promovendum-2020-aanvullende-zorgverzekeringen

Promovendum aanvullende verzekering 2020

Wil jij de Promomvendum aanvullende verzekering 2020 afsluiten? Bekijk de aanvullende verzekering van Promovendum voor 2020 hier. De zorgverzekeraar biedt aankomend jaar vier verschillende aanvullende Promovendum verzekeringen aan waar je uit kunt kiezen. Wij hebben ze voor je onder de loep genomen en de belangrijkste informatie lees je hier.

Primair
€ 8,90
5 x fysiotherapie
Alternatieve geneeswijzen vergoeding €100
 
Royaal
€ 12,90
10 x fysiotherapie
Alternatieve geneeswijzen vergoeding €200
 
Ideaal
€ 22,90
20 x fysiotherapie
Alternatieve geneeswijzen vergoeding €500
 
Excellent
€ 57,90
40 x fysiotherapie
Alternatieve geneeswijzen tot €750
 

Aanvullende verzekeringen van Promovendum

In 2020 meer dekking nodig dan de basisverzekering? Het uitbreiden van de Promovendum zorgverzekering 2020 kan met verschillende aanvullende modules. Als jij extra kosten verwacht in 2020 kan het dus slim zijn om je hiervoor te laten verzekeren.

Mensen kiezen vaak voor een Promovendum aanvullende verzekering om bijvoorbeeld een vergoeding te ontvangen voor fysiotherapie of alternatieve geneeswijzen. Bekijk hieronder wat zorgverzekeraar Promovendum te bieden heeft.

Wil jij meer weten over de aanvullende Promovendum zorgverzekering? Klik op ‘bekijken’ en wij verwijzen je direct door naar de zorgverzekeraar. Wij raden je aan om de polisvoorwaarden te lezen, zo voorkom je voor verassingen te staan in 2020. Wij verwijzen onze bezoekers uitsluitend door naar de zorgverzekeraar, je doet dus rechtstreekse zaken met de verzekeraar.

Naast de polisvoorwaarden, kun je ook alle vergoedingen bekijken per aanvullende verzekering van Promovendum. Wij vermelden hier uitsluitend de balangrijkste en meest gekozen vergoedingen.

Tandartsverzekeringen Promovendum

Naast de vier bovenstaande Promovendum aanvullende verzekeringen voor 2020 biedt de zorgverzekeraar ook tandartsverzekeringen aan. Wij hebben de drie tandartsverzekeringen van Promovendum voor je uitgezocht. Je ziet net als hiet de premies en vergoedingen per polis, en je sluit de verzekering direct af bij de zorgverzekeraar.

Het verschil in de tandartsverzekeringen zit in de vergoedingen die jij gaat ontvangen per jaar. Verwacht jij dus extra kosten van de tandarts? Bekijk dan hier de tandartsverzekeringen van zorgverzekeraar Promovendum.

Bekijk tandartsverzekeringen

Zorgverzekeringen Promovendum vergelijken

Ieder jaar heb je de mogelijkheid om je zorgverzekering te wijzigen. Met behulp van de zorgvergelijker 2020 op onze website kan jij eenvoudig zien welke de beste of voordeeligste is in 2020. Vul je gegevens in aan de linkerkant, samen met je wensen en de vergelijking wordt volledig gebasseerd op basis van jouw persoonlijke situatie.

De goedkoopste zorgverzekering 2020 staat direct bovenaan, die je vervolgens kan afsluiten bij de verzekeraar. Je vergelijkt onafhankelijk en anoniem je zorgverzekering bij ons. Gelijk doen? Klik hier voor een uitgebreide zorgverzekering vergelijking!