aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Met de tandartsverzekeringen van Promovendum kun jij volledig zelf bepalen naar welke tandarts je gaat. Een volledige vrije zorgkeuze dus!

Primair
€ 14,90
Vergoeding: Max € 250 per jaar
Royaal
€ 27,90
Vergoeding: Max € 500 per jaar
Optimaal
€ 41,90
Vergoeding: Max € 500 per jaar

Tandartsverzekeringen Promovendum

Zorgmaatschappij Promovendum biedt dus 3 verschillende tandartsverzekeringen aan voor aankomend jaar. Het verschil zit in de vergoedingen die jij ontvangt van de verzekeraar voor de tandartskosten. Je kan de Promovendum zorgverzekering 2020 uitbreiden met verschillende aanvullende verzekeringen.

Als jij extra kosten verwacht van de tandarts kan het slim zijn een tandartsverzekering hiervoor af te sluiten. Meer weten over de tandartsverzekeringen Promovendum? Klik op bekijken en wij verwijzen je direct door naar de juiste pagina bij Promovendum. Je sluit de tandartsverzekering uitsluitend bij de zorgverzekraar zelf.

Aanvullende Promovendum zorgverzekeringen

Als jij meer dekking zoekt dan de basisverzekering biedt, kan je er voor kiezen om een Promovendum tandartsverzekering 2020 toe te voegen aan je polis. Maar wat nou als je gebruik wilt maken van bijvoorbeeld fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen? Zorgverzekeraar biedt naast de tandartsverzekeringen ook andere aanvullende verzekeringen aan.

Met de aanvullende verzekering ga je vergoedingen ontvangen voor behandelingen niet vergoedt worden vanuit de basisverzekering. Wij hebben ze onder de loep genomen en alle vergoedingen en premies op een rijtje gezet. Benieuwd wat de zorgverzekeraar jou te bieden heeft?

Bekijk aanvullende verzekeringen

De tandartsverzekeringen bekijken

Wil jij meer informatie over de Promovendum tandartsverzekering 2020? Klik op premie bereken en wij verwijzen je direct door naar de juiste pagina bij de zorgverzekeraar. Vergeet niet de polisvoorwaarden even door te nemen, zo voorkom je voor verassingen te staan aankomend jaar. In de polisvoorwaarden staat duidelijk beschreven wat voor vergoedingen je krijgt, en wat je kunt verwachten van Promovendum in 2020.

Zoals kunt lezen biedt de zorgverzekeraar een volledige vrije zorgkeuze met de tandartsverzekering, je kan dus gewoon in 2020 naar je gewenste tandarts blijven gaan!

Promovendum tandartsverzekeringen vergelijken

Ook in 2020 zijn de zorgverzekeringen weer heel verschillend. Met name de zorgverzekering 2020 premie komt in veel varianten. Wil jij besparen op je zorgverzekering? Maak gebruik van de zorgvergelijker 2020 op onze website. Je vergelijkt alle zorgverzekeringen op basis van jouw persoonlijke situatie.

Vul je gegevens en wensen in aan de linkerkant, en de goedkoopste zorgverzekering 2020 staat direct bovenaan. Je doet uitsluitend zaken met de zorgverzekeraar zelf, wij verwijzen onze bezoekers dan ook alleen door naar de zorgverzekeraar. Gelijk doen? Klik hier voor een uitgebreide zorgverzekering vergelijking!